The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Netflix mit vársz? XD Árja heteró tündéket?
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Én is most fejeztem be a nézését és az előző évadhoz képest tényleg jelentőset javult, de azért a kalap dobálástól még messze vagyunk. Karaktereiben hű lenne? Kökörcsinről az volt az érzésem hogy teljesen bebuzult és Geraltra mint szerelmére tekint már, miközben mindenhol nőfaló volt. Eskel, Vesimir is eléggé karakteridegen lett, de hogy dícsérjek is Dijkstra például nagyon el lett találva. Érdekel hogy mit hoznak ebből ki ha így javul a végén még egy igazán magasan értékelhető sorozat lesz.
Le a kalappal a Netflix előtt. Így kell adaptációt csinálni. Igaz nem követi hűen a könyveket, de az alapanyagot úgy dolgozza fel, hogy nem szenved csorbát a végeredmény. Ez egy ízig-vérig witcher film, mind hangulatában, mind karaktereiben, mind cselekményben. Látszik hogy odafigyeltek a visszajelzésekre, és látszik az igyekezet hogy olyan filmet csináljanak ami megfelel a rajongók hihetetlenül magas elvárásainak, ugyanakkor fogyasztható azoknak is akik semmit nem tudnak Sapkowski világáról.
nekem kellet vagy 1 év 2 hónap, mire végigvittem mind3 játékot, de elvileg kész. a 3 volt a leghosszabb, de itt kalandoztam a legtöbbet, főleg a B&W-ban. A végére be kellet raknom a Gwentes árusító modot, mert 1 kártyát nem tudtam meg szerezni, és benne maradt volna az a quest 😄 meg megcsináltam ezt a "rajongói" dlc-t is, és pont ezt a questet hiányoltam az egész játékban, amivel zárult (az a bizonyos szinkronos előzetetes).
és még egy csomó minden amugy kimaradt nekem a 3-ba, nagyon remélem az elmentést át lehet majd vinni a felujitott változatba, és azt ng+-ba tudnám elkezdeni.
és még egy csomó minden amugy kimaradt nekem a 3-ba, nagyon remélem az elmentést át lehet majd vinni a felujitott változatba, és azt ng+-ba tudnám elkezdeni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amúgy a 3. rész magyarítója brillírozott. Nem olvastam a könyveket, valszeg nem ugyanaz a fordítójuk, tehát látok esélyt arra, hogy a játékbeli szöveg fordítása minőségibb szókincsben, kifejezések alkalmazásában, mindenben, mint a könyveké. Szerintem nagyon sok múlik a fordítókon, és többek közt azért ment el a kedvem a frissen kiadott könyvektől, mert egyszerűen nem bízom a fordítás minőségében. Beleszaladtam egy-két lelketlen, ízetlen fordításba korábban, főleg fantasy témában, amiben isten tudja kik fordítanak. Ha gyenge a fordítás, még azt se lehet megítélni, hogy az író miatt szar a könyv, vagy a fordító miatt. 😊
Remek. 😞 valószinűleg ez történhetet...
"Tényleg a gólemszív főzet receptjét hol kellett volna összeszednem???"
Kalkstein adja a Titokzatos Torony küldetés alatt, miután begyűjtötted a Szefírát Vaskától. Van a játéknak egy rossz szokása, nem tudsz betenni új tárgyakat ha tele az inventory, emiatt ha kapsz egy új tárgyat valakitől, az lepottyan a földre. Így simán lehet hogy Kalkstein odaadta, csak éppen nem fért el nálad.
Kalkstein adja a Titokzatos Torony küldetés alatt, miután begyűjtötted a Szefírát Vaskától. Van a játéknak egy rossz szokása, nem tudsz betenni új tárgyakat ha tele az inventory, emiatt ha kapsz egy új tárgyat valakitől, az lepottyan a földre. Így simán lehet hogy Kalkstein odaadta, csak éppen nem fért el nálad.
Egy kis helyzetjelentés:
84 óra játék után közepes nehézségi fokozaton befejeztem az első részt.
Roppantul kellemesen csalódtam! A harcot hamar megszoktam és nagyon tetszet a főzetek készítése is.
Küdi csak néhány maradt befejezetlen, mert egész egyszerűen nagyon rohantam az 5. fejezetben.
