Pacific Rim - Tûzgyûrû
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Azon túl, hogy a sztori abszolút marhaság, még látványfilmnek is gyenge.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
bár a dzsipszidéndzsör robot név elég beteg lett
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
agyatlan látványfilmre készültem fel, és kaptam egy élvezetes agyatlan látványfilmet.
szerintem a film lényegét így lehet összefoglalni: big fucking robots.
a jelenlegi 7.9-es imdb átlagot túlzásnak érzem picit, mert 8 környékén már minden téren extrát várok, de úgyis megy még lejjebb. ha beáll 7 körül, vagy felette 1-2 tizeddel, akkor egyet fogok érteni a közönséggel. :)
kíváncsi vagyok, hogy a szinkronizáltban mit hogyan fordíthattak.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Jah, alapvetõen csillagkapu sztori. Van a féregjárat (ideát nagy energiafelhalmozódású terület, szakadás a valóság szövedékén) és odaát láthattuk, hogy van valami közeli óriás csillag, meg tán egy fekete lyuk is (vagy csak napfogyatkozás) stb., így nyilván az idegenek féreglyuknyitási módszere eléggé ciklikus (pl. kozmikus együttállás függõ) és energiaszinthez van kötve. Így ahogy a féregjárat nyitva tartásának ideje és méretei változtak, egyre jobban át tudtak hatni ide. Még az sem biztos, hogy õk generálták a féregjáratot, lehet, hogy találtak egy ilyen természetes úton létrejött lehetõséget az univerzumban, de legalábbis meglovagolták, esetleg más õsi fajok hátrahagyott technológiáját buzergálták és nem tudnák reprodukálni a dolgot.
Ergó azzal, hogy a pofájukba robbantottuk az õ oldalukon a cuccost, nem biztos, hogy meg lehet õket állítani, de legalábbis ez visszaveti a próbálkozásaikat egy idõre. Idõ míg építenek új gépet, találnak új alkalmas helyet az univerzumban stb.
Az, hogy miért ilyen intelligens, kaptárelmébe kötött, öntanuló genetikai romboló gépezeteket küldtek elõre takarítani/felderíteni, az is sokféleképpen magyarázható, de mindenesetre igen "olcsó" és hatékony módszer. Ne feledjük õk faxán ráértek, türelmes csávók voltak, hiszen a klímaváltozás igen lassú folyamat.
Az is lehet, hogy hagyományos "tehnológiát igénylõ" módon nem lehetett kommunikálni a riften keresztül, de a telepatikus kapcsolat múködött a lényeik és köztük.
Így lehet szépen lassan, veszteségek nélkül felõrölni az ellenfelet (aki nem is sejti kivel áll valójában háborúban). Beküldték a kotorékebeket a kotorékba...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
aztán ahogy a rift tágult egyre gyakrabban jöttek,a végén meg már kettesével,hármasával egyre nagyobbak.
és mint mondta a csákó az elején a legelsõ monsztát 4 napig gyakták mire felfordult
Tény hogy ezekkel nem lehet sokáig harcolgatni megállás nélkül, mer leszakad a karod és kiköpöd a tüdõdet. Ámbár a régiek elég mokány, keménykötésû kis csávók voltak ám, nem olyan elfolyósak, mint mi.
Egyszer valaki azt mondta a temaban, fogj egy kozepkori kardot, aztan rajossz miert nem lehetett hosszasan vivni veluk. Es ezek meg nem is masfel- ketkezes kardok.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Amúgy pajzs, kard kombóval már el is lehet húzni kicsit a püffölgetõsdit, de azt se hosszan.
Párbajozni igazándiból csak a direkte erre szánt fegyverekkel és stílusokban szoktak volt vala hosszabban. Lásd. vívótõr/kard. Háborúban használatos gyilkolószerszámok a hatékonyságot célozzák, nem a hosszadalmas és látványos, akrobatikus küzdelmet.
Amúgy pl. a 13. harcosban pl. ölég reálisan harcoltak a kiscsávók. Örömködtem is, hullottak is szegínek.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Lehet, hogy egy hatalmas karddal hadonaszni eleg meno, de lassuk be, egy bazinagy hajoval csepelni a szornyet, meg faszabb. hasonloan jo kerdes, hogy varosresznyi szornyekre/urhajokra miert vadaszgepek lovoldoznek gepagyuval meg legiharc raketakkal.
Biztos vagyok benne, hogy Hollywood titokban 6-10 eves fiuk kezeben van, es az osszes rendezo/producer/ forgatokonyv iro csak stroman.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem tudom, hogy sajnaljam, vagy adjak halat az egnek, amiert azt meg nem fedezte fel Hollywood. Shadowrun detto.
Mondjuk a kamera szerintem jobb volt, mint a Transformers filmekben.
