Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I still have one this series

OVOQQ

shaba23
Sziasztok!

Az milyen beállítástól függ, hogy a WhatsApp üzeneteket megkapom vagy sem? Van, hogy időben átjön, van, hogy késik 20-30 percet, és van, hogy csak akkor jön át, ha megnyitom az az appot. Lehet állítani valahol a frissítés gyakoriságát? Ha számít, S3 LTE

köszi
Shiwo
vagy nem frissítette a telót 4.3-ra, amitől állítólag belassul

illetve elképzelhetőnek tartom, hogy szolgáltató hülyeségei is számítanak, és mondjuk lehet, hogy egy vodás nem lassul úgy be, mint az én t-mobil által megkavart rendszerem

meg gondolom az se mindegy, hogy LTE verzió-e, 2 giga rammal vagy a sima 3G-s, 1 gigával..

Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.03.04. 16:58:42

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Szerintem nem eredeti, az ove, de a baratnojenek az s3-asa eredeti. Es az is sokkal sokkal gyorsabb. Bar o megjeleneskor vette. Lehet az elso peldanyok meg "jobbak" voltak?

i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27

Shiwo
jó kérdés, egy ideje az enyém is belassult + zabálja az aksit.. valszeg valamely program szívat minket.. haverodnak milyen rom van rajta ? eredeti ?

Sziasztok! az s3-am dög lassú és nem tudom, h miért... haveromé kb 3x gyorsabb. hiába csinálok soft resetet, semmi, ugyan az. pedig újan vettem. csinálok egy factory resetet, és rögtön nézem, h a 831ramból mennyi foglalt és 680-713ig foglalt.. majd pár nap után már 750nél is tart, vagy még több. frissítéseket is már kikapcsoltam rögtön reset után, próbáltam úgy is, mindent megpróbáltam, ami eszembe jutott... valami ötlet esetleg?
esetleg sd-kártya befolyásolhatja?

köszi

i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27

Sippie
vagy Galaxy Alpha <#fejvakaras>
Sippie
Galaxy S4, vagy galaxy S5 mini?
Pró, és kontra? :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Sziasztok.
1 éve vettem a telót t-mobilosam, kilövettem...4.1.2 volt rajta....A kilövés után a telon a samsung frissítéseknél azt irta hogy módositott készülék.nemrég rootoltam de egyik sem tökéletes sajnos...a bluetooth headset meghülyiti (Sony MW600). Gyári romot szeretnék visszarakni. Mi a folyamat ?
Köszi.
Sziasztok.
Segítsetek légyszi. Resurrection Remix KitKat 4.4.2 ROM van. Van egy Sony MW 600 bluetooth headsetem...2 napja telepítettem a romot és fél napig működött rendesen...aztán recseg a kicsörgés és a beszélgetés is...érdekes hogy a média viszont tökéletes. Másik telón ellenöriztem, a headsetnek nincs baja... Nincs szivem törölni a romot...tök jó.
ChaosTeam
Ha szinkronizáltad a Google fiókoddal, akkor eleve amint szinkronizálod az S3-on, meg kell jelennie a névjegyzékben az összes számnak.
Sziasztok!
Lenne egy problémám! Ellopták a Sony Xperia Ion telefonomat, de pc companionnal csináltam nem sokkal előtte egy biztonsági mentést(.dbk).
Most vettem egy S III-t és szeretném legalább a névjegyzéket importálni a biztonsági mentésből. Ez megoldható?
Köszi előre is a segítséget! :)

Van itt ez az S3-as ugye, aztán van itt egy laptop is, amivel szerettem volna megosztani útkøzben a telóm wifijét.
(Azt hiszem) mindent beállítottam, megvan a kapcsolódás is a gép és a teló køzøtt, szépen egymásra találtak, viszont az internetet nem akarta megosztani sehogy a teló. Ráuszítottam az Intel valamilyen wifis hibakeresøjét, ami épp kéznél volt és az megállapította, hogy a DHCP-nél van az információáramlás elakadva.
Kérdés tehát: Mit mulaszthattam a beállításoknál, hogy nem kapok IP címet?
kaposi1
Sziasztok!

K 800I Sony-ról a Telefon számokat ( Könyvjelzõt ) hogy tudnám a legegyszerûbben importálni a Galaxy S3-ra.
Most ismerkedek a telóval és nincs kedvem több száz számot bepötyögni ha lehetséges.

