Samsung Galaxy Note II (N-7100)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---------------------------- :-/
http://www.cyanogenmod.org/
Lassabb lett. Viszont az én szokásaim szerint használva estére biztos lemerült 30%ig, most 50 körül tartja magát. Igy is töltenem kell, különben reggelre 40 alá hervad, aztán másnap délután kapufa. Szóval nem vagyok vele előrébb.
Megvaltoztak a betutipusok a redonyon a zold akku grafikaja szurke lett.
A redonyos ikonok is megvaltoztak a GPS menu hely lett. Eddig ki lehetett valasztani hogy gps vagy mobilhalozatos most el van bonyolitva energiatakarekossag moge bujtatva.
A programok menuben eddig el lehetett rejteni ikonokat. Ugy tunik ez megszunt, kib.ta az osszeset.
Klaviatura nem de az irasjelek panelen megnottek a gombok.
Se uj menuk se mas elrendezes. Nem ertem erre miert kellett ennyit varni.
Akkuido majd ma kiderul
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Én sosem lövöm ki a futó programokat és máshoz sem nyúlok. Hány naponta indítod újra a telefont? Gyári visszaállítást próbáltál már? Az se segít?
+++Eltűnt a borítókép a fórumból..
Az jo lenne vajon a 2014 es Note 10.1- hez ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: nagyferike, 2014.09.04. 07:51:21
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ha hivni akarok valakit a névjegyzékbõl:
Oldalsó gomb, kb 1 másodpercig fekete képernyõ, majd elõjön a zárolt képernyõ, amit mintával feloldok. Azonnali reakció.
Rányomok a telefon ikonra. Kb fél másodperc után látszik a 200ms animáció, hogy a felsõ gombok a helyükre ugranak és a távolból elõtûnik a számokat tartalmazó klaviatúra.
Rátapizok a névjegyek ikonra. Reakció azonnal, kékké változik a névjegyek ikon, ám csak kb 1 másodperc múlva jönnek elõ a névjegyek.
Kikeresem a nevet, rábökök. Kb 500ms után jön elõ a névjegy "adatlapja". Innen már megy a dolog.
...
Sokszor idegesitõen lassú, pl képernyõ bekapcsolásánál más másodszor is megnyomom az oldalsó gombot amitõl bekapcsolás után egybõl ki is kapcsol a kijelzõ.
Már reseteltem. De hiába. Másoknál is ez van.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Na köszi!
Üdv!
Nem tudom hogyan szereted lejátszani a számokat, egymás után, keverve, de tisztázd ezt magaddal. Ha keverve akkor nem számít, de ha mint én cím alapján egymás után (1-2 hónap mire körbeér), akkor nem árt átnézni még gépen a számokat, hogy ki van-e töltve minden adat az adott dalról. Cím, elõadó, borító.
Azért kíváncsi leszek, hogy a telefonról lejátssza-e, remélem igen. Még mindig jobb ha a kártya a hibás, mint hogy a telefon.
Nincs valami korlát, h pl. a Note 2 csak mondjuk 5 GB zeneállományt tud kezelni? Az exFat elméletileg 32 GB-ot kezel, ezt látja a telefon is meg a számítógép is. EZzel nincs gond. Most visszanézve az albumokat, az elõadók névsorba vannak rakva, M betûtõl hellyel-közzel üres minden könyvtár.
Kész vagyok, totál... Samsung 32 GB sdhc kártya, mehet a kandallóba.
Tipp? Ja, majd holnap megpróbálom amit írtál, hogy telefon memóba teszem a zenéket, és ugyanez lesz-e a probléma, kiderül. A hétvégét ezzel csesztem el, és semmi eredménye nem lett. Nem szánnék több idõt erre, de idegesít... A kártya számlája természetesen meg sincs, úgyhogy bukta 8000 Ft. Franc egye meg.
Esetleg valami javaslat a fent említetten kívül?
Na erre varrj gombot!!!
TopGun: Nem ismerek, de ilyet találtam (a hsz-ek szerint W7 alatt mûködik):
DroidCam
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
A másik kérdésemre kösz a segítséget! Nyomom tovább...
Egyébként két olyan program is szerepel nekem rajta, ami nem gyári. Maguktól kerültek be, lehet így lettek megírva.
Nos? Kb annyira zavaros amit leírtam, mint amit tapasztaltam...
Elõre is kösz!
Srácok, valaki tud nekem segíteni? Elment egy egész napom azzal, hogy összeválogattam egy 15 GB-nyi zenét a telefonom microsd kártyájára. Ebbõl az anyagból kb. 40%-t nem játssza le a telefon, semmilyen lejátszóval. Próbáltam direktbe a telefonra átmásolni a zenéket (kábellel összekötöttem a telót és a számítógépet), próbáltam az SD kártyára direktbe (kártya ki, sd kártyaolvasóba be, másolás...). Mindkét esetben valami krikszkraxokra átnevezett egyes mappákat, melyekben zene volt, majd ezeket a könyvtárakat kiürítette. Mikor visszatettem a kártyát az olvasóba, és a kártyát próbáltam megbûvölni a számítógépen, a módosított mappák ugyanúgy megvoltak, és nem volt bennük semmi. A zenefájlok mp3-ak, különbözõ méretûek és kbps-esek, tehát azt sem mondhatom, hogy emiatt szelektál a telefon.
Szóval miért nem játszik le minden fájlt, tud valaki segíteni?
Elõre is köszi!
A frissítés után csináltál Gyári visszaállítást? Nagy macera, de segíthet. Én még a 4.1.2 utolsó frissítésénél jártam úgy hogy rossz lett tõle a telefon és miután visszaállítottam, azóta jó.
2 hete van fenn az új fw, 1 év alatt összesen 1x csinált olyat, hogy újraindult a telefon, ebben a 2 hétben legalább 5x.
A billentyûzeten képtelenség hiba nélkül irni, nem tudom miért kellett elbaszni. A telefon lassú, pedig épp az ellenkezõjét igérik. Idõnként elõfordult egy ismerõsöm galaxy ace telefonján, hogy hiába nyomkodta a billentyûzetet "nem irt". Kivillogja a lenyomott gombot de az alkalmazásban nem jelenik meg. Na most már az én telefonom is csinál ilyet. Viber, email értesitések idõnként kimaradnak. Nem jelzi az új üzenetet sem hanggal sem ikonnal, sem a rendõnyön. Közben meg vannak.
Erõsen ellenzem a telepitését, bárcsak visszaállithatnék mindent olyanra mint volt.
Akkuidõ úgy néz ki kicsit jobb mint volt. És a memóriakezelés is egyre jobb. 900mb free ram van általában. Az elõzõ leengedte 200 körülre olyankor már lassú volt a face.