Viber, Skype, gTalk, stb. Vodafone?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Skyperól le lehet menteni törölt felhasználók beszélgetéseit?
Feltelepítettem a Vibert a telefonomra.
A nevek mellett megjelentek a profil képek.
Hogy tudom kivenni õket, vagy ne látszódjanak a számok mellett?
Én nem rét vettem a Media Markt webshopjából egy Nokia Lumia 625-t! Felraktam a Vibert, és nem kapom meg a mások által küldött matricákat! Androidos ismerõseim tele vannak új matricákkal, és én még a legrégebbieket sem kapom meg! Tudtommal a legújabb verzió van fent! Valami ötlet ? Másnál is van ez?
Köszi a segítséget!
Persze össze kell párosítani telefonnal és azon is 3.x kell, hogy legyen.
Mûködésre bírás: Wifi kikapsc, mobilinternet bekapcs. Helymeghatározás bekapcs, hálózatalapú (aGPS) bekapcs. Üzenetnél rányomsz a lila nyilacskára, és egybõl tudja majd a párod, hogy merre hetyegsz.
---------------------------- :-/
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy Viberen hogyan tudom beállítani a helymeghatározást és hogy ténylegesen hogyan mûködik!
Elõre is köszi a válaszokat!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Viber message is about 828bytes per 500 English characters.
Fákjúal!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Viber: fizetsz 2000ftot az 500 megás netért, és beszélsz korlátlanul.
Az árak csak tájékoztató jellegûek.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
★★★★★
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Behajtoceg.
A voip letiltasrol meg az a velemenyem, hogy az emberektol ismet valami jot kell elvenni, undorito. Eddig is megvoltak a telekommunikacios cegek anelkul, hogy korlatozzanak es tobbet fizessel. ZS***
Tényleg, volt már aki kiszámlázta a szolgáltatónak? Tudtommal* max nem fizetik ki, de utána adhatsz be rá fizetési meghagyást. Az meg már könnyen bírósági ügy lehet (ráadásul ha minden igaz elég gyorsan, 1-2 hónapon belül a megszokott évek helyett), ahol elvileg betartatják a törvényt...
*Disclaimer: Nem vagyok jogász sem semmi.
Mert "kicsit" szarabbak a kereseti lehetõségek, ráadásul sok minden az átlagos külföldi árnál indokolatlanul (elfogadható többletköltségek igazolását nélkülözve) drágább itthon.
Nincs ebben tehát semmi meglepõ, sõt inkább az, hogy eddig itt megáll a dolog, hogy szimplán csak ingyen akarunk ezt-azt, ha már az alapvetõ megélhetésért lenyúzzák rólunk az összes bõrt. Sok más országban ezt nem szokta ilyen könnyen lenyelni a nép. Persze megszoktuk, hogy mi mindig nyelünk, ezért is lehet talán, hogy szóba kerülhetett egyáltalán ilyen kérdés, hogy miért akarunk mi magunknak egy kis jót ilyen szörnyen igazságtalan viszonyok között.
Az a legjobb.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[merlinw.org]