Windows uninstaller alternatíva program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó hír, hogy ingyenes is, a rossz, hogy Win 8 alatt nem is indul el a telepítõ. Megkérdeztem a supportjukat, azt mondták, nem fognak új verziót csinálni ebbõl az ingyenes programból. Jogos, ha nem akarnak dolgozni egy ingyenes progival, de akkor miért írták meg???
Win 7 kompatibilitás módban már elindul a telepítõ, bár még nem próbáltam, mennyire mûködik így a 8 alatt.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédõüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Unlocker
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
https://www.ashampoo.com/hu/usd/pin/1303/Rendszer-szoftverek/Ashampoo-UnInstaller-5
Amúgy Your Uninstaller-re esküszöm.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
[merlinw.org]
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Jelenleg win8-am van,alig 5 napja tettem fel.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Petruz: néztem az installwatch-ot, de úgy látom, ez csak linuxra való.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédõüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Magyarul ugyanott tartasz velük, mint a gyári remover-el + pl. ccleaner párossal.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
the world is mine
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Így nincs vele problémám ha valahol registy ütközés van vagy vírus vagy malware.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ZSoft Uninstaller a többire
de kb kéthavonta egy win reinstall és nem kell ilyennel bíbelõdni (ssd meghajtónál mondjuk nem)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Jó pár évvel ezelõtt hallottam olyan programról, ami telepítés után folyamatosan fut, és figyeli, más, feltelepítésre kerülõ programok milyen fájlokat és registry beállításokat hoznak létre telepítéskor, ill. futás közben, hogy azokat maradéktalanul el tudják távolítani. Sajnos már nem emlékszem a programra, és nem bírok rátalálni. Valaki nem tud ilyet (gondolom többféle is létezhet). Röviden olyan programot keresek, ami a windows programok telepítése/törlése funkciót váltja ki profibb módon (mivel a windows programja rengetek szemetet hagy maga után)