Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz mindenkinek a felvilágosítást! :Ð
El kell árulnom, a helyszín jobban megfogott! <#nevetes1>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

MerlinW
Az a "grafika" az CGI és fotosoppolt képek. Természetesen nem úgy fog kinézni a játék.

[merlinw.org]

Savaran
Csak fenntartásaim vannak, aztán majd amikor kipróbálom lehet mégis tetszeni fog.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Szerintem amúgy ez játékban nem így fog kinézni...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem értünk egyet, de ez egyáltalán nem baj... <#wink><#wave>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Savaran
"Egyrészt az amcsi polgárháborús és a francia forradalom olyan messze van egymástól mint Makó Jeruzsálemtõl." Az biztos, viszont az amcsi polgárháborútol egy japán vagy egyiptomi még annál is messzebb, egy szó mint száz AC3 reloaded szerintem, mint modottam csak más köntösben, történelmileg más szituációban.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

A grafikától elakadt a szavam, mikor megláttam a Notre Dame-ot, felvisítottam! :Ð
Tavaly voltam Párizsban, csodálatos! Most elmehetek megint, csak egy másik korban! Ráadásul, meg is mászhatom az épületeket! Lélekemelõ! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Egyrészt az amcsi polgárháborús és a francia forradalom olyan messze van egymástól mint Makó Jeruzsálemtõl. Elõbbinél függetlenségi harc folyik más nemzet ellen, utóbbinál belsõ konfliktus van az egyeduralom ellen. Utóbbi szerintem sokkal izgalmasabb, sokkal emócionálisabb, és sokkal erõszakosabb dolog. Lehet csak azért érzem én, mert francia események európaibbak, mint az amcsi ph. (ami azért tõlünk elég idegen esemény).

Másrészt ha megnézed többé kevésbé azért idõben elõre haladunk (igaz most ezzel a résszel némileg visszaugrunk 70 évet, de azért mégse több százat).
Szerény véleményem szerint egyiptom nem lenne megfelelõ választás (lehet akkor még nem is volt templomos és asszasszin harc). Japán sem biztos, hogy jó választás lenne. Ott ugye folyamatos harcok folytak a sógunátusért, így a templomos konfliktus gyakorlatilag elsikkadna. Mondjuk egy nindzsás játékot AC feature-ökkel szívesen vennék én is mondjuk a második rész szellemében. AC résznek szerintem egyik kor sem megfelelõ.

Szerintem elõbb lesz 1. vagy 2. vh-s AC, mint egyiptomi vagy japán.

Savaran
Azzal egyetértek hogy hajózás elég volt, pedig én imádom, de az maradjon meg a kalózoknak, viszont egy ókori egyiptom is pikáns csemege lett volna, vagy mondjuk szamurály templomosok és ninja aszaszinok 😄 na mindegy, ez az én szubjektív véleményem, csak mondjuk számomra erõsen dejavú ez a polgárháborús éra...csak más aspektusban.

Most tudod mi a fordult meg a fejemben? Nem olyan egyértelmû, hogy mi leszünk a köztársaságpártiak, sõt még az se biztos, hogy megint asszasszinok leszünk. Sõt lehet ez esetben ugyan templomosok leszünk, de a köztársaságpártiak oldalán (talán rájöttek a templomosok, hogy egyeduralommal nehezebb elérni azt amit a háttérbõl politikusként irányítva könnyebb).

Ha Ubinak van egy kis esze ezen gondolatmenet valamelyikén indul el és akkor még lesz csavar is a történetben bõven.

Amúgy Párizs gyönyörû! Sok olyan épület volt már meg abban a korban is, ami ikonikusnak számít. Részemrõl én Róma minõségis szintû megvalósításra számítok (Notre Dame megmászása hatalmas élmény lesz).

Történelmi kor: Felkelés zûrzavara nagyon jó alap egy bérgyilkos játéknak. Szerintem nagyon jó lesz, sõt még azt sem tartom kizártnak, hogy kicsit ellátogatunk Londonba is. (Legvadabb álmaimban akár több fõszereplõ is megfordul pl. lenne egy asszasszinunk és egy templomosunk, akik egymás riválisai... Gyakorlatilag két szemszögbõl tudnánk végigjátszani a történetet szabadon váltva a kettõ közt.) Lennének ötleteim a franchise feldobására.

Igen.Akármennyire is kedvelem az utóbbi részt a hajózásból ebben a formában nem kérünk a következõ részre.Ez így jó most ahogy van de az új résznek máshogy kell lennie.
Elõször én is idegenkedtem Franciaországtól de aztán kicsit felelevenítettem mit is tanultam errõl a korról illetve már játékban találkoztam vele.Ha ezzel a csodálatos látványvilággal fog kijönni a game akkor az csúcs lesz.Meg lesz történelem amit imádok😄
Meg reméljük lesz normális lopózás,minden
Népi felkelés, kivégzések, Bastille lerombolása, királypártiak levadászása.

Tökéletes helyszín a templomosok és az asszasszinok újabb összecsapásának. Ki tudja talán még visszahozzák a 2. rész nyomozós-levadászós játékmenetét is, aminek én speciel rendkívüli módon örülnék.

Hajózás meg köszönjük 2x elég volt, harmadszorra már csak unalmas visszatérõ feature lenne.

Savaran
Francia forrandalom, na most személy szerint lázadok, mert a legkevésbé érdekel a francia történelem, herótom van tõle, inkább lett volna egyiptom vagy japán szintér

a.carkey
Tessék! 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tehát a francia forradalom következik ...

A medve nem játék.

Izé... 36-os szintû!