Így kimaradt a hollópáncél összerakása és a királyt sem győztem le kockán. A fogászhoz nem vittem el minden fogat. <#eplus2>#eplus2>
A sztori nagyon bejött és az a véleményem, hogy a mai napig megállja a helyét.
Tényleg a gólemszív főzet receptjét hol kellett volna összeszednem???
Ez valahogy kimaradt.
84 óra játék után közepes nehézségi fokozaton befejeztem az első részt.
Roppantul kellemesen csalódtam! A harcot hamar megszoktam és nagyon tetszet a főzetek készítése is.
Küdi csak néhány maradt befejezetlen, mert egész egyszerűen nagyon rohantam az 5. fejezetben.
Így kimaradt a hollópáncél összerakása és a királyt sem győztem le kockán. A fogászhoz nem vittem el minden fogat. <#eplus2>#eplus2>
A sztori nagyon bejött és az a véleményem, hogy a mai napig megállja a helyét.
Tényleg a gólemszív főzet receptjét hol kellett volna összeszednem???
Ez valahogy kimaradt.
Ez nem szentségtörés. Ezek tényleg nem annyira jó könyvek, az író a videojáték sikere és ismertsége elött egy átlagos helyi, lengyel fantasy író volt, nem egy Tolkien szintű "világsztár". Ezt az egész Witcher világsikert a játék okozta és legfőképp a 3. rész, ami tényleg játéktörténeti mérföldkő. A Netflix hálisennek jól nyúlt a témához, tehát a siker töretlen, de ez nem az író kvalitásának az eredménye. Biztos van akinek tetszett a könyv is, semmi gond, én azt írtam most le, amit én gondolok erről, ez nem egy kőbevésett igazság.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Mondjuk ez is butaság, semmiféle mélyen kidolgozott világra nincs szükség, egy csupasz szobában játszódó két szereplős történet is lehet jó, csak jól meg kell írni.
Pont ez a baja a legtöbb filmes adaptációnak, azt hiszik ha nagyon szép formában bemutatják a hű de kidolgozott világot az elég lesz, aztán 2 órán keresztül hadarják a neveket a történet meg 0, lásd WOW film.
Pont ez a baja a legtöbb filmes adaptációnak, azt hiszik ha nagyon szép formában bemutatják a hű de kidolgozott világot az elég lesz, aztán 2 órán keresztül hadarják a neveket a történet meg 0, lásd WOW film.
Leírom megint mert látom, hogy időszerű:
"Ebben a franchise-ban sajnos csak ennyi van. A játékok tetté naggyá és elismerté mert azok interaktív élményt képesek nyújtani és mindenki kiélheti a beteges kaszabolós/baszós vágyait de könyvek az ócska ponyvaregények szintjén mozognak és minden mozgóképes adaptáció is hasonló lesz. Sajnos a világ nem túl mély vagy rendesen kidolgozott ahhoz, hogy bármi újat tudjon mutatni ezen a téren."
"Ebben a franchise-ban sajnos csak ennyi van. A játékok tetté naggyá és elismerté mert azok interaktív élményt képesek nyújtani és mindenki kiélheti a beteges kaszabolós/baszós vágyait de könyvek az ócska ponyvaregények szintjén mozognak és minden mozgóképes adaptáció is hasonló lesz. Sajnos a világ nem túl mély vagy rendesen kidolgozott ahhoz, hogy bármi újat tudjon mutatni ezen a téren."
És akkor végül leírom a végső szentségtörést: nekem egyáltalán nem jöttek be a Witcher könyvek. Nem voltak rosszak, de közelében nincs a top50 fantasynak, amit életemben olvastam. Ha nincsenek a játékok, soha nem érdekelt volna Geralt története és a sorozat sem.
Előfordul azért hogy a film jobb mint a könyv. Sorozatban nekem ilyen az Altered Carbon első évada volt. Nagyrészt követte a könyv eseményeit, de amiben eltért az csak javára vált. A witcher rajongóknak viszont sehogy se lehet maximálisan megfelelni, az is baj ha nem olyan mint a könyvek, meg az is ha nem hasonlít eléggé a játékra.
