Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha letöltöm valahonnan (pl. reloaded verzió), akkor elképzelhető, hogy azzal be tudom fejezni a telepítést?
KÖsz a gyors választ, igen, próbáltam, csak a fiam [ tőle kaptam a játékot :-) ] uplay-én van, és nem emléxik a jelszavára :-) Most keresgélem, hátha megtalálom valahol :-)
KiruHoshino
Használd a cd-kulcsot és töltsd le uplay-ről.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Hi!
Eredeti Special Edition-t kaptam, de telepítésnél kéri a "Setup-3a.bin" fájlt. A dobozban 2 db DVD van, hiányozna belőle a harmadik DVD?
Shiwo
a játékmentést hagyd meg, akkor nem kell újrakezdeni..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

<#fejvakaras>..ezt mondjuk nem próbáltam. Az a gond, hogy már kb.4 x kedeném el....és már nagyon unom a játék elejét-:)))

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Shiwo
kósza tipp : próbáltam újra telepíteni a játékot ? lehet sérült valami fájlja..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

...bocsánat! Steam-en vettem a játékot, nem az UPlay-en.

Üdv Uraim!
Egy problémával fordulok hozzátok, remélem valaki tud segíteni.
Eredeti ASC Black Flag-em van...UPlay-es. Van az a rész mikor Nassau erődjében felolvassák a "mentelmi" jogról szóló Királyi levelet....Nekünk meg az a feladat, hogy belopózva megszerezzük a valódi terveket. Egészen addig amíg oda nem megyek a kis házikóhoz - ahol a zöld pötty van - és meg nem nyomom az E-t, hogy megszerezzem a terveket - ahogy a játék kéri -, semmi gond. Ahogy rányomok a képernyő elfeketedik, majd kb. egy fél perc múlva jön a hibaözenet, a játék kifagy, majd kilép. kb. 100x próbáltam már...nem megy. Megvolt a játék torrentes formája is...azzal nem volt gond.
Nem tudom okozhatott-e gondot, hogy új videókártya lett a gépbe rakva kb. 1 hónapja?
Ha valaki tud kérem segítsen...túl jó játék ez ahhoz, hogy nem játszam végig.
Köszi!

Prince23
Multiba a mai napon az erszényem nem növekszik, csak 12 aranyom van. pedig a meccsek végén kapom őket. Mi lehet a gond? volt restart is.

AnuluWork
Elszállt a rendszer vinyóm múlt vasárnap, aztán nézem, hogy hiába volt aktív a cloud save ennél a játéknál IS, csak az UBI, mint cég az, ahol vagy vissza tudtam hozni a felhőből a mentett állást, vagy nem. Nos, ennél a szerencsétlen Black Flagnél nem. Én sem értem a logikát, de már előre félek a Syndicatetől ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Yoyo
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a flotta küldetéseknél, hogy lehet árút szerezni, mert nekem minden piros és nem tudok hajókat indítani küldetésre.

Sziasztok!

És tényleg igazatok lett, újratelepítettem a gépet és felhőből beszinkronizálta a nagy büdös nullát. :) Jó, hogy a legelején tartottam és abbahagytam, mert nem bírta a kártyám. :) Nademajd hamarosan i7-essel és GTX970-nel. Múhááá
De most ez milyen, hogy Revelations, III estében működik a felhő, itt meg nyepácsku. No comment. :)

Üdv
tfrecc

Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC

nem...ennél mindenképp mentsd ki a doksiból,mert én is formatáltam egyet 30% körül és újat kellett kezdenem..ha azóta nem javították...jobb félni uplay-nél..steam alatt más játéknál csepp gondom se volt,ahol a felhőmentés alapfunkció
Sziasztok!

Én 2x telepítettem újra a rendszert, mert hol ezt cseréltem ki, hol azt, nekem a felhő tökéletesen működik már Revelations-nél is. A 3-mal én is
úgy voltam, hogyha megkecskül 60%-nál (kb. ott tartottam, gyűjtöttem a csetreszeket a tuskólábúnak :))), akkor el nem kezdem elölről de legnagyobb meglepetésemre minden mentést, achievementet beszipkázott felhőről.
Remélem Black Flagnél is ez lesz a helyzet.... :)

Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC

KM
Dettó...

