Fenyőfa árak

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kell elkényeztetni.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

bakkerman
berakom a spejzba jövõ karácsonyig,elég öntözni heti egyszer remélem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hamarosan találsz majd az utak mentén kisebb-nagyobb kupacokban. 😄

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

bakkerman
érdeklõdnék hol tudnék beszerezni egy karácsonyfát lassan itt a karácsony

Dzsini
A vásárlók meg pofátlanul azt próbálják kihasználni, hogy az árus is szeretne hazamenni (akár több száz kilométerre), és megszabadulni a fáktól, hogy ne kelljen hazafele is cipelnie és elégetnie - tehát biztosan az utolsó pillanatban olcsóbban adja.

Ketten játsszák ezt a játékot.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lacee86
Hát nem, de azért hozzá kell tenni, h az árusok ezt pofátlanul ki is használják. Nesze neked szeretet ünnepe...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

rooney8
tegnap tesómék akartak venni, de 10k alatt nem találtak 😊
hát igen, nem kellett volna utolsó napra hagyni 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Debrecen mellett, 1500/m
Lacee86
Vegyék csak meg, akiknek az agyuk helyett is pénz van.

0ppika
5.000 huf ez a f.s darab papír :SD lol

http://epica.nl

gergely1991
Magyarország szeretlek!

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

k0trapali
Hát ha megnézed mellette a bútort a tv-t és azt a hangfalat akkor sztem van.
Lacee86
Hányadék...

0ppika
sajnos vannak ilyen trendi gyökerek akik ilyet vesznek :S (remélem jó sok pénzért)

http://epica.nl

Lacee86
Ez nagyon gáz...

Ez kész 😄

Ezért pénzt adni?Inkább szerzek valami raktárból ahol árut bontanak kartonpapirt, amit ugy is kidobnak aztán hajtok belõle fenyõt 😄

bakkerman
tüzelõnek jó

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gergely1991
Sok sikert hozzá.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

ScarY MAN

...

gergely1991
Vagy lehet egyet kiásni az erdõbõl.<#idiota>

gergely1991
Akkor vegyél kültérit,keveset fogyaszt és a gyerek bármikor birizgálhatja(max lenyeli az égõket,de ahhoz neked kell kihúznod õket).

Lacee86
😞(

Nekem sajnos ilyen gondom nincs! Egyszerûen nem telik az idén se fára, se ajándékra! <#rinya>

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

asysoft
Ez jópofa, de szerintem 500 forintot, ha érne, és úgy is szép profitjuk lenne rajta😊

/*WTF?!*/

asysoft
"Vegyél 500Ft-ért egy marék fenyõágat, aztán dugd az orrodba 😄"
Próbáltam, és fájt😞

"Nálunk a most 2.5 éves gyerek miatt is jobb a mû ... ezt is basztatja 😊"
Nem tudom, én ilyen esetben inkább a díszek illetve a fényfüzér miatt félnék, mintsem magától a fától😊

/*WTF?!*/

joebacsi
Kertbe kiültetett túlélési arány az utóbbi években nálam: 2/5 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Marci0115
kb 170 cm, normand/nordmann 7500Ft volt

Csirke4
Nagyon fõmentek az árak. Eddig ami 15ezerrõl indult most 20 ezer lett hirtelen...
k0trapali
4500Ft Ezüstfenyõ kb egyhetven magas.

Nálunk az igazi fa a menõ még mindig. Hiába kell takarítani utána mikor leszedjük róla a díszeket, de egy évben egyszer nem kibírja az ember azt a kis ráfordított idõt és pénzt? Úgy is minden mû és élettelen tárgy a lakásban (jó vannak cserepes virágaink) Jó illatos fenyõt nézegetni a lakásban pár héten keresztül!

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Az én lelkembõl már kimúlt ez a karácsonyi feeling pár éve, nem igazán érdekel hogy van-e a szobában fenyõ, és ha van milyen.