Engem nem zavar hogy a maga útját járja a Netflix, ha szolgaian követné akár a könyv akár a játékok eseményeit, annak mi értelme lenne? Ismerem már mindkettőt. Inkább legyen újító, innovatív, akár felforgató is. Elég az hogy felismerem a karaktereket, többnyire úgy is viselkednek ahogy megszoktuk, de hogy cselekményben hová lyukadunk ki, az legyen meglepetés.
Engem nem zavar hogy a maga útját járja a Netflix, ha szolgaian követné akár a könyv akár a játékok eseményeit, annak mi értelme lenne? Ismerem már mindkettőt. Inkább legyen újító, innovatív, akár felforgató is. Elég az hogy felismerem a karaktereket, többnyire úgy is viselkednek ahogy megszoktuk, de hogy cselekményben hová lyukadunk ki, az legyen meglepetés.
Régen volt már, de ha jól emlékszem azért a GOT 1. évadból több is kimaradt, pl. a vörös pap az első könyvből vagy az egész Jeyne Poole karakter, aminek jelentősége a későbbi évadokban lett csak, de azért feltűnt már az első könyvnél is. Később egy rakás eltérés volt, nem mindegyik jó egyébként. Egyes karaktereket felnagyítottak, másokat teljesen kihagytak vagy elfelejtettek.
Egyébként ha azt gondolod, hogy az HBO jobbat hozott volna ki a Witcherből, akkor ajánlom a figyelmedbe, hogy mit csináltak pl. a Watchmen sorozatból, de megnézheted a Lovecradt country-t is. Ez már nem a Sopranos meg a Band of Brothers HBO-ja sajnos.
Egyébként ha azt gondolod, hogy az HBO jobbat hozott volna ki a Witcherből, akkor ajánlom a figyelmedbe, hogy mit csináltak pl. a Watchmen sorozatból, de megnézheted a Lovecradt country-t is. Ez már nem a Sopranos meg a Band of Brothers HBO-ja sajnos.
Egyébként érdekelne hogy egy párhuzamos világban ahol a HBO szerezte meg a Witcher jogait mit hoztak ki belőle. Sztem jobb lett volna mint a Netflix produktuma.
Hat az teny, hogy miutan a GOT-nal elfogyott a nyersanyag, logikailag mar nagyon kesze-kusza lett az egesz, hianyoztak Martin konyvekkel/fejezetekkel azelott elultetett nuasznyi kis reszletei, amelyekrol sokkal kesobb derul ki, hogy mit es hogyan. De, ahogy minden a streaming vagy kertevek vilagaban/kinalataban, ez sem akarta megvaltani a vilagot, csupan a szorakoztatasra lett kitalalva. Egy minosegi regenyt sosem fogsz tudni visszaadni teljes egeszeben ugy, ahogy a te fejedben az olvasas kozben osszeall a kep, meg nem tartunk ott.
A GoT es a Witcher is nagy siker lett, sorozatkent is, egy igazi szorakoztato ponyva, egy kis matine, se tobb, se kevesebb. De annak tokeletes, a nep, az ezerfeju cezar imadta (ti, mint jelen levok termeszetesen a szabaly erosito kivetelek), valamint gennyesre kereste magat mindenki, aki reszt vett benne, vagyis mindenki jol dontott, aki belevagott a projektbe.
Olyan ez, mint Hellernek a 22-es csapdaja, vagy Rejto barmelyik random konyve, egyszeruen nem lehet visszaadni filmvasznon azt, amit olvasas kozben erzel es tapasztalsz, de attol meg lehet belole csinalni egy aranylag nezheto sikeres sorozatot, lasd a legutobbi 22-es feldolgozast (Rejtot hagyjuk, az meg senkinek sem sikerult, meg kepregenyben sem nagyon).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.12.07. 20:36:44
A GoT es a Witcher is nagy siker lett, sorozatkent is, egy igazi szorakoztato ponyva, egy kis matine, se tobb, se kevesebb. De annak tokeletes, a nep, az ezerfeju cezar imadta (ti, mint jelen levok termeszetesen a szabaly erosito kivetelek), valamint gennyesre kereste magat mindenki, aki reszt vett benne, vagyis mindenki jol dontott, aki belevagott a projektbe.
