Metal banda \"tiszta\" hangú énekessel?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy egy meg frissebb toluk, meg ropogos: Do Me A Favor
Szinten ropogosan friss cucc:
Mondanam meg a BFMV-t is, annak is lesz uj cucca most de az eddigi szamok alapjan azok nem hozzak a regi szintet, azert meg remenykedek benne h az albumon lesznek jo szamok azert. A regi mindenesetre jo, pl Hand of Blood
Vagy meg pl egy klasszikus:
Regards,
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Astral Doors:
Az Astral Doors énekese újabban összeállt a Sabatonból kivált srácokkal és Civil War névez új lemezt készítenek!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
most vagy elkerülte csak a figyelmem vagy tényleg nem nyõgte még be õket senki sem 45 poszt alatt? 😄
Stone Sour látom már volt, arra +1
Clutchból nem jut eszembe ennél "metálosabb", de biztos van még: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2eepsCXpLY4
csak nyilván nem 240p-ben 😄
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
vagy egy egész friss, szintén tiszta énekkel:
ez meg egy hagyományosabb:
Mondjuk Wildpathra óvatosan keress, mert vannak szerintem kifejezetten elbaszott számaik is, de néhol nagyon betaláltak, ez pl szerintem remekmû.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
vagy a Symphony X:
esetleg egy kicsit dallamosabb és nagyon állat magyar metál,a
Wendigo
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Elsõ album, az énekes odatette
http://youtu.be/pTYHYglem-M
gamertag: kenobita
Within Temptationt ismerem az énekes mádárkájukkal😊 Annekével akit említettem az elején van egy közös daluk, nagyon ajánlott anyag: Somewhere
Powerwolf is tetszik, nemtudom direkt van-e komikus hangulata a klipjüknek annak ellenére hogy nagyon kemények akarnak lenni
Manticora Playing God-ja helyett jobbszeretem ezt
Sonata Arctica hangszerelése alapjában jó, de valahogy jellegtelen. Nem kötném magam semmilyen stílushoz, rengeteg félét hallgatok, pl a Ghymest is hasonló okokér. különleges "nem evilági" hangú énekes, jó dallam, és áradjon az energia a zenébõl, úgy mint ahogy a nagymester is közvetíti képernyõn át ... ilyet keresek rock/metalban😊
salvus - amikor elfordulsz
(igényes magyar metál, sajnos nem nagyon futottak be, mert a dalszövegeik nem olyan könnyen emészthetõek)
ja és nemrég dolgozták fel a most múlik pontosant is, érdemes megnézni valamelyik dalt tõlük😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
tommy giles rogers érdekes meglepetés volt, 2:52tõl lenyom egy Muse áriát, ez is fasza
Mellesleg az Alter Bridge is megérhet egy próbát. A fentinél kissé nyugodtabb zene. Az énekese Myles Kennedy jelenleg Slashnél énekel, aki szerint a világ legjobbja. Ízlés dolga, de nagyon jó, az biztos.
breaking benjamin - the diary of jane (az énekesre elmondása szerint kurt cobain és a nirvana volt a legnagyobb hatással, hát büszke lenne rá sztem kurt papa mert nagyon nagy tehetség õis)
egypt central - white rabbit (átlagos hangterjedelmû, de kibaszott jó hangszíne van a csávónak)
godsmack - straight out of line - na erre mindent lehet mondani, csak azt nem hogy vinnyogós😊 igazi metálénekesük van
bullet for my valentine - road to nowhere (az énekes matt tuck is kibaszott nagy tehetség, az akusztikus számokhoz éppolyan jól áll a hangja mint a zúzós metálhoz)
till we drop - sticky situation (kevesen ismerik magyarországon, de külföldi underground körökben rohadt híresek, nem az a progresszív zene és hûdenagy ének jellemzi, de pop-punk egy kis hardcore beütéssel, breakdownokkal... ehhez pont illik)
0:48-tól refrén, 2:58-tól egy kis alt ének tõle (libabõrös leszek akárhányszor ezt a részt meghallom)
scream/hörgések miatt mára nagyon kiforrott a hangja, jellegzetes hangszíne van, fiatal tehetség õis
a Turisas és Ayeros is érdekes, de tetszik😊
http://www.youtube.com/watch?v=UznVH-lSATA
ezen kívül max a fates warning jut eszembe, akik bár nem lettek híresek, és dallamosság mellett már progresszívebbek is a fentinél, de az énekes hangszíne az egyik fõ jellegzetességük. (a linkelt számban pont nem énekel olyan sokat, de egyik kedvencem tõlük.. 😊 )
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Három kedvencem tõle:
Loser
The Sixth Extinction
E=mc^2
Az a baj, hogy csomó metálbanda (legalábbis akiket hallgatok) képes nagyon szép tiszta vokálokra, de albumonként csak egy-két számra korlátozzák ezen tudásukat...
Pl ez, keveredik benne az ordítás meg a tiszta vokál, szerintem zseniális szám, nem tudom neked még belefér e:
Wintersun - Sons of winter and stars
Scar Symmetry megvan, az Artificial Sun Projection számukban a refrénért vagyok oda 1:35-tõl😊 Solution 45-t is ismerem
Avenged Sevenfoldot valahogy rohadtul nem bírom, pont a vokálja miatt😊
Still Remains ilyen tinibandának tûnik nekem ez alapján, annyira nem fogott meg
Iron Maiden zenéje kétségkívül jó, de nem ilyeneket keresek, az vokál benne vékony, nyávogós nekem, mint a többi régi metál bandáé😊