The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És akkor Geralt felsóhajt, csendesen megsimogatja az Aerondight névre hallgató kardját, és nem mond semmit. Ha csak a két nagy DLC sztorijait elmesélné, kiröhögnék, hogy ekkorát hogy lehet hazudozni. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.04.17. 10:06:56
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.04.16. 15:11:38
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2022.04.16. 11:03:03
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.04.16. 10:43:23
Közben elkészíttettem a toussaint-i acélkardot. Hát ez idáig a legjobb acélkard szerintem. 49-es szinten lehet megkapni.
+250 páncéltörés
+75% kritikus sebzés
+15% kritikus találat
+25% égés -10% rúnakövekből
+20% vérzés -5% rúnakő
Úgyhogy lecseréltem erre a fekete vámpírkardomat, aminek csak a 30% vérzésmax volt az extrája, raktam bele 3 követ, és most jól érzem magam. Kinézetre is egy gyilkos lovagi kard, szép barna tokban, szóval nincs olyan frusztrációm, mikor ofiri meg tündekardokkal próbálkoztam, csak annyira idegesített hogy nincs tokjuk és belevág a Keszegbe, hogy nem tudtam velük játszani. 😊
Megyek a Hanza ellen, van egy nagy erődjük, tényleg sokan vannak. Fagyasztásra állítom a mutációt aard jelnél, de uralással is próbálkozom majd. Természetesen tűzpatak, plusz a kard égetése, tehát gyújtogatom is őket, amellett, hogy véreztetem. A queen robbanással és támadásaik visszaverésével kínozza őket, no és ott lesz még a páncélruha villáma is. Lehet egy yrden csapdát is beszuszakolok még a kínálatba. Lesz dolga a boncmesternek, aki utána foglalkozik az esettel. Vajon mi végzett velük? Ez lesz az új Dyatlov-incidens, ami után majd összeesküvéselméleteket gyártanak a falusiak. Egyébként szerintem Dyatlovékkal egy felbosszantott witcher végezhetett. A macska iskolából. 😊 Falusiakat valahogy mindig a macska iskola öli.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.04.15. 19:07:14
Na most az történt, hogy Dandelion megkért, hogy játsszam el a rablót a pénzes mecénása előtt, akitől megmenti. Rajtam maradt a visszaverős páncél. Szóval játékkardokkal egymásnak estünk a nő előtt, egy-két támadást kivédtem, aztán hagytam, hogy megüssön. Belecsapott a villám a páncélból. Erre nem számítottam, szóval ahogy ott tápászkodott fel a földről, szakadtam a röhögéstől. 😄
Tuti lesz persze valami RT opció, 1440p 30 fps kategóriában, amire egyszer ránéz az ember, aztán megy vissza a 60 fps módhoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha nem bukott volna akkorát és olyan hangosat a Cyberpunk, akkor lehet nem lenne a Witcher "4"-re se akkora szüksége a CDPR-nek, ahogy a Bethesda lebőgött a FO76-tal, úgy a CDPR és becumizta a CP-t. Most mind a ketten azon vannak, hogy visszaszerezzék a bizalmat valahogy, elsősorban befektetői oldalról, mert eladott példányszám úgyis garantált, akár fanboyok fizetik ki, akár a szériába most csatlakozók, a pénz az pénz.
Az kb kizárt, hogy live service vagy mmo legyen, a CDPR-nek nagyon kell egy új W3 siker és az ilyen népszerűtlen stílussal nem lesz hozható.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2022.04.12. 09:15:53
Egy külsőleg testre szabható férfi witcher főszereplő teljesen jó lenne. Aztán max, ha erőltetni akarják a divat piszit, akkor Mass Effect szerűen megoldhatják, hogy legyen románc opció buzulgatni. Az még oké is lenne, nem menne szembe a saját szabályaival a játék.
És bizzunk benne, hogy tényleg egy teljesen single player játék lesz.