Dzsini
Ez eddig a legszebb, mert még csak nem is arról a vidékrõl származik 😊

tomsolo
én már láttam úgyis hogy: norvég fenyõ <#zavart1>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
Nekem az albérletben volt egyetem alatt pár lecsapott fenyõágból egy kis asztali dísz, de akkoriban nem kértek még az ilyen gallyakért pénzt <#wow2>

Egy kisgyereknél pedig alapvetés, hogy minimum egyszer magára borítja a fenyõt, én májusban születtem, karácsonyra már a kapaszkodva totyogós stílusban önveszélyes lehettem 😊

Laza
De azért legalább 1-2 ág is volt rajta, ugye? 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
"Szeretek ilyenkor a fenyõillattal az orromban elaludni/kelni😄"

Vegyél 500Ft-ért egy marék fenyõágat, aztán dugd az orrodba 😄

Egyébként mi szoktunk venni, összecsomózva árulják a fenyõsök pár száz forintért, abból szoktunk egy nagyobb asztali díszt csinálni, meg a gyerek szobájába egy kicsit ... meg is van a fenyõ illat 😊

Nálunk a most 2.5 éves gyerek miatt is jobb a mû ... ezt is basztatja 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Én 3000 Ft.-ért vettem, Luc, 1,8m magas.

Pest megye, 10ezres falu, szakadt mackóban, toprongyos felsõben, edzõcipõben a -4ben mentem és úgy kezdtem h 3e Ft-om van erre a célra.

Nyilván nem a szövetkabátomban megyek, talpig díszben, mert akkor azt gondolják, h vmi úrigyerek v'ok, és h van zseton bõven...

Még válogathattam is h melyik Luc legyen, mind 1,8m körül volt. 😊

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Hát, nem botanikusok szegényeim. 😄

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Dzsini
Nekik se sikerült a Nordmannt helyesen leírniuk... <#shakehead>

Lucfenyõ: 2000–3000 forint métere.
• Fekete fenyõ: 3000–3500 forint métere.
• Ezüstfenyõ: 4000–5000 forint métere.
• Normand fenyõ: 6000–8000 forint métere.
• Élõ fenyõ (körülbelül 1 méteres): 4000 forinttól darabja.

link

A miénk egy tizes volt, kb. egy méter. :-)

HOLNAP AZÉRT MAJD DOBÁLJATOK MÁR BE FENYÕFA ÁRAKAT

Ha kimentek, van csomo fenyõ árus lessétek már meg az árakat, az iz akinek kaucsuk fenyõje van 😄

Nekünk is mûfenyõnk van. Nekem, mint mondtam, elég lenne egy koszorú is, de az asszony szeretett volna fát, viszont élõt Õ sem. Így nekünk ez egy ideális kompromisszum. Hangulatvilágításnak én a gyertyát szeretem.

Dzsini
Nekem ilyen idõben - fõleg, mert nem, vagy nagyon keveset süt a nap - kell a szememnek egy kis fény, szín, viágosság - erre pedig a karácsonyfa egy megfelelõ dísz. Ahogy írtam már vagy 10 éve mûfenyõnk van, de nagyon jól elszórakozok minden évben a feldíszítésével, a fényfüzér színeinek elrendezésével, hogy egy szemnek tetszõ dísze legyen a szobának.

Tulajdonképpen nekem a "dísz" tényleg abszolút nem hiányzik semmilyen szempontból. Aminek nincs funkciója, csak "szép", az egy haszontalan dolog. A lelki éhségemet egy jó könyv sokkal inkább kielégíti. Igaz hogy ahhoz is fákat vágnak ki, de annak legalább értelme van.

Dzsini
A használati utasításban nálunk benne volt az is, hogy kb. 1 hét alatt "zsilipelni" kell, tehát elõször csak folyosón, majd pl. kamrában tartani (ott hûvösebb van), és ugyanezt az utat kifele is el kell vele játszani, a hirtelen hõ vagy hidegsokk valóban simán kinyírja.

Egyszer volt nekem is.Élt utána még egy darabig, de nem nõtt semerre, utánna kiszáradt.

Dzsini
Az "azt nem dísznek veszem" állítás úgy jött le a késõbbi magyarázatod nélkül, hogy az, hogy a "dísz" szerep az elhanyagolható, lényegtelen szemben az étellel. - Túltárgyaltuk, igazából lényegtelen

Amúgy a karácsonyfát németföldrõl hozta be a 19. század elején az arisztokrácia, ott a 18. században vált általános szokássá.

Sir Quno Jedi
Sajnos gyakran nem maradnak meg a földlabdás fenyõk sem, ugyanis bent nekik nagyon meleg van és azt már nem élik túl. Visszaviszed, visszaveszik, de annak már annyi... Még ha a teraszon/erkélyen tartja az ember, akkor van esélye.

Legésszerûbb NEM basztatni a fenyõket. 1x meg fogják unni és lejönnek a hegyekbõl kivágni MINKET és karácsonyra feldíszíteni. Na akkor leszünk csak szarban! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Oldal 1 / 3Következő →