MerlinW
UPlay-en konkrétan sosem működött a felhő, illetve nem úgy ahogy elképzelnénk. Ezért szoktuk ajánlani a kikapcsolását és a kézi backup-ot (program files/ubisoft.../)

[merlinw.org]

Szia, kutakodj a neten, fogsz találni mentett állásokat különböző szekvenciákkal.
Én is jártam így mint Te, de én az újrajátszás mellett döntöttem:)

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Béluska74
Az a felbecsülhetetlen érzés amikor a 11-edik szekvenciánál újra kell telepítened a Windows-t és amikor visszatérnél a játékodhoz akkor nincs meg a kimentett állásod. Én úgy voltam vele,hogy a felhőbe való mentés működik ennél a játéknál is. Élveztem ,de még egyszer nem kezdem el az tuti. Ötlete van valakinek,hogy tudnám visszahozni? Vagy bahhatom?

If you give a little love you can get a little love of your own

dartonite
Ilyen nalam sem fordult elo soha.Sem a III-ban sem itt, sem a Rogue-ban.Valami Nalad nem oke.
MerlinW
Nekem sem lépett ki, fagyott soha, pedig van benne 50+ órám. A sztori részét lehet kritizálni, de rókabőrnek nevezni pont ezt a részt kicsit erős:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.19. 18:18:05

[merlinw.org]

Savaran
Én ilyeneket nem tapasztaltam az ac-4 ben, kisebb jelentéktelen hibákkal találkoztam csak. A magától kilép nem feltétlen a játék hibája!

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Zeller01
a 3. rész után nekem ez jött a sorban, de ilyen "bug"-os játék kevés van. rengeteg alkalommal magától kilép, lefagy. teleportálnak az ellenségek fák tetejére. ezek után el sem merem indítani ezt a unity-t. és a legszomorúbb ez tényleg csak egy "rókabőr". ez a játék ugyan az, mint a 3.

. : Z E L L E R : .

bajgunar
Én vágom a beállításokat. Megelégszek AA nélkül is. Vsync-et is ott használok, ahol lehet (vagyis ahol a motor elbírja). AA-t is akkor teszek, ha látom, hogy van még "delej" a vasban. Igaz alanti konfig sokmindent elbít. Asus gpu tweak, gamer beállítás-on akár a Crsys 3 is megy ultra-n. Igaz AA nélkül. :D
AA = Anti Aliasing (élsimítás)
AF = Anisotropic Filtering (textúraszűrés)
MSAA = Multi Sample AA (elterjedt élsimítási eljárás)
SSAO = Screen Space Ambient Occlusion (dinamikusan számított árnyék), arany középút a HBAO,HDAO helyett. kisebb gépigény
HBAO = továbbfejlesztett, tehát szebb, de gépigényesebb megoldás a dinamikusan számított árnyék-ra, nVidia/Geforce kártyákhoz
HDAO = -""- ua. csak AMD/Radeon kártyákat támogató megoldás szintén azonos gépigénnyel
(értelemszerűen Geforce kártyát nem érdemes HDAO beállítással "izzasztani", ha HBAO-t támogat.

Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.03.18. 13:59:53
BoneDragon
Googlezz rá az a legegyszerűbb. Amúgy sok felesleges dolog, ami kinyírja a gépet. :D

gibson9
Sziasztok! Egy jó ideje konzolon játszok már, de mostanában előkerült újra a pc. Viszont kicsit lemaradtam a korral úgy látom. Amikor még pc-n játszottam jó pár évvel ezelőtt nem nagyon találkoztam ilyen beállításokkal amiket most írtatok. Fel tudtok világosítani mik ezek és mire szolgálnak? Pl. HBAO, SSAO, AF, MSAA.
Kb csak az AA-hoz volt szerencsém anno :D

MerlinW
HBAO és változatai sokat dobnak az atmozszférán. AA-t én sem használok nagyon, még a mostani kártyámon sem, felesleges erőforrás pocsékolásnak tartom. Blur zavar, a Vsync viszont függ a játék motorjától és a monitorodtól. Unreal Engine pl borzalom Vsync nélkül ha nem G-Sync-es a monitorod. AC sem az igazi, de még elviselhető, de hogy egy ellenpéldát is említsek, a Dying Light esetében Vsync-el zavaró a megjelenítés. God Rays és Volumetric Fog minimális erőforrást esznek és kellemes hangulati elemek, azokat nem kell kikapcsolni, legalábbis 6950-en már tuti nem.

