Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Eredeti Special Edition-t kaptam, de telepítésnél kéri a "Setup-3a.bin" fájlt. A dobozban 2 db DVD van, hiányozna belőle a harmadik DVD?
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egy problémával fordulok hozzátok, remélem valaki tud segíteni.
Eredeti ASC Black Flag-em van...UPlay-es. Van az a rész mikor Nassau erődjében felolvassák a "mentelmi" jogról szóló Királyi levelet....Nekünk meg az a feladat, hogy belopózva megszerezzük a valódi terveket. Egészen addig amíg oda nem megyek a kis házikóhoz - ahol a zöld pötty van - és meg nem nyomom az E-t, hogy megszerezzem a terveket - ahogy a játék kéri -, semmi gond. Ahogy rányomok a képernyő elfeketedik, majd kb. egy fél perc múlva jön a hibaözenet, a játék kifagy, majd kilép. kb. 100x próbáltam már...nem megy. Megvolt a játék torrentes formája is...azzal nem volt gond.
Nem tudom okozhatott-e gondot, hogy új videókártya lett a gépbe rakva kb. 1 hónapja?
Ha valaki tud kérem segítsen...túl jó játék ez ahhoz, hogy nem játszam végig.
Köszi!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az lenne a kérdésem, hogy a flotta küldetéseknél, hogy lehet árút szerezni, mert nekem minden piros és nem tudok hajókat indítani küldetésre.
És tényleg igazatok lett, újratelepítettem a gépet és felhőből beszinkronizálta a nagy büdös nullát. :) Jó, hogy a legelején tartottam és abbahagytam, mert nem bírta a kártyám. :) Nademajd hamarosan i7-essel és GTX970-nel. Múhááá
De most ez milyen, hogy Revelations, III estében működik a felhő, itt meg nyepácsku. No comment. :)
Üdv
tfrecc
Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC
Én 2x telepítettem újra a rendszert, mert hol ezt cseréltem ki, hol azt, nekem a felhő tökéletesen működik már Revelations-nél is. A 3-mal én is
úgy voltam, hogyha megkecskül 60%-nál (kb. ott tartottam, gyűjtöttem a csetreszeket a tuskólábúnak :))), akkor el nem kezdem elölről de legnagyobb meglepetésemre minden mentést, achievementet beszipkázott felhőről.
Remélem Black Flagnél is ez lesz a helyzet.... :)
Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC
[merlinw.org]
Én is jártam így mint Te, de én az újrajátszás mellett döntöttem:)
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
If you give a little love you can get a little love of your own
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.19. 18:18:05
[merlinw.org]
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
. : Z E L L E R : .
AA = Anti Aliasing (élsimítás)
AF = Anisotropic Filtering (textúraszűrés)
MSAA = Multi Sample AA (elterjedt élsimítási eljárás)
SSAO = Screen Space Ambient Occlusion (dinamikusan számított árnyék), arany középút a HBAO,HDAO helyett. kisebb gépigény
HBAO = továbbfejlesztett, tehát szebb, de gépigényesebb megoldás a dinamikusan számított árnyék-ra, nVidia/Geforce kártyákhoz
HDAO = -""- ua. csak AMD/Radeon kártyákat támogató megoldás szintén azonos gépigénnyel
(értelemszerűen Geforce kártyát nem érdemes HDAO beállítással "izzasztani", ha HBAO-t támogat.
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.03.18. 13:59:53
Kb csak az AA-hoz volt szerencsém anno :D
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Még BF3 is ment med-en, full hd-ban, AA nélkül játszható fps-el.
Alábbi konfigon Rogue totál max grafon rezzenéstelenül megy.
Te géped is ~kb ugyanekkora. Most csakazértis felteszem ACBF-et, és megnézem nekem mit produkál ezen a vason.
Köszönöm a válaszokat, szerintem a kártyám gyenge a black flaghez. Korábban más játékokkal volt ilyen tapasztalatom, hogyha ki akarom erőszakolni belőle az AA-t, AF-et, akkor az ennyire az FPS rovására megy, ha meg nincs AA, AF, akkor meg bizsereg :). Úgy néz ki kártyacsere lesz, a gépigény.hu (nem tudom mennyire megbízható) szerint ezzel a konfiggal Assassin's Creed Liberation HD-ig jó vagyok, utána szivacs. Természetesen a Unity és a Rouge is érdekel, szóval nem úszom meg, hogy haladjak a korral.
Üdv
tfrecc
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2015.03.16. 17:15:07
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Kevesebb fps-nél mondjuk a motion blur ~"átveri a szemet" és egy fokkal fokozatosabbnak fog tűnni a játék futása "fps". (de attól még számomra ronda a blur :D )
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.03.16. 00:47:57
Az SSD, ha jól tudom, akkor csak a betöltéseket gyorsítja, de maga a játék nem fog tőle gyorsabban futni. Szóval ha elindítod, vagy betöltöd a mentett játékodat, akkor lényegesen gyorsabban betölt majd a játék, de az FPS-edet sztem nem fogja javítani, az ugyanolyan lesz, mint most. (Ha tévednék, akkor vki javítson ki :) )
4890-el vittem végig,de lehet csak a tolerancia küszöböm alacsony,tökéletesen elvoltam vele közepes beállítással :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.09. 09:31:44
[merlinw.org]
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Pontosabban tudom, hogy C:/Program files(x86)/Ubisoft/Ubisoft Game Launcher/Savegames/egy számsor mappa/számmal jelzett mappák
Több Ubisoft játék van a gépre telepítve, honnan tudom melyik számú mappa a Black Flag -é?? Esetleg több mappa is lehet?
Köszönöm előre a hozzáértő segítséget.
[merlinw.org]
Feltelepítettem a játékot a 3 lemezről. Majd indításkor a Uplay elkezd valami 30 GB -ot lehúzni a netről.
Letölti újra a játékot vagy csak a patch -ket tölti?
Köszi a türelmes válaszokat.
Zolcsi