Olyan ez, mint Hellernek a 22-es csapdaja, vagy Rejto barmelyik random konyve, egyszeruen nem lehet visszaadni filmvasznon azt, amit olvasas kozben erzel es tapasztalsz, de attol meg lehet belole csinalni egy aranylag nezheto sikeres sorozatot, lasd a legutobbi 22-es feldolgozast (Rejtot hagyjuk, az meg senkinek sem sikerult, meg kepregenyben sem nagyon).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.12.07. 20:36:44
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A Trónok harca 1. évada is adaptáció volt és mindenki imádta, 1 csata jelenet maradt ki az egészből költségvetési okok miatt. Érdekes ott is akkor romlott a minőség minél jobban eltértek az alapműtől, de ez nem volt elég jel a sorozatosoknak, mindig úgy gondolják hogy akkora ászok hogy jobb megfejtést tudnak mint az eredeti és nem jut eszembe példa mikor ez pozitívan sült volna el.
Egy adaptáció sosem 100%-os, mindig vannak eltérések és újdonságok. Pl. jelen esetben Yennefer az év(tized)ek alatt felszedett némi dual wield skillt 😊
De akkor ne nyomatták volna, hogy ez kőkemény könyvadaptáció lesz. Bár a 2. évadra azt hiszem el is engedték a könyveket.
Nem neked valo ez, ez a sorozat az egyszeri koznep szorakoztatasara keszult, az elit inkabb olvasson 😊
Hu látom a Netflix nagyon fullba nyomja a nyomja a Witcher témát… Yen már két pengével aprít 😄DDDDD
Vizima külvárosba már nem mehetsz vissza. Vizimát sokáig járhatod + mocsár. De lesz más helyszín is még.
24 óra az nem rossz eddig, nagyon jó a Witcher 1, nem csoda, hogy megy bele az óra 😊
24 óra az nem rossz eddig, nagyon jó a Witcher 1, nem csoda, hogy megy bele az óra 😊
Ha átlépsz a régiókba akkor már nem mehetsz vissza ha jól emlékszem a következő régió valahogy úgy indul hogy
Ha vizima részeit érted az bejárható lesz a végjátékig, akkor majd más valami lesz már, én úgy értettem a tanyai helyekre nem igazán mehetsz már vissza. A könyvekkel kapcsolatban az rémlik hogy egyik a könyvesboltban megvehető, de drága szóval talán már nem is érdemes annyira velük foglalkozni, meg ingyenesen akkor kapod meg ha ezek a feltételek teljesülnek, amit lehet már átugrottál: link.. Inkább a kövek gyűjtögetésére menj rá abból is van sok 😄
Mivel nem aktívak a topicok már szerintem senkit nem zavarsz ha ide írod ha lesz még kérdésed.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vár alatti csatornákba kukorixot asszem ki kell csinálni szóval ha valami olyasmiről van szó ne indulj neki ha még nem mennél tovább 😄
Ha vizima részeit érted az bejárható lesz a végjátékig, akkor majd más valami lesz már, én úgy értettem a tanyai helyekre nem igazán mehetsz már vissza. A könyvekkel kapcsolatban az rémlik hogy egyik a könyvesboltban megvehető, de drága szóval talán már nem is érdemes annyira velük foglalkozni, meg ingyenesen akkor kapod meg ha ezek a feltételek teljesülnek, amit lehet már átugrottál: link.. Inkább a kövek gyűjtögetésére menj rá abból is van sok 😄
Mivel nem aktívak a topicok már szerintem senkit nem zavarsz ha ide írod ha lesz még kérdésed.
Közben meglett a könyv. A törp árúsnál volt. 😊
Srácok erre nagyon rákeféltem... még csak Vizimában kapargatom a felszínt éppen csak átugrottam a mocsárba körbenézni és már 24 órám benne van...
Hol lesz a vége nem tudom.
Lenne néhány kérdésem, ha nem baj:
A külvárosba vissza lehet, majd menni? A virágos lánynak nem vittem virágot és nem szeretném parlagon hagyni a csajt. <#buck>#buck>
A mocsárból kellene hoznom 3 db szúróbozót darabot Kalkensteinek, de egyenlőre a szörnyek listájában nincs benne és könyvet se találtam róla. Merre felé keresgéljek a könyvért?
Nem szeretnék offolni ezen a topicon, ha lesz még kérdésem akkor tegyem fel az első rész topicjában?
Hol lesz a vége nem tudom.