Az új witcher valószínűleg mindenben rá akar majd licitálni az előzőekre, és szerintem ez menni is fog neki, de ahhoz hogy igazán sikeres legyen ahhoz szerintem még a megjelenés előtt el kellene kezdeni promotálni a szereplőket, hogy a közönségnek legyen ideje megbarátkozzon velük. Képregény, könyvek, filmek, sorozatok által ezt meg lehetne valósítani. A Netflix spin-off sorozata a Blood Origin is talán ennek az előjele, lehet hogy az abban megismert szereplők visszaköszönnek majd a játékban. A W3 sem a semmiből jött, egész komoly hátszele volt, és ez most még inkább szükséges, hiszen a cél hogy túlnőjön rajta.
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2022.04.10. 16:29:12
Na és akkor mi villant be, miközben szorongva tekergek a küldetéseket csinálgatva, aggódva, hogy hamarosan semmi dolgom, mert a végére járok? Hogy az az előrelépés a Witcher 3 után, hogy ezt megcsinálják homokozóra. Minden adott hozzá. Kezdünk fiatal witcher-tanoncként, az a belépő a játékba, hogy végig kell csinálnunk a kiképzést, aztán jöhet a füvek próbája. Utána kiengednek minket, és adott mit kell csinálnunk: szarrá kell fejlesztenünk magunkat, iskolát választhatunk, vagyont halmozhatunk fel amiből saját birtokot-várat építhetünk, witcher iskolát alapíthatunk, a különböző területeket szépen adagolhatják a fejlesztők, millió küldetés, millió feladat, sokrétű fejlődési lehetőség. A Geralt sztori után ha belegondoltok, nem tudnak single player kategóriában előremutató dolgot alkotni. Nem mondom, hogy ezt csinálják, de azt mondom, hogy ezt kell csinálniuk ahhoz, hogy óriásit szóljon a dolog.
Döbbenetes erejű az a sztorifolyam, ami ebben a játékban benne van, de pont ezekre az immersion részekre nem jutott kapacitás. Hogy leüljek egy kocsmában, és hallgassam a zsongást. Kingdom Come meg ebben erős. Abban leülhetünk a kocsmában, játszhatunk a parasztokkal, tök jó hangulata van. Witcher mellett játszva kiegészítik egymást. Mondjuk amikor Henri kezd átmenni witcherbe, az kiakaszt benne. Parasztból pár hét alatt ilyen nyomolvasó fejvadász lesz. Ott szoktam pihentetni a Kingdom Come-t, mikor elmegy kivizsgálni egy brutális gyilkosságot valami faluba. Ott hirtelen bejön annyi szöveg, mintha a Witcher 3-ban lennék, és akkor leteszem a játékot, és birka türelemmel várom a tisztességes magyarítást.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.04.06. 08:43:24
Priscilla a Jégmadárban elénekli a dalát, a nép álmélkodva hallgatja, ilyen szépet még életében nem hallott, kezdődik a álló ováció. Geralt is felállva tapsol, eközben felismeri egy polgár, és elkezd kiabálni, hogy legyilkolt pár embert, erre kezdődik a civakodás, hogy ezt most hogyan kellene elítélniük, bejönnek a politikai témák, kezdik egymásra dobálni a hülyeségeiket, és akkor ezt a cirkuszt a sarokból csendben szemlélő faszi magában megjegyzi: A világ kultúrális fővárosa...az bazmeg.
😄D
Szerintem május vége fele talán kijön, ha nem tolják.
Utoljára szerkesztette: hapi, 2022.04.01. 21:40:43
Csodáltam is, hogy a Last Kingdom 5. évadát korrektűl megtudták csinálni, kisebb pénzből.
Persze még számos veszély akad, de az emberiség többségének ez már nem napi szintű probléma.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.03.30. 19:23:22
Egy keményvonalas rajongó persze ízekre szedi az egészet, és vak lennék ha nem látnám miben fejlődhetne. De én azt mondom hálásak lehetünk bármilyen witcher tartalomért, következő játék még nagyon messze van, addig ki lehet húzni velük, fenn lehet tartani az érdeklődést.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.03.30. 18:18:36