Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na de a lényeg, hogy ez a névtelenség nagyon fura és zavaró. Mondjuk a cikk az jó. Leszámítva a 3 csillagos grafikai részt, ami nálam minimum 4.
Emlékszem, régen itt is fel voltak tüntetve a nevek, de gondolom a folyamatos negatív és anyázós kommentek miatt leszedték innen, de ez csak tipp.
ON
A héten fejeztem be a játékot, és zseniális lett, talán a legjobb epizód az összes közül. Nálam abszolút az év játéka eddig, rég szögezett játék ennyire a monitor elé.
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Ma lassú dungeonmegoldós (labirintus néha egyszerûbb logikázás) játékért pont hogy egy ps3mat kell venni, és tales of... atelier... címû játékokat kell keresni... illetve PCn a dark souls ugrott be, a lopakodás meg a metal gear solidban maradt meg, milyen véletlen: megint egy olyan fejlesztõ akinek a kezét nem köti meg, hogy az amcsi ízlésnek kell játékot csinálni.
A
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
pár játékot leköröz szerintem...
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Plusz hát ez a "survivor is born" hülyeség. Vadászás értelmetlen.
Meg hát mi az hogy a pajzsos emberke is megvakul a homoktol?
Fülbevaló a fülében? Ha már annyira "survivor" akkor az lett volna az elsõ amit kiszed a fülébõl. Béna.
A tombok összetettsége egy vicc, ráadásul van 6 darab. Hûha :)
A Tressfx-et meg jobban kellett volna tesztelni.
Ennek ellenére jól szórakoztam vele, és kedvet kaptam ismét a Metroidhoz :)
A legirányíthatatlanabb játékok egyikeként. Olyan irdatlan foshalmaz volt az irányítása, hogy az valami hihetetlen. Joystick nélkül képtelenség volt anyázás nélkül menni vele. Már a traning pályához komoly türelem kellett. Ez egyébként még az Angel Darknessben is megjelent, a Core és a kiadó annyira telibe szarták (már bocsánat) mit kérnek a rajongók. Mindemellett AZ nem volt optimalizálva.
Aztán jött a Crystal D. és letett az asztalra egy rövidke, de élvezetes játékot. Ennek a fejlesztõ csapatnak köszönheted, hogy Tomb Raider széria egyáltalán még él és nem csak úgy marad meg az emberek emlékezetében, hogy egy 1-2 igényesebb részt megélt felejthetõ széria.
elegem van abból, hogy minden klasszikus játékból lesz reboot ami szöges ellentéte mindennek, ami az eredeti esszenciája volt. lésd még splinter cell, lopakodás, emberek leütése, békés megoldások jutamazása szemben a rebootal, ahol csak mész és lõsz, már kiütni sem lehet senkit és csak a halált díjazza a sok achievement és statisztika.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ezen nagyot röhögtem. Hányas skálán? Eleve ki ad ki pénzt egy 10 óra alatt végigjátszható játékra?
Ma tényleg ennyi kell a fiataloknak? Némi gyorskaja? Meg játék közben egy csomó cut scene? Valahol rémisztõ, hogy hova süllyedtek az elvárások a játékokkal kapcsolatban. :)
Hagyd már ezt a hülyeségedet :)
Elmész a...
AMD 6000+ / 2 GB DDR2 (800 MHz) / GeForce 8500 GT (512 MB).
A patch megérkezésével végre elindult, és igaz, nem FullHD-ban, de játszani tudok vele, és még így is jól néz ki.
Hát még ha az otthoni gépemen nézem, FullHD-ban.
Grafika is simán 5 csillagos.
Nem a lélektelen Crysis-hoz kell hasonlítani a játékokat!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én csak azt sajnálom, hogy nem a CE-t vettem meg, hanem a SE-t, a babának örültem volna. :D De sajna a boltban nem volt CE, és jópár napot kellett volna várnom, így maradt az SE. De talán majd ebay-en találok magamnak babát. :)
Viszont a játék hatására beszereztem a TR Legend-et és az Underworld-öt, amik eddig kimaradtak az életemböl.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Szép grafika, érdekes kezdõdõ történtet, de 10 perc után idegesítõ a kezelés a qte pedig gyerekes és konzolokra való. Kár volt portolni PC-re és persze kár volt megvennem...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
csak lara múltjához nem.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A grafikája tökéletes! Lara haja csodaszép és ahogy a szél lengeti!
Egy közepes teljesítményû PC-n játszom HD képfelbontáson FULL grafikai beállítások mellett. Tökéletesen fut. De akinek gyengébb a gépe, az tucat beállításon keresztül, lejjebb viheti a részletességet és máris játszhatja.
Capcom is the best!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...