Lenne néhány kérdésem, ha nem baj:
A külvárosba vissza lehet, majd menni? A virágos lánynak nem vittem virágot és nem szeretném parlagon hagyni a csajt. <#buck>#buck>
A mocsárból kellene hoznom 3 db szúróbozót darabot Kalkensteinek, de egyenlőre a szörnyek listájában nincs benne és könyvet se találtam róla. Merre felé keresgéljek a könyvért?
Nem szeretnék offolni ezen a topicon, ha lesz még kérdésem akkor tegyem fel az első rész topicjában?
Ha tolerálod a régi játék grafikát akkor én is azt tanácsolom,hogy sorrendben játszd ki.rengeteg háttérinfó a világról az 1-2 részekben van benne.Az 1 részben találkozol a scoia'tael-el megismered a céljaikat ,módszereiket stb,rengeteg ilyen apróság van.
Plusz az 1-2 rész lényegében a kedvese kereséséről szól(Yen),mekkora epic volt már mikor a harmadik részben összehoztad őket.Persze a Trissel való románcot is bepróbáltam.Mivel mire odakerültem egészen megkedveltem hiszen 2 részben támogatott végig,és megosztotta velem az ágyát😊Természetesen bele estem abba a csapdába,hogy mind a két csajt akartam😞(...
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
Ketevi vakacio? Mert nekem majdnem addig tartott a W3 alapjatek, DLCk nelkul 😊
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2021.11.28. 09:17:21
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2021.11.28. 09:17:21
Köszönöm még egyszer mindenkinek a hozzászólásokat és a videót is.
Megveszem mindhármat plusz a dlc-ket is.
Azt hiszem maradok a sorrendben való végigjátszásnál is.
Szerintem megvan a karácsonyi szabimra az időtöltés. 😊
Megveszem mindhármat plusz a dlc-ket is.
Azt hiszem maradok a sorrendben való végigjátszásnál is.
Szerintem megvan a karácsonyi szabimra az időtöltés. 😊
Én is a rendes sorrendben játszásra szavazok.
Áh én sorrendbe haladnék, sokan szidják az első részt és tényleg mechanikailag nem a világ legjobb dolga, de ha valakit a sztori érdekel még ma is teljesen beszippant és szerintem még jobb is tud lenni mint a 2. rész. Ha valakit nem szippant be a sztorija szerintem a másik kettő sem fog tetszeni neki annyira. A ritmus harc is teljesen jó, legalább valami újdonság nem ugyanolyan mint az összes többi.
Új játékosként szerintem visszafelé érdemes haladni. Történetileg csak lazán kapcsolódnak egymáshoz, mindegyik független kerek egész. Azért a harmadik résszel érdemes kezdeni, mert a mai igényeknek jobban megfelel, plusz játékmechanikailag is ez a legkiforrottabb. Ez az a játék ami rajongóvá tehet, és így már jobban tolerálható a korábbi részek esetlenebb megoldásai.
Azért az sem árt ha ismered a könyveket, nem kell elolvasni őket, Gamestar csinált a youtube oldalán egy nagyon jó összefoglalót. A játéknak szinte semmi köze sincs a könyvekhez, úgyhogy nincs komoly spoiler veszély, de cserébe képbe lehet kerülni a világot és karaktereket illetően. Szóval előbb szerintem nézd meg a videót, aztán rögtön jöhet a harmadik rész!
Azért az sem árt ha ismered a könyveket, nem kell elolvasni őket, Gamestar csinált a youtube oldalán egy nagyon jó összefoglalót. A játéknak szinte semmi köze sincs a könyvekhez, úgyhogy nincs komoly spoiler veszély, de cserébe képbe lehet kerülni a világot és karaktereket illetően. Szóval előbb szerintem nézd meg a videót, aztán rögtön jöhet a harmadik rész!
Helóheló..ha már akció,akkor legyen teljes a kollekció...jó szívvel ajánlom a táblás és a kártyás részeket is..Adventure game és Thronebreaker..magyaritás is van ezekhez is és nagyon jók ha nem akarja az ember elővenni éppen a nagy részeket... 😊)
Helyes, a legkiválobb trilógia. 😊
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Szerintem megveszem mindhármat és nekiállok.
Nem egy jelentős tétel az első rész ára kb. 1,5 euró. A másodiké pedig 3 euró.
A dlc-t is akkor megveszem.
