Átdolgozta képkeresõjét a Google
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"vissza gomb"
Új fül?
Új fül?
Nagyon jól tette a google hogy ilyenre módosított. Baromira idegesített hogy folyton töltögeti be a weboldalakat a háttérben aztán vissza gomb ha másik képet akartam megnézni... Ez sokkal gyorsabb megoldás és nem mellesleg még jól is néz ki =)
Szerettem eddig a Google újításokat, de amióta kivették a váltási lehetõséget a Web és a Magyar találatok közt azóta kételkedem... Ez kifejezetten nem tetszik.
Interstate 95 :
Youtube az utolsó frissítés óta sokkal jobb lett mint volt. Átláthatóbb, logikusabb, egyszerûbb.
Interstate 95 :
Youtube az utolsó frissítés óta sokkal jobb lett mint volt. Átláthatóbb, logikusabb, egyszerûbb.
Vettem észre, tényleg szarabb, pl. nincs auto-nagyítás, minden szar képre külön rá kell klikkelni.
Ráadásul csak rejtve van benne a kép eredeti forrása így az eredeti honlapot egybõl el sem lehet érni.
Mert hát minden a Google tulajdona, nem?
Ráadásul csak rejtve van benne a kép eredeti forrása így az eredeti honlapot egybõl el sem lehet érni.
Mert hát minden a Google tulajdona, nem?
már hogyne lehetne, ott van a keresõeszközökben
...és most még tetszõleges képméretre sem lehet rákeresni (ami eddig jól megoldotta pl a háttérképek böngészését)
A google hadjáratot indított a PC userek ellen. Szétbaszta a youtubeot a táblák javára, most meg ez...
gondolom ha operát észlel ez is eltûnik mint az eddigi képkeresõ, és csak úgy látszik ha firefoxra van maszkolva az opera :D
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Egy rakás szar lett.
LZ forever
Ráérünk akkor károgni ha majd ezt tényleg megcsinálja.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A weboldal tulajdonosoknak még bosszantóbb, ugyanis most azt csinálja a Google, hogy az õ fotójukat mutatja be saját tartalomnak. Eddig betöltõdött mögötte az eredeti, azaz növelte a lapok oldalletöltését ahogy annak normálisan lennie kellene egy találatnál, mostantól ez nem történik meg.
Szerintem csak idõ kérdése, hogy a Google a saját elõlapjára - a fotó mellé vagy fölé - kirakjon egy reklámot, amiért pénzt szed be. Mindezt úgy, hogy ismétlem, nem az övé a tartalom.
Szerintem csak idõ kérdése, hogy a Google a saját elõlapjára - a fotó mellé vagy fölé - kirakjon egy reklámot, amiért pénzt szed be. Mindezt úgy, hogy ismétlem, nem az övé a tartalom.
A mobilos felulet mar jo egy eve ilyen. Ez konkretan a win8-as felhasznaloknak keszult. Viszont egy elonye van, akkor is mukodik, amikor a korabbi megoldas automatikus redirekt miatt nem, tehat kiashatok vele a vedett es/vagy mar torolt tartalmak is. Az angol valtozatban jok a metaadatok is, csak nem minden kephez van ilyen.
Ötször körülményesebb és zavaróbb az új felület, de mobilon biztos jól mutat.