[merlinw.org]

MerlinW
Én 1GB-os 6950-el játszottam anno és fix 40fps körül ment szinte mindenhol. A proci lesz a gyenge láncszem.

[merlinw.org]

bajgunar
Full HD-hoz, míg nekem sem volt vasam, megelégedtem AA nélküli game-el (max AF-et húztam 4 vagy 8x -ra). Aztán a graf-al játszottam. Blur, vsynch, HBAO off (vagy SSAO), árnyékok Med-re minden game-ben. S kb lehetett is játszani. Athlon 64 x2 6000+, 4Gb DDR2 800, GTS 250 OC.
Még BF3 is ment med-en, full hd-ban, AA nélkül játszható fps-el.
Alábbi konfigon Rogue totál max grafon rezzenéstelenül megy.
Te géped is ~kb ugyanekkora. Most csakazértis felteszem ACBF-et, és megnézem nekem mit produkál ezen a vason.
Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, szerintem a kártyám gyenge a black flaghez. Korábban más játékokkal volt ilyen tapasztalatom, hogyha ki akarom erőszakolni belőle az AA-t, AF-et, akkor az ennyire az FPS rovására megy, ha meg nincs AA, AF, akkor meg bizsereg :). Úgy néz ki kártyacsere lesz, a gépigény.hu (nem tudom mennyire megbízható) szerint ezzel a konfiggal Assassin's Creed Liberation HD-ig jó vagyok, utána szivacs. Természetesen a Unity és a Rouge is érdekel, szóval nem úszom meg, hogy haladjak a korral.

Üdv
tfrecc

Savaran
MSAA mi a fenének? meg amúgy az élsimítás is? Én 1920x1080 ban játszok de cserébe nem kell élsimítás, mert tűéles a kép, alacsonyabb felbontáson 1360x768 pl. de élsimítással olyan ocsmány elmosódottak lesznek a távoli fák hogy ajajj, inkább azt javaslom a felbontás legyen nagy mert az nem eszi úgy meg a herdvert mint az élsimítás meg a többi parsztvakítás effekt 2.0
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2015.03.16. 17:15:07

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

bajgunar
Játék menet közbeni fps növekedés nem nagyon lesz SSD-től. Az memória, proci és leginkább VGA függő. Max a betöltés, mentés, gyorsabb lesz, nem fog swap-olni játék közben. Sebességhez vedd lejjebb a graf-ot. Kapcsold ki a Motion Blur-t (szerintem ocsmány, hányingerem lesz a homályosítástól minden game-ben), ambient occlusion -t tedd HDAO-ra, hisz az az ATI-s megoldás (hbao nVidia), de SSAO se sokkal rondább. MSAA 2x szerintem elég. God Rays és Volumetric Fog -ot kapcsold ki!
Kevesebb fps-nél mondjuk a motion blur ~"átveri a szemet" és egy fokkal fokozatosabbnak fog tűnni a játék futása "fps". (de attól még számomra ronda a blur :D )

Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.03.16. 00:47:57
Élsimitás nálam teljesen ki volt kapcsolva, és úgy is gyönyörű volt - fontosabb, hogy jól fusson, szerintem inkább vedd le te is.
Az SSD, ha jól tudom, akkor csak a betöltéseket gyorsítja, de maga a játék nem fog tőle gyorsabban futni. Szóval ha elindítod, vagy betöltöd a mentett játékodat, akkor lényegesen gyorsabban betölt majd a játék, de az FPS-edet sztem nem fogja javítani, az ugyanolyan lesz, mint most. (Ha tévednék, akkor vki javítson ki :) )
és ha lejjebb veszed a minőséget,de benne hagyod az élsimítást?
4890-el vittem végig,de lehet csak a tolerancia küszöböm alacsony,tökéletesen elvoltam vele közepes beállítással :)
Sziasztok! Tippeket, segítséget szeretnék kérni. Van egy AMD Phenom X4 Black Edtiton 975 @ 3,6 Ghz, 8 Gb DDR3-1333 RAM, Radeon HD 6950 2gb konfigom, és egészen Revelations-is szépen mentek az AC-k rajta. Fraps szerint stabli 30 FPS-sel. AC4 viszont kifog a cuccon, azt észrevettem, hogy az élsimítás sokat visszavesz a teljesítményen de az az igazság, hogy a tájnak van egy hülye "bizsergése", ami csak felhúzott élsimítással védhető ki. Egyik ismerősömtől azt a tippet kaptam, hogy vegyek SSD-t és az oprendszert és a játékot tegyem arra sokat nyerek a sebességen és akkor már grafikával is bőven randalírozthatok. Van valamelyikőtöknek esetleg SSD-s tapasztalata, én szkeptikus vagyok, hogy ez nekem az FPS-eimet javítani fogja. Köszi előre is.

64 bites, kulcsos oldalról vettem, uplay-en aktiváltam. És sztem az alapkiadás, a season passt külön vettem hozzá. Na mindegy, nem fontos, csak kíváncsi voltam, mert válaszolok egy kérdésre, segíteni próbálok, aztán olyan mintha hülyeséget írtam volna, miközben nálam tényleg abban a mappában van. :)
MerlinW
Passz. Lehet hogy más régió, vagy más kiadás, esetleg 32 bites verzió? Nem tudom. Wikin látok egy 273-ast, de nem tudom mitől függ. Az Ubi adatbázisban 442/443 van feltüntetve. Nekem is 443-as a Dobozos (nem Steam-es).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.09. 09:31:44

[merlinw.org]

És akkor a sima uplay-es a 273-as? Eredetiben van meg nekem is, csak kicsit fura, hogy ugyanannak a játéknak 3 különböző mappában van a mentése, attól függően, hogy hol vette, aktiválta az ember.
Köszönöm srácok, köszi MerlinW:)

MerlinW
442 vagy 443 (függően attól, hogy Steam vagy Dobozos példány)

[merlinw.org]

Nálam a 273-as mappában van. De a legegyszerűbb, hogy megnézed a save fájlok módosítási dátumát, és akkor ha tudod, hogy mikor játszottál, mentettél utoljára, akkor az a mappa lesz a jó.
A 443-as a Black Flag mentése.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Sziasztok, tudnátok abban segíteni, hogy ha újratelepítem a játékot akkor honnan kell lementeni a mentéseket?

Pontosabban tudom, hogy C:/Program files(x86)/Ubisoft/Ubisoft Game Launcher/Savegames/egy számsor mappa/számmal jelzett mappák

Több Ubisoft játék van a gépre telepítve, honnan tudom melyik számú mappa a Black Flag -é?? Esetleg több mappa is lehet?

Köszönöm előre a hozzáértő segítséget.

MerlinW
http://www.youtube.com/embed/6Iiyyp5sjLs

[merlinw.org]

Savaran
??????

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Ha season pass-os téma, akkor jah, letölti a patch-eket a Freedom Cry és egyéb DLC-ket.

[merlinw.org]

ja és el sem tudom indítani a játékot, csak a letöltés gomb van ami használható a uplayen belül

Sziasztok, kis technika segítségre van szükségem.
Feltelepítettem a játékot a 3 lemezről. Majd indításkor a Uplay elkezd valami 30 GB -ot lehúzni a netről.
Letölti újra a játékot vagy csak a patch -ket tölti?

Köszi a türelmes válaszokat.

Zolcsi 84
És abban a verzióban legalább minden benne van. A seanson pass-t is beleértve. Így a freedom cry is. és mindez magyar felirattal.

Zolcsi