Bates Motel (A&E)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
inkább itt maradt volna minthogy a robotmosógépben szerepel :D
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Nicola Peltz (Bradley) vissza fog térni a Bates Motel 3. évadjára. (A második évadban a Transformers 4 miatt nem maradhatott végig.)"
ebbõl az évadból nekem leginkább az maradt meg hogy Vera Farmiga rohadtjól játszik, korábban lehet csak nem tûnt fel annyira.
Yo, Bitch!
azt meg nem istudtam hogy a srác brit, elég jó amerikai akcentussal beszél, csak pár helyen érezni talán.
Többet kéne gyilkolniuk, jöhetnének furcsa lakók a motelba, azokkal zûr, kinyírni õket, stb... Szerintem kár, hogy a város van ennyire fókuszban, meg egyéb karakterek.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Szegény tanárnõ :D
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Bazeg, fatökû Norman, minden gimis srác álma meghúzni a szexi tanárnénit <#hehe>#hehe> Jó, tudom, Pszicho, de akkor is :D
Amúgy a hatodik résznél kicsúcsosodott remek Shelby szál után eléggé leült az egész, és a finálé sem volt nagy eresztés.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Lehet ez?
végre beindult az egész.Kezd Pszicho-s lenni végre!
Úristen hód, fújd már ki!!!
De nem találok semmi elérhetõséget.
várni kell még rá.
Úristen hód, fújd már ki!!!
Yo, Bitch!
Kiderült a pontos premierdátum, ami szerint a mûsorkínálatba március 18-án fog bekerülni a Psycho címû film elõzménysorozata, amit inspirációnak használtak a készítõk és csak nagyvonalakban fog kapcsolódni annak története az új szériához. Semmi természetfeletti dologra nem kell majd számítani a Bates Motel-ben, sõt nem lesznek benne külön heti gyilkosságok a tíz epizód alatt, hanem rendes szerializált sztorit írtak hozzá, amit úgy kell elképzelni, mint a Walking Dead-et, vagy akár Homeland-et. A producerek szerint a színészek: Freddie Highmore, Vera Farmiga, Max Thieriot, Nicola Peltz, Olivia Cooke, Mike Vogel és Nestor Carbonell fantasztikusak voltak a forgatásokon, és a Vera Farmiga által alakított Norma Bates, vagyis a fõszereplõ édesanyja sokkal szimpatikusabb lesz a közönség számára, mint azt elsõre gondolnánk. Sõt arra is fény derül, hogy pontosan milyen események következtében változott meg a fõszereplõ Norman (Freddie Highmore) személyisége. Az biztos, hogy gyerekként hatalmas trauma érte, mikor édesapja meghalt és ezt követõen édesanyjával úgy éltek kettesben mintha más nem is létezne…
forrás:http://sorozatplanet.web4.hu/cikk/bates-motel-hirek-a-tcarol
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forrás:
http://aeonflux.blog.hu/2012/11/20/van_kepunk_hozza_bates_motel