Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El kell árulnom, a helyszín jobban megfogott! <#nevetes1>#nevetes1>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Tavaly voltam Párizsban, csodálatos! Most elmehetek megint, csak egy másik korban! Ráadásul, meg is mászhatom az épületeket! Lélekemelõ! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Másrészt ha megnézed többé kevésbé azért idõben elõre haladunk (igaz most ezzel a résszel némileg visszaugrunk 70 évet, de azért mégse több százat).
Szerény véleményem szerint egyiptom nem lenne megfelelõ választás (lehet akkor még nem is volt templomos és asszasszin harc). Japán sem biztos, hogy jó választás lenne. Ott ugye folyamatos harcok folytak a sógunátusért, így a templomos konfliktus gyakorlatilag elsikkadna. Mondjuk egy nindzsás játékot AC feature-ökkel szívesen vennék én is mondjuk a második rész szellemében. AC résznek szerintem egyik kor sem megfelelõ.
Szerintem elõbb lesz 1. vagy 2. vh-s AC, mint egyiptomi vagy japán.
Ha Ubinak van egy kis esze ezen gondolatmenet valamelyikén indul el és akkor még lesz csavar is a történetben bõven.
Amúgy Párizs gyönyörû! Sok olyan épület volt már meg abban a korban is, ami ikonikusnak számít. Részemrõl én Róma minõségis szintû megvalósításra számítok (Notre Dame megmászása hatalmas élmény lesz).
Történelmi kor: Felkelés zûrzavara nagyon jó alap egy bérgyilkos játéknak. Szerintem nagyon jó lesz, sõt még azt sem tartom kizártnak, hogy kicsit ellátogatunk Londonba is. (Legvadabb álmaimban akár több fõszereplõ is megfordul pl. lenne egy asszasszinunk és egy templomosunk, akik egymás riválisai... Gyakorlatilag két szemszögbõl tudnánk végigjátszani a történetet szabadon váltva a kettõ közt.) Lennének ötleteim a franchise feldobására.
Elõször én is idegenkedtem Franciaországtól de aztán kicsit felelevenítettem mit is tanultam errõl a korról illetve már játékban találkoztam vele.Ha ezzel a csodálatos látványvilággal fog kijönni a game akkor az csúcs lesz.Meg lesz történelem amit imádok😄
Meg reméljük lesz normális lopózás,minden
Tökéletes helyszín a templomosok és az asszasszinok újabb összecsapásának. Ki tudja talán még visszahozzák a 2. rész nyomozós-levadászós játékmenetét is, aminek én speciel rendkívüli módon örülnék.
Hajózás meg köszönjük 2x elég volt, harmadszorra már csak unalmas visszatérõ feature lenne.
A medve nem játék.
Személyenként, 3 hadihajót kell elsüllyeszteni az El Impoluto orrdíszéért!
(A közösségnek összesen 147000 kell!)
Hoz_Hun: hátha Box-ra is van és meglesz végre!
Jatszottam a warez verzioval nem keveset,es nagyon megtetszett a jatek.Meg is vettem,viszont jo lenne ha onnan tudnam folytatni ahol a viragboltit abbahagytam.Van erre lehetoseg valahogyan?
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Akkor elkezdem újra, muszáj lesz teljesen új játékot kezdenem, minden egyes alkalommal amikor újrarakom a gépet? Azt olvastam, hogy ki kell szedni a pipát a beállításoknál, ahol azt írja, hogy a mentéseket szinkronizálja a uPlay-el. Ez megoldás lehet a késõbbiekre nézve?
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Most nagyon szép a grafika tényleg a konzolokhoz képest van változás bõven.
[merlinw.org]
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
[merlinw.org]
Nem ide tartozik de megkérdezem.Miért laggol az assassin's creed 3?Még az operában meg a hajón voltam elég szépen futott 30-35fps között ingadozott de mikor kiértem Bostonba már csak 12-15fps lett a max.És így már laggol elég szépen!Van hozzá valami patch vagy lag fix ami orvosolja?
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Szerintem ne foglalkozz vele, és ne mérd, és akkor fel se tûnne, nálam pedig közel hasonló gépen tökéletesen fut.