A Kék Lyuk körül (471,170) mindig van három, többnyire 39-es szintû... :Ð

Közösségi kihívás 2014.03.26-ig!

Személyenként, 3 hadihajót kell elsüllyeszteni az El Impoluto orrdíszéért!
(A közösségnek összesen 147000 kell!)

Hoz_Hun: hátha Box-ra is van és meglesz végre!

Savaran
Drága jó Istenem..... <#szeret>

BoneDragon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ac
Ne aggódj rajta nekem rendszertelepítés miatt kellett újrakezdenem több mint 90 órám volt benne és már nem sok hiányzott a 100%-hoz.

dartonite
Ajaj ez igy 40 ora jatekido utan nem kicsit rossz hir.
Koszi :/
MerlinW
Nincs sajnos.

[merlinw.org]

dartonite
Sracok egy kerdes.
Jatszottam a warez verzioval nem keveset,es nagyon megtetszett a jatek.Meg is vettem,viszont jo lenne ha onnan tudnam folytatni ahol a viragboltit abbahagytam.Van erre lehetoseg valahogyan?
erre vártam..végre..remélem persze a szokásos pc kiadás is megtörténik és mehet a polcomra többi mellé..mert morci lennék
grebber

Next PC upgrade: 2022

nem értem mit csesznek ezzel a résszel felhõben,az összes korábbi rész simán lejött totális újratelepítés után..
MerlinW
Le kell menteni a "c:/Program Files (x86)/Ubisoft/Ubisoft Game Launcher/data" mappát. Nem tudom, hogy a felhõ rendszer hogy mûködik Ubinál, 5 éve nem telepítettem újra a rendszeremet.

[merlinw.org]

NagyiBMX

Akkor elkezdem újra, muszáj lesz teljesen új játékot kezdenem, minden egyes alkalommal amikor újrarakom a gépet? Azt olvastam, hogy ki kell szedni a pipát a beállításoknál, ahol azt írja, hogy a mentéseket szinkronizálja a uPlay-el. Ez megoldás lehet a késõbbiekre nézve?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

MerlinW
Sajna nem tudod használni más mentését.

[merlinw.org]

Savaran
én szivesen adnák de sajna még nincs meg eredetibe, így az én mentésem nálad nem mûködne.

Savaran
Biztos ad szivesen bárki, de szerintem nem nagy szám kijátszani, én kétszer pörgettem már ki, úgy hogy mindent megcsináltam nem csak a fõküldetéseket.

NagyiBMX
Beletörõdtem, hogy elveszett a mentésem. Valaki tudna adni egy 70% körüli mentést? Egyáltalán beletudom rakni az eredeti játékomba másnak a mentését? Köszi.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Savaran
Annó? 😄 mintha 10 éves játékról beszélnél.

Kijátszottam annó PS3-an aztán váltottam X360-ra ott is vagy 30%-ig jutottam és most vettem PC-t hát elkezdtem itt is,na ilyen a jó játék!😄
Most nagyon szép a grafika tényleg a konzolokhoz képest van változás bõven.

toocha
köszi!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

MerlinW
Írj neki egy privátot, 3400Ft-ért adja a játékot.

[merlinw.org]

toocha
Sziasztok! Kipróbáltam a játékot a virágboltban, és nagyon tetszik. Honnan tudom legolcsóbban beszerezni, hogy multizni is tudjak? Köszi a segítséget.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Én feljebb kerestem a sziklákhoz közel, kösz.

Próbáld ezt:

Nem kell ehhez segédeszköz. Koórdináták alapján simán be lehet lõni, hogy melyik szigeten van a kincs. Odamész ott meg a domborzati viszonyokból 2 perces mûvelet max megtalálni a pontos helyet.

Tono34 köszönöm a linket, de ami nekem kell nincs benne (845:468) Nagy Inagua.

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nagy Inaguanán nem találom a kincsesládát, segítenétek kb hol keressem?

MerlinW
Warez topik, vagy torrent.

[merlinw.org]

Nem eredeti!Tudnál linkelni egy oldalt ahonnan le tudnám tölteni a fixet?

NagyiBMX
Régen ez egy általános probléma volt mindenkinél, hogy Boston-ban lecsökken az fps, és akad mint az állat. De erre már jött fix, én legalábbis úgy játszottam végig, hogy már nem laggolt. Eredetivel vagy törttel játszol?

Sziasztok!
Nem ide tartozik de megkérdezem.Miért laggol az assassin's creed 3?Még az operában meg a hajón voltam elég szépen futott 30-35fps között ingadozott de mikor kiértem Bostonba már csak 12-15fps lett a max.És így már laggol elég szépen!Van hozzá valami patch vagy lag fix ami orvosolja?

SirAlo
Nvidia kartyaval miert esik vissza az fps physx bekapcsolasa utan ? Nem kulon a cuda magokkal kellene szamolja a + fizikat?vagy meg ez is bugos a jatekba?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Savaran
Az emberi szemnek 30-36 képkocka kell másodpercenként hogy tökéletes mozgóképnek lássa a játékot, még 28 is határeset, 35 és 55 között a szem számára nincs különbség.

Aha, hát lehet rosszul tudom, de szerintem 35 fps is jászható, és annyin se kéne látni hogy belassul, ugyanis ha nem tévedek sok konzolos játéknál eleve 30 fps-es korlát van. Akkor azok eleve mind belassulva, szarul futnak? Na ne már.

Szerintem ne foglalkozz vele, és ne mérd, és akkor fel se tûnne, nálam pedig közel hasonló gépen tökéletesen fut.