The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor megérkeztem Novigradba és a Rozmaring és Kakukk elé belovagoltam, nem jelent meg Zoltan, miközben úgy emlékeztem, hogy ott van egy olyan jelenet, hogy Zoltan épp a csavargókat dobálja ki a fogadóból. Na most nem aggódtam, de már túl vagyok az álommágusos részen, tehát a főküldiben léptem egyet előre, és rohadtul nincs változás a Rozmaring környékén, csavargók tanyáznak benne. Nyugtass meg, hogy Zoltan ez után fog még érkezni, és nem pedig valami ordenáré bug van itt.
Viszont a világot nem engedném még el annyi új játék, könyv meg film játszódhatna itt amennyit csak tudnak gyártani, persze a minőségi történetszál megléte mellett értem ezt.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.28. 19:19:53
Trissnél nem az a döntő, hogy Novigrádban hajóra tesszük a varázslókkal együtt, vagy sem? Kicsit olyan váratlan az a fordulat, hogy ha ott kihajózik akkor vége a dalnak. Logikus hogy így legyen, de akkor ott az nem egy értelmes opció, hogy maradjon a városban. Én akkor nem azért döntöttem úgy, hogy menjen, mert akartam hogy lelépjen, hanem mert a másik lehetőség az egyszerűen hülyeség volt. Aztán egy pillanat alatt elszállt a lehetősége, hogy a játék folyamán még romantikázzak vele.
Nekem is aranyos Shani, de igazából Triss szeret itt minket csak igazán én azt érzem, plusz Shaninak ott van a betegekben turkálás neki az a hivatása nem fogja feladni semmiért még a kényelmes életért se, szeret front vonalban lenni és gyógyítani még Trisst előbb elképzelem hogy velünk ér a szőlős kertben, inkább csak a varázsló tanács akadályozná meg ebben, de talán szeret minket annyira hogy arról lemondjon hiszen mi is feladjuk a witcherkedést és inkább varázsolgat Toussainban mint házi mágus vagy mivel a királynőhöz jó kontaktunk van ha olyan befejezést kaptunk akkor akár neki is lehet az udvarában és még a tanács is lehet elfogadná. Szóval Triss a tökéletes választás mindenféle szempontból.
Na de most hogy megvettem végre a játékot (hehe), indítok egy olyan végigjátszást, amiben Trisst választom, Yennefert pedig visszautasítom. Hülyét fog kapni. Sajnálom de Yennel nem illünk össze, túlságosan egocentrikus, nem tudom elképzelni, hogy együtt élünk. Trissel igen. Na jó a Shanit meg imádom, de az olyan diákszerelem féle.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.23. 16:33:32
A videóban is látszik hogy Geralton meg Calenthen kívül Tissaia még Eist meg Renfri castingja is elég jó lett, de ami leginkább kiütnközik hogy Triss mennyire nem szexi karaktert kapott és ez fáj talán az egyik legjobban mert amúgy szimpatikus szereplő.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
mindig az árcímke mellett apró betűssel látod,hogy meddig tart az adott játékon
Utoljára szerkesztette: xido, 2020.05.20. 21:03:11
Szóval biztos hogy jó hogy nincs valami amire támaszkodhatnak és maguktól is jó irányba tudják vinni? Vagy lehet csak abban voltak jók hogy egy jó vázat feltöltsönek még jobb tartalommal mint az eredeti váz maga volt. Meglátjuk, én is bízok bennük, mert minden okom megvan rá, de nem gondolom ilyen egyértelműnek azért.
De véleményem szerint, mindenképpen előzményjáték legyen. Akár visszamehetnénk a kezdetekhez is, az első Witcherek, az első iskola megalapítása stb.
