Félünk, de nem fizetünk a mobil vírusirtókért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én kicsit tovább gondolom ezt. PC-re sem vettem szoftvert, nemhogy majd még okostelefonra, lol!
Viszont ismerek olyat, aki nem fizetett még a kocsijában olajcseréért, vagy tapétázásért, vagy bútorért, vízvezeték szerelésért, vagy tojásért. Én ezekért fizetek, sokan meg a programokért fognak szerintem.
Viszont ismerek olyat, aki nem fizetett még a kocsijában olajcseréért, vagy tapétázásért, vagy bútorért, vízvezeték szerelésért, vagy tojásért. Én ezekért fizetek, sokan meg a programokért fognak szerintem.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Ehhez viszont érteni kell hozzá, ami az emberek kb. 94%-ánál nincs így. Aki sûrûn beszopja, az elõbb-utóbb fizet majd. Nem rossz biznisz lesz ebbõl, persze inkább az "okos"embereknek! <#hehe>#hehe>
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Ennyi. Én PC-n se fizettem, nemhogy majd még okostelefonra, lol.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"harmada viszont semmilyen módon nem védi telefonját, 26 százaléka nem is fizetne mobilos vírusvédelemért"
Nincs értelme az Androidos antivirusnak, a józan ész elegendõ a használatához , nem szabad minden szir szart letölteni és probléma megoldva.
Nincs értelme az Androidos antivirusnak, a józan ész elegendõ a használatához , nem szabad minden szir szart letölteni és probléma megoldva.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Nekem is nokia 5310 S40 van 😊 És perpillanat nem is cserélném le semelyik érintõ kijelzõs "okos" telefonra
Nekem s40 -es nokia van.. azon nincs vírus.. 😄