Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bõrénél!\"
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
dave #24654
Viszont jön a miniset 18-án. Pár lap már kint van playhs twitteren.
Némi játékban eltöltött időért cserébe most World of Warcraft pet és Hearthstone kártya hátlap zsebelhető be:

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Sif mage-dzel is szoktam játszani. Csak ugye mindkét deck arra épít hogy felhúzol egy bizonyos lapot és ezt így hogy egy rugó vagy hunter 5-6 kör alatt tempoból leradíroz a pályáról elég nehéz elérni.
Bejelentő videó:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.27. 20:15:50
Igen a matchmaking fura. egyik nap full metadeckek ellenfeleknél, másik nap offmeta vagy tele hibával játszó.
Evolve sámánnal toltam most a legtöbbet, közben meglett az 1000 win is sámánnal.
kb 66% winrate-tel mentem föl.
Látom előző "Mivel tolod" kérdésre nem válaszoltam.
Csak saját dekkekkel nyomom, ha nyomom. De mióta megtudtam, hogy botokkal is simán elérhető a legend, számomra elvesztett a "varázs", hogy elérjem. Plusz emellé még rájött amit a játék művel - összeesküvés on: mesterségesen szopat időközönként, és csinálhatsz bármit, nem fogsz haladni - off, szóval számomra nem éri meg az időbefektetést az elérése.
Legjobb eredményem tavaly volt, saját soul dh dekkel wildban, platinum 6 3 csillag. Ha jól emlékszem 4 bonusz csillagom volt, szóval silver 10 után csiga haladás. Itt lett meg a 12 win egyhuzamban acsi is.
Aztán a játék kifagyott, majd miután visszaléptem, befigyelt egy 10+os lose streak, azóta leszarom, elég a plat 10 a pár rare lapért+3 pakk.
Standardban meg a kveszteket / xp acsikat csinálom csak.
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2023.01.31. 21:19:05
Fun and interactive.

Blizzard szerint "insanely fun" a játék. Neki biztos az volt.

Fő a változatosság.

Utoljára szerkesztette: Wootan, 2022.12.10. 20:38:53
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2022.12.06. 21:05:38