Tényleg kösz a hozzászolásokat segített a döntésben.
Szerintem megveszem mindhármat és nekiállok.
Nem egy jelentős tétel az első rész ára kb. 1,5 euró. A másodiké pedig 3 euró.
A dlc-t is akkor megveszem.
Tényleg kösz a hozzászolásokat segített a döntésben.
Nekem mindhárom bejött, de az 1 megvásárlása előtt egy-két figyelmeztetés:
- a grafika nem öregedett valami jól, mondtad, hogy nem lényeg, de azért nézz bele,
- a harc egész más: itt inkább egy ritmusjáték és nem az a souls-szerű akció izé, mint a másik kettőben
- a játék a régi neverwinter nights engine-én készült, ami látszik is az irányításon pl., nem tökéletes
A 2 és a 3 elég közel állnak egymáshoz és grafikailag és irányításilag is a 2 közelebb is van a 3-hoz. Az 1 pl teljesen játszható izometrikusan , egérrel klikkelgetve is, a 2 és 3 már teljesen 3rd person játék.
A történetszál átível mindhárom és áthozható a mentés is, de igazából az 1 története alig számít bármit is a 3. részben már. A 2 története se sokat, de legalább megágyaz a háborúnak, amit annak az alaptémája. Az 1 egy picit ki is lóg pl. ott is megjelenik a wild hunt de egész más, mint a 3-ban. Szerintem - bár én nagyon szerettem - mai szemmel nem akkora baj, ha az első részt kihagyod.
A 3-hoz mindegyik kieg "kötelező", a kiegészítők egyenként is jobbak, mint az alapsztori, szóval óriási hiba kihagyni őket.
- a grafika nem öregedett valami jól, mondtad, hogy nem lényeg, de azért nézz bele,
- a harc egész más: itt inkább egy ritmusjáték és nem az a souls-szerű akció izé, mint a másik kettőben
- a játék a régi neverwinter nights engine-én készült, ami látszik is az irányításon pl., nem tökéletes
A 2 és a 3 elég közel állnak egymáshoz és grafikailag és irányításilag is a 2 közelebb is van a 3-hoz. Az 1 pl teljesen játszható izometrikusan , egérrel klikkelgetve is, a 2 és 3 már teljesen 3rd person játék.
A történetszál átível mindhárom és áthozható a mentés is, de igazából az 1 története alig számít bármit is a 3. részben már. A 2 története se sokat, de legalább megágyaz a háborúnak, amit annak az alaptémája. Az 1 egy picit ki is lóg pl. ott is megjelenik a wild hunt de egész más, mint a 3-ban. Szerintem - bár én nagyon szerettem - mai szemmel nem akkora baj, ha az első részt kihagyod.
A 3-hoz mindegyik kieg "kötelező", a kiegészítők egyenként is jobbak, mint az alapsztori, szóval óriási hiba kihagyni őket.
Szerintem ez inkább időfüggő. Ha rengeteg időd van akkor érdemes mind a 3-at végigvinni, mert egyrészt így kerek a történet, másrészt nagyon jók a karakterek is benne.
A játékmechanika meg egyénfüggő, hogy mennyire tolerálható, én már nem is emlékszem annyira.
A Witcher 3-at azóta sem tudta megközelíteni semmi más játék élményben (talán az Enderal mod a Skyrimhoz), az 1 meg gyerekkori szerelem. Talán a 2 volt nekem a legkevésbé testhezálló, de ott meg a játék második fele 2 teljesen eltérő lezárást kap, szóval nagyot újítottak ott is.
A játékmechanika meg egyénfüggő, hogy mennyire tolerálható, én már nem is emlékszem annyira.
A Witcher 3-at azóta sem tudta megközelíteni semmi más játék élményben (talán az Enderal mod a Skyrimhoz), az 1 meg gyerekkori szerelem. Talán a 2 volt nekem a legkevésbé testhezálló, de ott meg a játék második fele 2 teljesen eltérő lezárást kap, szóval nagyot újítottak ott is.
Gyakorlatilag mindhárom részben más a harc. Az egyben még klikkfest "időzítve" sokan ezt nem szerették pedig hamar szoktható
Egybefüggő a történet a mentéseket is lehet vinni..
