Crysis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ellenfelek "a taktikázás vagy az együttmûködés halvány jelét sem mutatják a támadások során"? Látszik, hogy csak végigrohantál a játékon. Szerintem nagyon jól teljesít az MI, az ellenfelek gyakran erõsítést hívnak, és általában csapatban mozogva próbálnak kifüstölni minket.
Fegyverhangok: "azonban már a korábbi részek esetében sem tudtak a fejlesztõk igazán megdörrenõ, bizonyos mértékig realista fegyverropogást varázsolni a pályákra, ezt a hibát pedig sajnos az új részben sem voltak képesek maradéktalanul korrigálni." Te szerintem tök süket lehetsz, éppenhogy a Crysis 2-ben a fegyverhangok iszonyatosan durván dörögnek, olyat még semelyik más játékban nem hallottam. A Crysis 3-ban talán egy picit visszavettek a dörgésbõl, de attól még így is szépen szól. Mondjuk a 4:3 arányú screenshot-okból kiindulva valószínûleg a kedves cikkíró valami õsrégi kínai sztereó hangcuccot használ, amin minden bizonnyal minden rosszul szól.
"A kerek történet, a magasztos pillanatok és a lélek is hiányzik a végeredménybõl" Hát ha sikerült 5 óra alatt végigrongyolnod a kampányt, akkor nem csoda, hogy semmit se fogtál fel a sztoriból. Igen komoly kis történetet kerekítettek a játékhoz, és szerinted a pályákon található összesen több tucat datapad, blacbox meg a nanoruha általi automatikus feljegyzések mik? Bizony mind-mind háttérinformáció. Persze ha te egy ilyet se találtál meg az 5 órás végigrohanás alatt, vagy csak lusta voltál elolvasni õket (ahogy lusta voltál a sztorit is megérteni), az nem a játékfejlesztõk hibája, hanem a tiéd.
Összességében ilyen összecsapott játék-tesztet rég nem olvastam, a kedves cikkírónak javaslom, hogy inkább menjen utcaseprõnek, abban minden bizonnyal sikeresebb lesz.
és akkor még nem is említem, hogy a hülye konzolt mire lehet még használni játékon kívül...?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
LZ forever
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Csak neked.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Konkrétan elég röhejes IT és játék cikkek vannak rajta. És ez nem csak az én civil meglátásom, ahol járok sokat oldalra, ott tele van olyanokkal akik értenek hozzá és egyöntetûen nagyon negatív annak az oldalnak a megítélése.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Igaz, van 3-4 szerver ami dugig van (16) játékossal. De a dugig vannak a szeverek kicsit túlzás. De persze lehet rossz idõben nézem.
Persze van rosszabb is, Crysis 1-el vagy Crysis Wars-al még ennyien sem játszanak.
shaken, not stirred
http://www.gametracker.com/search/bc2/?sort=c_numplayers&order=DESC&searchipp=50
Crysis 2
http://www.gametracker.com/search/crysis2/?sort=c_numplayers&order=DESC&searchipp=50#search
shaken, not stirred
index.hu: 560k klikk per nap
sg.hu: 30k klikk per nap
mondjuk az sg.hu elég értelmes oldal, örülhetünk ha ennyi klikk is van
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
shaken, not stirred