Válaszotokat elõre is köszönöm szépen.<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

GaBika6
Hi!

Szó szerint nem ledobtam, hanem leejtettem hétfõ reggel véletlenül a még 1 év garis S3 telómat. Ennek következtében megrepedt a kijelzõ, de a külsõ burkolat sértetlen. Így a telefon használhatatlan, mivel már nem is látom a kijelzõt, semmi nincs rajta. Kérdésem, hogy 40000 Ft körüli gyári javítást hogy tudnám minél olcsóbban meguszni, de a minõsége ugyan olyan legyen.
THX!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Higany
Köszi szépen! ;)

ChaosTeam
Azért, mert a 4.3-as Adroidban át kell írni a telefonszámokat a telefonkönyvben 06/20/30/70 kezdetûrõl +36/20/30/70 formátumra. Tehát pl: +36 20 123 4567 -ra.
Shiwo
a régi symbianos telóm akkor csinált ilyet, mikor az adott szám csak a SIM kártyán volt rajta, de a telefon-memóriában nem... lehet droid is ilyen

Higany
Üdv Mindenki! Lenne egy kérdésem! Az mitõl lehet, hogy ha valaki olyan hív, akinek a száma már el van mentve a névjegyekhez, mégis a bejövõ híváskor azt írja ki, hogy mentetlen szám? Köszi!

Higany
Köszi az infót! Közben frissült ezen is..

MTL elvileg Bulgária.

Higany
Bocsi a nagy képért...

Higany
Oké! Megcsináltam. Ez lenne a telóm..

SzirmosSzisza
Beállításoknál a legalsó menüpont alját fényképezd le. (angolul Settings/About Phone és itt görgess picit lefele). (középsõ gomb + kikapcs gombot kell egyszerre lenyomva tartani a képhez)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Higany
Megnéztem! Tudnál segíteni, hogy ez milyen? Köszi!

Higany
Értem! Köszi a választ! Megnézem majd. Igazad van, kisebb GSM boltba lett véve, olcsóbban..

ChaosTeam
A gyári független nem jelenti, hogy magyarországon lett forgalomba hozva, fõleg, hogyha valami "kis" GSM boltban vásároltad, ahol elõszeretettel adnak telefonokat 10-20%-kal olcsóbban, ellenben mindenféle más országból behozott készülékeket forgalmaznak. A gépre kötve a készüléket Kies-ben tudod megnézni a szoftver verzió mögött milyen 3 betûs kód van, ez határozza meg milyen ország milyen szoftvere van a készüléken. Ha gyári, magyar szoftver lenne, akkor ott XEH szerepelne és már egy hete tudnál frissíteni 4.3-ra. További magyar szoftver kódok: TMH - Telekom, PAN - Telenor, VDH - Vodafone . Minden más, nem magyarországi szoftvert jelölt, így akkor lesz elérhetõ rá a frissítés, ha az adott országban az adott verzióra ki lesz adva.
Shiwo
nekem meg még valahogy unrootolni kell a telefont, mert nem engedi frissíteni...

lacica
Üdv.Nekem T-Mobil,tegnap reggel magától megcsinálta a frissítést 4.3-ra.<#vigyor2><#vigyor2>

Higany
Köszi az infót! De nekem azt írja ki, amikor rányomok a frissítésre, hogy Már telepítve vannak a legújabb frissítések. Pedig az Android verziója 4.1.2 :( Gyárilag független telefonról van szó.

ChaosTeam
Minden Magyarországon forgalomba hozott Független vagy szolgáltató függõ Galaxy SIII készülékre elérhetõ mától az Android 4.3-as rendszer.
ChaosTeam
Telefon típusát általában az akkumulátor alatti matricán tudod megnézni. OTA = Beállítások menü - névjegy - Szoftverfrissítés
Shiwo
két láma kérdés... hol tudom megnézni, hogy mi a típusa a telómmak (amúgy magyar témobilos öszvér) ill. melyik oldal az OTA ?

