Samsung Galaxy Note II (N-7100)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sajátomat 2012. júniusban vettem és a legenda szerint már rég halottnak kéne lennie.
Ha jól tudom a lent leírt chippek kb 5-6 %-át érinti az eset, szóval nem kell ráparázni, fõleg, hogy 2 év a gyári gari.
Mondjuk én okostelefont gari nélkül már nem vennék soha, csajom második ájfonja fosott be, pont az 1 év gari lejárta után.
ha mégis kéne
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
---------------------------- :-/
Részletesebben taglalva: IGO nem létezik hivatalosan android eszközökre. A buherált változatomban annyi csak a negativum, hogy a menüknél egy árnyék folyamatosan látszik a képernyõ közepétõl majdnem a széléig. Ettõl eltekintve használható, szeretem.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy n2-höz létezik-e olyan IGO ami gyári, megvásárolható, mindenféle buheramentes verzió? Próbálgattam már többféle torrentes verziót de egyikkel sem voltam teljesen megelégedve. Nem vagyok egy hatalmas guru mindenféle átírogatásban stb, de magát a programot nagyon szerettem, iphone 3-4 készüléken is azt használtam és tökéletesen mûködött. Jó lenne egy normális verziót elérni már n2-re is.
PT-6| Rodat
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ˆ peso56: A Kiest felejtsd el, csak bajt csinálhat. A szinkronra a legjobb a gmail fiók.
Most már másodszor jelentkezõ probléma miatt kérek tanácsot.
Telefon néma+rezgõre állitva, a telefon mûbõr fliptokban letéve a hátára.
Beszélgetünk egy szobában normál hangerõvel, a telefontól kb 1-2 méterre.
Egyszercsak a telefon elkezd sisteregni, majd hallatszik belõle: haló xy vagyok...
Jelenség: Kicsengés nélkül fogadja a telefon a hivást egybõl kihangosító üzemmóddal.
MIÉRT???
GetAPK.co, nagyon jó, megtaláltam a alábbi hátteret is teljes verzióban...
https://play.google.com/store/apps/details?id=opotech.starfieldLWPFree&hl=hu
Felraktam freeben, faszányos :)
Szerintem ezt a Dropbox elsõ indításánál lehetett beállítani, most én sem látom hol lehetne bekapcsolni.
A felhõ beállitásoknál ott van a dropbox, tárhely használat 92Mb (0.2%)
Csak wifi kipipálva
Képek: engedélyezve
Videok: engedélyezve
Fiókok beállitásbnál dropbox:
Fiók neve felül
Alatta: szinkronizálás letiltva.
Account settingsben Campera upload engedélyezve
passcode nincs kipipálva
Elvileg minden jó, mégis azt jelzi, hogy letiltva
Hol kell bekapcsolni?
" Hatásfoka szintén 90 százalék körüli, ami azt jelenti, hogy az iPhone 4-et hatszor teljesen fel tudja tölteni. Ár/érték arányban ugyanazt nyújtja, mint közepes kapacitású testvérei, hiszen ára 16 000 forint."
Ezért megér hozzá venni egy kis táskát <#papakacsint>#papakacsint> :)
Kézírásfelismerésnek személy szerint nem sok értelmét látom, ha irni akarsz ott a qwerty billentyûzet, sokkal gyorsabb azon a szövegbevitel. Ami jó lenne ha emaileket, smseket fel tudna olvasni magyarul. Na ez viszont nem megy neki. Tegnap beállitottam a dropboxot is, feltöltötte a képeimet, meg ki tudja még mit tele is lett a 2gb pedig alig van rajta néhány fotó.
És végre mûködik a magyar kézírás felismerés. Ezt nem minden nap használom, de jól jön.
Nagyon hiányzott a redõnyön levõ gombok testreszabhatósága. Más változással különösebben nem találkozok.
http://9gag.com/gag/5135249
Nálam:
Kijelzõ 39%
Androind rendszer: 16%
Android core apps 11%
Android operációs rendszer 10%
Eszköz készenlétben: 7%
Cella készenlétben 7%
Chrome 5%
Hanghivások 4%
Médiaszerver 3%
Üzenetek 2%.
Újdonságok a 4.1.2-ben:
Some of the Enhancements in the new Jelly Bean Update:
- Android 4.1.2 – Build JZO54K
- Buttery Smooth Performance & Great Stability (Thanks to Project Butter) -jó, biztos, eddig se volt gond a stabilitással
- Multi-View (Multi Windows Multitasking, same as in Note II)Újdonságok a 4.1.2-ben:Na hát ez eddig is volt.
- Multi-View can also be disabled. na igen ez megvan, most már nem jön elõ
- Page Buddy Az meg mi?
- Notification Panel can now be customized. Igen, de hogyan?
- New Additions in Notification Panel Hát a multitask gomb
- Smart Rotation (Screen Display adjusts to your angle of sightings)
Na ezt se találtam meg.
- Continues Input in Samsung Keyboard (Like Swipe or Android 4.2 Keyboard) Mi???????????
- Samsung’s Cloud services Jól van.
- Direct Call, Smart Stay and Pop-up Play Features Semmit se mondanak
- New Widgets From the Galaxy S III Nem találtam meg
- 2 Home screen modes - Eddig is volt kettõ
- New Notifications bar már párszor emlitették
- Google Now oszt?
Valami bluetooth probléma meg a már telepitett szoftverek némelyike nem mûködik frissités után.
örülök neki, 3 hetes a telefon, csodálkoztam is hogy nincs rá frissítés... erre tessék...:)