Witcher 3 dlcket hogy érdemes-e? Ezek valóban kiegészítők több 10 óra tartalommal szóval igen nagyon is érdemes
Egybefüggő a történet a mentéseket is lehet vinni..
Witcher 3 dlcket hogy érdemes-e? Ezek valóban kiegészítők több 10 óra tartalommal szóval igen nagyon is érdemes
Sziasztok!
A steamen most akciósan meg lehet vásárolni a triológiát.
Nekem totál kimaradt ez a széria és most gondolkodom a beszerzésén.
A kérdéseim a következők lennének:
Mennyire öregedet jól az első két rész: Elsősorban a játékmechanikára gondolok a grafikával együtt tudok élni.
Mennyire egybefüggő a történet? Átível a részeken vagy önálló egész mindegyik?
A harmadik részhez érdemes minden dlc-t megvásárolni?
Eőre is köszönöm a válaszaitokat.
A steamen most akciósan meg lehet vásárolni a triológiát.
Nekem totál kimaradt ez a széria és most gondolkodom a beszerzésén.
A kérdéseim a következők lennének:
Mennyire öregedet jól az első két rész: Elsősorban a játékmechanikára gondolok a grafikával együtt tudok élni.
Mennyire egybefüggő a történet? Átível a részeken vagy önálló egész mindegyik?
A harmadik részhez érdemes minden dlc-t megvásárolni?
Eőre is köszönöm a válaszaitokat.
Ebben a franchise-ban sajnos csak ennyi van. A játékok tetté naggyá és elismerté mert azok interaktív élményt képesek nyújtani és mindenki kiélheti a beteges kaszabolós/baszós vágyait de könyvek az ócska ponyvaregények szintjén mozognak és minden mozgóképes adaptáció is hasonló lesz. Sajnos a világ nem túl mély vagy rendesen kidolgozott ahhoz, hogy bármi újat tudjon mutatni ezen a téren.
Amúgy sajna szerintem is. Többet érdemelne ez a franchise.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Előbb meg kéne nézni, aztán ítélkezni. Bénaságon meg nem tudom mit értesz, feltételezem te jobban csinálnád. Ez egy adaptáció, nem kell se a játék, se a könyv eseményeit szó szerint követnie. Ha nem jön be a Netflix hozzáállása, ne nézd, ennyi.
Béna lesz ez is, akár az első évad. Sokkal több volt ebben a lehetőségben, mint amit a Netflix idehányt végül. Kár.
Ehhez a zenehez mar csak az ugrabugra autok hianyoznak. Vicserszky rap, ezt komolyan bele akarjak rakni a filmbe is?
Eppen befejeztem a W3 alapjatekot, 270 ora korul volt.
Eppen befejeztem a W3 alapjatekot, 270 ora korul volt.
A nextgen update 2022 Q2.
Nem semmi poen van "A semmibol jott torony" cimu masodlagos kuldetesben Skelligen 😊
A tornyot DRM vedi, meg a torony gazdajat is fogva tartja. Elkuldi Geraltot az ellenszerert, ami a GOG
Új trailer a 2. évadhoz
Igen, a fejvadasz is eletben maradt, mind a ket esetben.
-ha nemet modntam, akkor nem lett sikertelen a kuldtetes, csak valahogy beakadt. Aktiv maradt, feladat nelkul.
-ha igent mondtam, legyoztuk a harom banditat, megis pirosal jelolte hogy nem segitettem neki. Itt sikertelen is lett a kuldetes (pedig mind a harom banditat en gyoztem le).
Elsore azt gondoltam hogy ha nem fogadom el az ajanlatat akkor lesz valami beszelgetesi lehetoseg a banditakkal, kiderul valami hogy csak rajuk kentek valamit vagy hasonlo csavar a tortenetben...
-ha nemet modntam, akkor nem lett sikertelen a kuldtetes, csak valahogy beakadt. Aktiv maradt, feladat nelkul.
-ha igent mondtam, legyoztuk a harom banditat, megis pirosal jelolte hogy nem segitettem neki. Itt sikertelen is lett a kuldetes (pedig mind a harom banditat en gyoztem le).
Elsore azt gondoltam hogy ha nem fogadom el az ajanlatat akkor lesz valami beszelgetesi lehetoseg a banditakkal, kiderul valami hogy csak rajuk kentek valamit vagy hasonlo csavar a tortenetben...