320 gigapixeles kép Londonról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyjából 5 perc nézelõdés után találtam egy fél embert, fél buszt, kettécsúszott épületet, oda nem illõ tetõt, egy üvegház ablakában tükrözõdõ egyént mikor nem is volt senki a környéken =D Amúgy nem rossz, el lehet nézelõdni =)
A nagyobb gond, hogy Londonnak egy tipikusan erdektelen kulsobb reszerol fotoztak, tehat a turistak altal is ismert belvaros pont csak kodos tavoli maszatnak latszik, maximalis felbontas mellett is. A kozelben ket erdekes epulet lathato. Az egyik pont nem latszik, mert arrol fotoztak, a masikat pedig par eve lebontottak...
Néha szarul passzintja össze a képeket a panoráma készítõ program. Ez sok képbõl áll, itt arányosan sokkal többször hibázott. Ez van.
Persze tudom, hogy 48 ezer kep az meg, negy kameraval is jo par ora. Pont azert kerestem az orakat, mert kivancsi voltam, hogy talalok e tobb oras eltereseket is.
Ez milyen auto lehet ? SzuperUltra Smart ??
Ez azert mar nem gyenge.
<#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
Orulok, hogy Londonban ilyen takarekos kisautokkal jarnak, igazan peldamutato. <#taps>#taps><#eplus2>#eplus2>
cim
Ez azert mar nem gyenge.
<#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
Orulok, hogy Londonban ilyen takarekos kisautokkal jarnak, igazan peldamutato. <#taps>#taps><#eplus2>#eplus2>
cim
Találtam egy csávót "the one show" feliratos pólóban, aki egyenesen belenéz az objektívbe... (:
Nem telik másképpen az idõ. Ugyanis a 48 640 képkockát több mint 3 óra alatt készítették el. Tehát a kamerák más óraállást fényképeztek.
Ez pedig mar maga a kaosz, a teljes rendszer osszeomlas.
<#csodalk>#csodalk><#eplus2>#eplus2>
Komolyan nem en rajzoltam at.
itt a cim
<#csodalk>#csodalk><#eplus2>#eplus2>
Komolyan nem en rajzoltam at.
itt a cim
Tovabb hibak a matrixban. Az orak a varos kulonbozo pontjain, mas mas idot mutatnak. Nyilvan maskepp telik az ido.
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
"320 gigapixeles kép Londonról"
Nem kell hasra esni ettol a felbontastol, jovore mar az atlag mobilok is tudni fogjak ezt a felbontast.
Nem kell hasra esni ettol a felbontastol, jovore mar az atlag mobilok is tudni fogjak ezt a felbontast.
Hiba a mátrixban:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az autótulajok hogy örülhetnek, hogy a rendszámuk tökéletesen leolvasható... szürke BMW, Volkswagen kisbusz stb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
lenyügözõ kis cumó: )
Találtam rajta egy srácot, aki éppen a notiját bámulja... no meg a sárga jelmezbe öltözött madárkát, akire ha rákattintasz nyereményjátékba vehetsz részt. UK ONLY sajna.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vajon retusaltak is rajta valamit? Vagy talalhatunk egy-ket erdekesseget? :)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8