ChaosTeam
A Gyári magyar (XEH) készülékekre OTA-n tölthetõ a 4.3-as android!
Igen köszi sikerült!
Shiwo
nincs benyomva az intelligens jelzés ? azoknál tényleg csak ilyen szarokat enged.. azt lõdd ki, és a hangerõ alatt kellene, hogy legyen "Jelzõhang", ahol ki tudod választani a zenédet

Az oké bele is tettem de viszont az ébresztésnél nem tudok választani csak azt ajánlja fel hogy: dallam, rezgés, kettõ együtt, állapot jelentés. Hiába megyek arra hogy dallam csak az a madárhang van semmi más alternatíva.
Shiwo
van egy Ringtones mappa a telón, asszem abba kell bepakolni

Sziasztok most váltottam okos telefonra (galaxy S3)és olyan kérdésem lenne hogy hol tudom kiválasztani az ébresztés dallamát mert nem tetszenek a gyári hangok a válaszokat elõre is köszönöm.
Sziasztok,
Segítenétek kitölteni az alábbi kérdõívet szakdolgoztam fõ kutatásának alapját képezi.
Témája: az utazás, internet, mobilalkalmazások kapcsolata

Krédõív - utazás, internet, mobilalkalmazások
A nexus 4 kijelzõje nekem nem tetszik, de ez szubjektív. mindenképpen élõben hasonlítsd össze õket.

Ha S3-at vennél, akkor szerintem még 20-at is megér + 1GB RAM, ezért mindenképpen LTE-t vegyél. Csajomnak LTE van nekem sima, és sajnos az 1GB ram vérkevés a samsung sok felesleges appjának amik folyton futnak. Ezek miatt ég és föld a két verzió.

kemotox
Na igen, pontosan ezért fontos nekem is, hogy ki lehessen venni. Ezeknél a kütyüknél elkerülhetetlen néha egy-egy fagyás. Egyszer az iPod Touchom nagyon ciki módon fosott be, kiabált a zene hangszórón, kikapcsolni nem lehetett sehogy se, kellet neki vagy 6-7 perc, hogy meggyógyuljon... Még szerencse, hogy nem kellet akksi merülésig várni.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Shiwo
hát, nálam 1-2 alkalommal már fagyott ki úgy a teló, hogy csak az aksi-kivétel segített.. bár elméletileg van az újraindításra billentyû-kombinác, nekem nem segített semmi... szóval inkább nem vennék olyan telefont, amibõl nem lehet kivenni az aksit...

kemotox
Megnéztem ezt a Nexust is, tényleg fasza, köszi az ajánlás. De néhány dolog hát nemtom... Nem bõvíthetõ; akksit nem lehet kivenni; elvileg jóval kevesebb ideig bírja egy töltéssel, mint az S3; olvastam róla olyat is, hogy a rezgõmotor néha elég gyenge, és lemaradunk a hívásokról.
Ami nagyon tetszik benne (egyedül), az az, hogy ugye google cuccos, és egybõl jön rá a legújabb android.
Hát, megfontolandó.

skinnyman
A helyedben megfontalnam az Nexus 4-et, 80k korul ugyanugy megkapod, az fuggetlen es a legtobb dologban jobb az S3-nal.

Regards,

kemotox
Sziasztok!
Kb 7 éves a drága kis k800i-m, gondoltam ideje lecserélni :P (alig mûködik már szegény)
Karácsonyra tervezem a telefonvásárlást, szóval még "odébb van", változhatnak a dolgok, de azért nézelõdöm már ezerrel, de nagyon megtetszett az S3, szinte biztos, hogy õ lesz a nyerõ.
Két lehetõségem van:
1. Vodafone, 75 rugó, sima S3
2. T-mobile, LTE-s, 83 rugóért. Itt még elõny, hogy maradna a számom, mert jelenleg is T-s vagyok.

Szerintetek megéri az a 8 ezer a +1giga ramot? Meg ugye a kényelmet, hogy marad a számom, de az már másodlagos.

Tetsuo
Koszi.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

tartsd nyomva a "vissza" gombot (home gomb mellett jobbra)

Ez amúgy arra jó, hogy két alkalmazást ha behúol a képernyõ közepére, akkor osztott nézetben tudod õket egyszerre futtatni (pl tudsz faszbúk csetelni / böngészni vagy youtube-ozni)

Tetsuo
Érdekes, nekem ilyen nincs, na mindegy, valahogy mégis megtaláltam, a downloads-ban (ahol elozoleg meg nem jelent meg). (Legújabb Android az S3-ra.)

Más: Van egy taskbar (vagy mi) a kijelzo oldalán és mindenen felul jelenik meg. Ezt hogy kell eltuntetni?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Oldal 1 / 4Következő →