Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OVOQQ
Az milyen beállítástól függ, hogy a WhatsApp üzeneteket megkapom vagy sem? Van, hogy időben átjön, van, hogy késik 20-30 percet, és van, hogy csak akkor jön át, ha megnyitom az az appot. Lehet állítani valahol a frissítés gyakoriságát? Ha számít, S3 LTE
köszi
illetve elképzelhetőnek tartom, hogy szolgáltató hülyeségei is számítanak, és mondjuk lehet, hogy egy vodás nem lassul úgy be, mint az én t-mobil által megkavart rendszerem
meg gondolom az se mindegy, hogy LTE verzió-e, 2 giga rammal vagy a sima 3G-s, 1 gigával..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.03.04. 16:58:42
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
esetleg sd-kártya befolyásolhatja?
köszi
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
1 éve vettem a telót t-mobilosam, kilövettem...4.1.2 volt rajta....A kilövés után a telon a samsung frissítéseknél azt irta hogy módositott készülék.nemrég rootoltam de egyik sem tökéletes sajnos...a bluetooth headset meghülyiti (Sony MW600). Gyári romot szeretnék visszarakni. Mi a folyamat ?
Köszi.
Segítsetek légyszi. Resurrection Remix KitKat 4.4.2 ROM van. Van egy Sony MW 600 bluetooth headsetem...2 napja telepítettem a romot és fél napig működött rendesen...aztán recseg a kicsörgés és a beszélgetés is...érdekes hogy a média viszont tökéletes. Másik telón ellenöriztem, a headsetnek nincs baja... Nincs szivem törölni a romot...tök jó.
Lenne egy problémám! Ellopták a Sony Xperia Ion telefonomat, de pc companionnal csináltam nem sokkal előtte egy biztonsági mentést(.dbk).
Most vettem egy S III-t és szeretném legalább a névjegyzéket importálni a biztonsági mentésből. Ez megoldható?
Köszi előre is a segítséget! :)
(Azt hiszem) mindent beállítottam, megvan a kapcsolódás is a gép és a teló køzøtt, szépen egymásra találtak, viszont az internetet nem akarta megosztani sehogy a teló. Ráuszítottam az Intel valamilyen wifis hibakeresøjét, ami épp kéznél volt és az megállapította, hogy a DHCP-nél van az információáramlás elakadva.
Kérdés tehát: Mit mulaszthattam a beállításoknál, hogy nem kapok IP címet?
K 800I Sony-ról a Telefon számokat ( Könyvjelzõt ) hogy tudnám a legegyszerûbben importálni a Galaxy S3-ra.
Most ismerkedek a telóval és nincs kedvem több száz számot bepötyögni ha lehetséges.
Válaszotokat elõre is köszönöm szépen.<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Szó szerint nem ledobtam, hanem leejtettem hétfõ reggel véletlenül a még 1 év garis S3 telómat. Ennek következtében megrepedt a kijelzõ, de a külsõ burkolat sértetlen. Így a telefon használhatatlan, mivel már nem is látom a kijelzõt, semmi nincs rajta. Kérdésem, hogy 40000 Ft körüli gyári javítást hogy tudnám minél olcsóbban meguszni, de a minõsége ugyan olyan legyen.
THX!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Segítenétek kitölteni az alábbi kérdõívet szakdolgoztam fõ kutatásának alapját képezi.
Témája: az utazás, internet, mobilalkalmazások kapcsolata
Krédõív - utazás, internet, mobilalkalmazások
Ha S3-at vennél, akkor szerintem még 20-at is megér + 1GB RAM, ezért mindenképpen LTE-t vegyél. Csajomnak LTE van nekem sima, és sajnos az 1GB ram vérkevés a samsung sok felesleges appjának amik folyton futnak. Ezek miatt ég és föld a két verzió.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Ami nagyon tetszik benne (egyedül), az az, hogy ugye google cuccos, és egybõl jön rá a legújabb android.
Hát, megfontolandó.
Regards,
Kb 7 éves a drága kis k800i-m, gondoltam ideje lecserélni :P (alig mûködik már szegény)
Karácsonyra tervezem a telefonvásárlást, szóval még "odébb van", változhatnak a dolgok, de azért nézelõdöm már ezerrel, de nagyon megtetszett az S3, szinte biztos, hogy õ lesz a nyerõ.
Két lehetõségem van:
1. Vodafone, 75 rugó, sima S3
2. T-mobile, LTE-s, 83 rugóért. Itt még elõny, hogy maradna a számom, mert jelenleg is T-s vagyok.
Szerintetek megéri az a 8 ezer a +1giga ramot? Meg ugye a kényelmet, hogy marad a számom, de az már másodlagos.
Ez amúgy arra jó, hogy két alkalmazást ha behúol a képernyõ közepére, akkor osztott nézetben tudod õket egyszerre futtatni (pl tudsz faszbúk csetelni / böngészni vagy youtube-ozni)
Más: Van egy taskbar (vagy mi) a kijelzo oldalán és mindenen felul jelenik meg. Ezt hogy kell eltuntetni?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8