Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.08. 23:26:21
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.08. 23:25:50
Next PC upgrade: 2022
Igen talán lehetett volna olyan kalózos ac ami jó ac4-lett volna, de nekem amúgy sem illik az aszaszinok világa egy kalóz sagába, számomra aszik azok templomos lovagokat ölnek és ez csak a közel keleten jeruzsálemben áll jó nekik, jobb hogy Edward is kalóz és csak a legvégén lesz aszi...Összegezve ac-nak gyenge a black flag viszont továbbra is mesteri kalózos játék, mert jelenleg nincs nála jobb a piacon.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Imádtam minden egyes percét a játéknak.
Lehet nekiállok XB-on még egyszer amíg nem jön a folytatás(Rogue)
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.07. 15:27:47
Szeretnék érdeklõdni, hogy multiplayerben másnál is elõfordul-e, hogy nem kapja meg az abstergo pontokat a játékok után? Már több mint 1 hónapja fent áll a probléma.
Ennek a résznek is adtam egy esélyt mert a kalózos/hajózós téma érdekel, és azt kell mondjam nagyon bejött.
Szóval számomra ez a legjobb része a sorozatnak, de persze megértem ha valakinek nem jön be mert nem igazi AC.
GOOBY, pls
Nothing is True, Everything is Permitted
Szóval igaziból ebbõl a sorozatból ne lett az, ami lehetett volna, és ez azért nagyon szomorú, mert ezzel lelõttek egy csomó jó ötletet, amikhez így már mások nem fognak hozzányúlni, és ezeket az ötleteket szarták el. Én egy olyan sorozatot vártam volna, ahol korokon átívelõ egymás üldözése zajlik, városokkal, merényletekkel, (vagy akár ezzel a karibi izével, ha jól lenne megcsinálva), settenkedésel, cselszövéssel, álcázással versenyfutással stb, Egyébként leimádkozhatnák végre az assassinok ruhájáról a csuklyát, mert nagyon feltûnõek tõle. (vagy legalább adaptálhatnák a kor viseletéhez) A kalózkorban miért nem egy piros kendõ van a fejére kötve vagy egy admirális sapka?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
"Továbbá kismillió kalózos játék meg tudta oldani, hogy ne pocsolyában tapicskolás érzete legyen a hajózásnak, de ez, amit itt sikerült összehozni, az eléggé erõsen epic fail"
Csak mert a hazugság - ezek szerint nem nyilvánvaló - másokat rosszindulatúan megtévesztõ kijelentés. Szerintem ilyet senki sem mondott neked, csupán rávilágított arra, hogy amit mondasz nem fedi a valóságot 😊 A kettõ nem ugyanaz.
Szóval magadnak köszönheted, te keresed magadnak a feszkót, csak el ne vigyen a szívroham.
[merlinw.org]
Akkor talán ne szólj bele addig, amíg nem látod át a helyzetet, esetleg?
"én csak azt látom, hogy valaki megpróbált veled értelmesen beszélgetni, vitatkozni."
Ha neked az értelmes érv, hogy "én errõl nem tudok, tehát hazudsz", akkor gratulálok, és neked is szól az útmutatás, hogy hová menj...
"Erre sajnos te képtelen vagy, hiszen számodra minden ellentmondás vérnyomás növekedéssel és az agyacskád parietalis lebenyének megkerülésével, a primitív területek által gerjesztett agresszióval végzõdik. "
Egészen addig szerintem normális volt a hangnem, amíg alaptalanul le nem hazugoztak. Talán nem kéne tenyérbemászó parasztnak lenni, és akkor én sem süllyednék a szintre. Egyébként nyugodtan visszaadhatod a fotelpszichológusi diplomádat, tökéletesen nyugodt vagyok.
A stílus teljesen szándékos és kiszámított, jelen esetben arra hivatott felhívni a figyelmet, hogy a kedves vitapartnerem sokkal taplóbb köcsög volt, csak õ nem a csúnya szavakkal, hanem a mondanivalójával. Szerinted észrevenné magát, ha nem fakadok ki?
Én nem látom, hogy bárki hazugnak nevezett volna, én csak azt látom, hogy valaki megpróbált veled értelmesen beszélgetni, vitatkozni. Erre sajnos te képtelen vagy, hiszen számodra minden ellentmondás vérnyomás növekedéssel és az agyacskád parietalis lebenyének megkerülésével, a primitív területek által gerjesztett agresszióval végzõdik.
Vagy próbálj meg kulturáltan és értelmesen társalogni, rakd rendbe az életedet, vagy akármi, vagy kerüld el a fórumot amikor ilyen idegállapotban vagy. Mindenkinek így a jobb.
[merlinw.org]
Egyébként meg saját tudatlanságból kiindulva lehazugozni valakit az korrekt és rendben van? És nekem tûrnöm kell?
Hát a büdös lófaszt, babám!
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Video_games_about_pirates
aztán midõn eljutottam megint az öbölbarlangig..ott meg a másik meglepetés
várt rám,hogy a flottám viszont online mentõdik.. 😊