Azért a Thief simulator nagyon adná, szintén ebben Geralt utáni időben kevés a szörny, trágya hordásra félnek a parasztok witchert alkalmazni, lopni kényszerülnek hogy életben maradjanak, gyilkosságok stb. Mintha az Elders Scrol black hand és thief guild küldieit kevernénk a witcherkedésbe. Mert azért találnánk csak-csak egy szörnyet vagy átkot. Végül a királyi udvarban az intrikák ott is persze egy kis lopás meg gyilkosság de pl diplomata is lehetne witcher van egy megjelenése amitől félnek, tiszteletet parancsoló, érzelmeit nem mutatja ki. Egy nagyobb csata mert ugyan mindhárom részben voltak nagy csaták az első és 3. részben pl Kaer Mohrent védtük a második részben meg épp támadtunk egy másik várat de nem érezhettük ezt a nagy totálban csata dolgot, inkább egy kis lokális csetepaték sorozata volt, mintsem egy igazi ereszd el a hajamat mikor mezőn feláll a két sereg és hadd el hadd, bár igaz ez logikátlan is ha védhetnek várat sokkal jobb feltételekkel, de a 3. részben azt éreztem az a Nilfgaardi tábor majd egyszer megindul és mezőn is lesz viaskodás.
Na egy ilyen kombinált játék nagyon ütne a kis witcher guildunkel és nem kell assassin creedet csinálni annyi épület mászással a thiefben is jól megoldották, még íjászkodás sem kell hiszen az a kis nyílpuska pont ideálisnak tűnik éjjeli behatolásokhoz. A többi meg minden adott.
Nem akarsz velük beszélni az ügyben ? XD...
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.19. 15:37:42
Én nem érezném átskinezett Geraltnak ha normális sztorit tennének egy újabb witcher mögé, sőt az AC-k sem azért rókabőrök mert sok jelent meg, hanem mert nem fordítottak időt hogy rendesen kitalálják őket, ott sem az a helyzet hogy a 3 Ezios rész után már nem jött jó mert ott a Rogue meg a két utóbbi rész is sokaknak tetszik és volt sok jó pillanata a többi részben is, de nekem is megszakadna a szívem ha oda jutna a Witcher széria, viszont 5 évente azért le lehet gyártani valami minőségi játékot, sőt most 10 évük is volt rá, kétlem hogy nem lehetett volna egy pár emberes gagmanekből álló csapatot összerakni akik kitalálták volna 5 év alatt a hogyan továbbot.
Esélyes és bizom is benne, hogy kicsit elszakadnak (időben is) és egy új witchert ismerhetünk meg. Ez lehet Holló, lehet tök új, de akár Ivo of Belhaven is a Thronebreakerből. Meglátjuk.
A The Witcher széria meg elég hülyén adná ki magát, ha nem witcherrel lennénk. Mágus minden 2. fantasyban lehetsz, witcher csak ebben.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.19. 13:56:33
Amúgy nem tudom hogy lehetne jó mágusos játékot. Az idézett lényekhez biztos jó MI kéne ami nem akadna el két kőben de manapság ez már nem szokott olyan nagy probléma lenni viszont általában OP-k játékokban nagyon mert tulajdonképpen egy távolsági harcos (mint az íjász akik szintén tudnak OP-k lenni). Nagyjából mintha FPS-t játszanál a tűzlabdákkal, de még harcosnál tudsz például blokkolni mágusnál is kéne valami mágikus blokk egy varázslata ami csak rövid ideig hat tehát jókor kell időzíteni a spellt és az ellenfélnek blokkolja a karját, szörnynek a csapását. Meg maradna az ugri-bugri. Csak nem tudom mennyire lenne érdekes pumpálni tűzlabdával az ellenséget szóval be kéne hozni egyéb spelleket és ekkor jutunk el oda, hogy polipnak kell legyen a játékos, MMO-kban is ezt nem szerettem hogy nagyjából 5-ig tudok kényelmesen elnyúlni, de inkább a 4, vannak kisebb kezűek is, de a 9 es billel aktiválható spellt már kurávra nem tudom lenyomni igaz vannak a még QERTFGZXCV billek is ami így már 14-re növeli a használható billek számát de a harc hevében azért simán mellé lehet már nyúlni R meg T között szóval nehézkes.