Szó se róla, vannak mélyebb történetû Anime-k, nálam a GitS és a GitS:SaC az etalon. De egy Macross, Gundam, Votoms, stb. csak ugyanilyen erõltetett maszlag. Talán a Patlabor az, ami még ilyen téren kivétel.
Látványfilm, ez nem is kérdéses. Semmi komoly mélységet nem tartalmaz, és már eleve tele van pszeudo-ál-tudományossággal (kezdve ott, hogy miért is kell két (vagy több) pilóta egy Jaeger-hez), szóval senki ne is keressen semmi logikát benne. Az nincs benne. Nekem egy kicsit nyálas is volt a sok ömlengés, de ez egyéni ízlés kérdése, ha az átlag amerikai nézeteket veszem, akkor ennyi kvázi nacionalizmus, már-már nácizmus még belefér (még akkor is, ha itt szó sincs kikacsintásról, mint pl. a Starship Troopers-ben)...
Abban viszont egyetértek, hogy a Transformers hagyományokat követi sajnos, mely szerint valamiért itt is úgy döntöttek, hogy ha már a CGI miatt a lehetõ leglehetetlenebb kameraállásokra van lehetõség, akkor hát ki is használják, és úgy renderelik le a jeleneteket, hogy még véletlenül se lehessen jól kivenni a csatákat.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mondjuk szerintem a zene kellemes volt adott egy kis hangulatot az is. Azzal viszont egyetértek, hogy a szövegek a szereplök között elég gyérek voltak.
De összességében, mint irtam is nekem egyedül a kardos dolog volt a legfájobb/legnagyobb logikai hülyeség. :S
Amugy nektem is feltunt Torrente brillians alakitasa a filben? :)
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Pacific Rim-Tuzgyuru
Erre az Évre ezt volt az egyik legjobban várt film. De vhogy nem erre számítottam. A látvány nagyon rendben volt, Csak néztem mint sült hal a szatyorból a monstrumok láttán. A design, a megvalósítás csillagos ötös.
De minden más vhogy felemás érzéseket kelt bennem, mert nem bízom abban hogy jól fog tejelni a film, és nembiztos lesz emiatt HellBoy 3. És mindebben azért benne van a film vastagon. Nem tudom azt mondani hogy nem értették meg a filmet nyugaton-keleten és azért hasal majd el.
- A sztori ami nagyon vékony papírmasé. - A karakterek Síkegyenesek. - A Dialógusok gyerekesek. - A Zene ami aláfesti a látványt, semmit nem tesz hozzá az élményhez, nem is emlékszem rá mi szólt a jelenetek alatt. - A szörnyek hátterérõl szinte semmit nem tudunk meg. Pár szóban elintézik õket és annyi. Persze marhajó Hasbro márkaneveket neveket adnak nekik. (Fittyegõ ülõbika, repedthátú bonifác, stb) - Az egész film éjszaka játszódik, néhány jelenetnél ami rengeteg pénzt, pizzát, Amd alaplapot és procit felemésztett alig lehet látni vmit. Sötét, szét van effektezve, Blur-esõ-villámlás. Van minden de látni alig lehet vmit, de csak 1-2 Ilyen van.
Azt vártam del Toro egy Vastag "Szaftos bélszín" Sztorit alá rak a film alá. Egy Faun labirintusa szintû Trippet vártam. De nem azt kaptam sajnos. Egy csontos kis kisvárdai csirkefarhátat kaptam. del Toro... ejj-ejj.
Sokban hasonlít a film Sztorivezetése a Torpedó(BattleShipjéhez). És az sem volt túl izmos.
Az a pár szörny aki feltûnik jól néz ki. Igen, túl sok szörny nincs benne, kettesével jönnek...elõször, aztán hármasával. És annyi. Kb az Avatar sárkányai-Godzilla szerelemgyerekei.
Ron Perlman legalább fasza benne.
6/10
Végülis egy 8/10-et adhatnék rá, mert jo volt, de 2dolog picit rontott rajta, egyrészt a nöi föszereplö szinrkonja nagyon gáz volt, a többi viszont rendben volt. Meg volt egy másik dolog ami a film után nagyon zavart.
Szoval a film 3/4-énél elökerül a robotokon a KARD! DE! Addig miért is ököllel kellett püfölniük a szörnyeket, mikor a film végénél 2vágással lerendezték öket? Ezt sehogyse tudom felfogni. Meg mikor fogja a nagy hajot és azzal veri a szörnyet...minek? A karddal nem lett volna sokkal egyszerübb? Ez igy akkora hülyeség volt számomra, hogy kicsit rossz szájizt hagyott maga után
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szerintem ez nagyon jó lett ! <#taps>#taps>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bár Gipsy Dangert tui a magyaroktól vették az amcsik, miután az itthon befejezte a küldetését. :)