ULTRAVIOLA írás láthatóvá tétele
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hittem egyszerûen nem ismerted az általad használt idegen szót.
Ha a valóságosnál jobb péniszekrõl fantáziálsz (ezt bõven kielégíti, hogy te ezt tartod a legvalószínûbbnek), valószínûleg valami komplexusod van.
Ebbe már sajnos nem tudok segíteni.
tévedtél...
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Ha ez nem jó akkor meg a feladónak írsz egy levelet hogy normálisan irogasson,nem a 19 században vagyunk!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
én is nehezen olvasom saját írásomat, lámpa nélkül pláne mert tikvakos a szemem sötét helyeken
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
vagy tán loptad a levelet heeeeeeeee?!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"The trees move. Do you not see it?"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

lemorzsolod
rászórod a papírra. szótárban tömöríted.
ha minden fasza a írt részen a fekete por jobban megtapad mint a sima lapon.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Kaptam egy levelet ami UV (ultraibolya,viola) tollal lett írva, és nincs a birtokomban egy darab UV lámpa, még csak UV toll sem.
Olyan eljárás érdekelne, amivel esetleg fellehet fedni a rejtett szöveget UV fény nélkül is. <#vigyor2>#vigyor2>
De k*rvajó géped van istenem....