A spelleket is ki kéne találni nagyon mert könyvben meg filmben mindig az adott helyzet kezeléséhez legjobb varázslatot húzzák meg és megcsinálják hogy jól nézzen ki de játékban elég gagyin tud kinézni, plusz nem is tudnál hirtelen hová nyúlni és a 14 funkció kevés tudna lenni.
Nézz meg ezek közül hátha van jó mágusos cím és ha találtál esetleg tudasd velünk mi is ránézünk
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A TPS fajtákban egy vicc.
A Gothic III-ban anno pislogtam, hogy gyakorlatilag KETTŐ spellre volt szükség. A fagyasztásra és a tűzlabdára. Ennyi. És annyi volt a játék, hogy kilkk, klikk, klikk....
Csak mert ismert a II. vh vége attól még készültek róla piszok jó filmek és játékok is.
Nekem jelen pillanatban elképzelhetetlen a következö rész Geralt nélkül de persze ha mégis Ciri lesz a föszereplö akkor is megveszem majd a játékot csak nem leszek olyan lelkes...<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2020.05.19. 10:28:30
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
S kontinens még sokkal felfedetlenebb és vadabb lenne és még több lenne az ember nem járta terület ahol bele lehetne futni a még éppen létező de már csak vegetáló/jhanyatló elf királyságok maradványaiba.
Nagyon ötletesen lehetne megcsinálni. Az egésznek lehetne az a főtémája, hogy az ember előtti fajok kora már a vége felé jár, ahogy az emberek a kontinens egyre nagyobb részét uralják.
Geralt nálam Triss-sel szép házban lakik szép vidéken, jó ez így.
Ciri meg inkább trófeája volt a szériának, mint valódi szereplője. Neki volt a leggyengébb voice és mozgás actingja az összes főszereplő közül szerintem amúgy...
Az a korszak lenne érdekes, ha oda ugranak vissza, amikor még gyártották a Witchereket. Ne essenek abba a hiába sem, mint a Star Wars, hogy 40 évig képtelen elszakadni a szereplőktől és a korszaktól.
Azt sem tudom felmérni hogy mennyire lenne jó ötlet ez az egész Geralt utáni rész mert ugye az a sztori hogy a szörnyek kihalnak a witcherek szolgálataira ezért nincs szükség ők is mennek velük lassan, a tündéket törpöket az emberek kiszorítják és akkor kb lassan csatlakozik a mi történelmünkhöz és ez az egész olyan mint egy alternatív történelem, legalábbis én mindig ezt láttam bele hogy olyan stílusba lett megírva mintha Földünkön történt volna ez az egész egy alternatív történelemként. Ez lehet csak az én hülyeségem és ettől függetlenül lehetne folytatni Geralt után is érdekes lenne egy olyan világ ahol a witcherek már tényleg alig találnak munkát és teljesen rogueba mennénk át betörésekkel, bérgyilkosságokkal stb, de az azért már nem a megszokott witcher lenne mert Geralt alapvetően egy jó fej karakter volt, bár attól is függöt ki hogy játszott vele.
Szerintem az lenne a biztos ha visszaugranának az időbe és lenne egy trilógia Kaer Mohren virágzásáról és a 3. játék végén Vesemr hozna egy Geralt nevezetű újoncot és ott lenne vége a dolognak. Ez minimum még 20 év addig meg csak ki lehetne értelmesen találni hogy lehet-e folytatni a Geralt utáni időkből
Geralt is max cameo, rövid mellékküldetés erejéig legyen csak, ha olyan időszakban játszódik.
De vagy legyen egy jó sztori korábbról, mondjuk Hollóval, vagy egy teljesen új kitalált witcherrel.