StarCraft II: Heart of the Swarm
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az biztos, megvenni nem fogom, ennyi pénzt nem ér.
https://twitter.com/foodlfg
Azért ez inkább egy teljes értékû játék és egy kiegészítõ közt helyezkedik el. Aki nem azért sír, mert nincs belõle warez és megvette, az tudja ezt. A single kampány is sok órányi játékidõt hozzá ad, nem úgy mint a manapság divatos kiegek a 2-5 óráikkal. (Van új, teljes játék is aminek a játkideje jóval kevesebb ennek a kiegnek az idejénél...)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Igy kell lehúzni az embereket, egy kiegésztõt új játékként eladni..
Van itt fejlõdés a birkanyájnak.. <#szomoru2>#szomoru2>
Van itt fejlõdés a birkanyájnak.. <#szomoru2>#szomoru2>
Semmit nem jelent. A teljes árú játékok 9-10 ezer Ft-nál kezdõdnek, a kiegészítõket, DLC-ket 6ezer alatt szokták adni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
o rly
ez egy kiegészítõ, ami szinte teljes egészében a starcraft II motorjára épül
"A blizz mindig jó drágán adja a játékait" Ti hol nézitek? Ez a játék jelenleg mindenhol 9990, míg van ami 15ezerért jelenik meg.
A multi 1000x jobb játékélmény, azt 3 év alatt nem tudták feltörni. A single megy, az ok. Ez már 2 nappal a megjelenés után ment.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Én csalódtam. Még aznap megvettem amikor megjelent és szerintem egy jó kis iparos munka: 85%.
Amit hiányoltam, hogy 90-93% legyen:
- A történet nagyon bugyuta lett. Nekem nagyon nem tetszett, ez a próféta szál stb, a vége meg kész katasztrófa... Ez a legfájóbb pont.
- Nincs secret pálya (mint wol-ben)
- Nincsenek döntési szálak a cselekményben (mint a wol-ben)
- Egy rakat elvarratlan szál van.
- A single player elég egyszerû, brutálon simán kivittem
Ami viszont tetszett:
+ személyre szabható egységek a single player-ben, már sokat törtem a fejem ilyesmin, hogy pont ilyen kellene a játékba, éééés tessék. ez a játék erõssége.
+ jók az új multis egységek, a felület is jobb és az ai is
+ ingame videók még mindig faszák
+ a küldetések továbbra is egész ötletesek
Nekem a legnagyobb problémám, hogy tényleg sokkal több lehetett volna benne. És azért annyira nem olcsó, a blizz mindig jó drágán adja a játékait. A kieget legalább 2,5 évig csinálták, és ahhoz képest kevés újdonság van szerintem benne.
Amit hiányoltam, hogy 90-93% legyen:
- A történet nagyon bugyuta lett. Nekem nagyon nem tetszett, ez a próféta szál stb, a vége meg kész katasztrófa... Ez a legfájóbb pont.
- Nincs secret pálya (mint wol-ben)
- Nincsenek döntési szálak a cselekményben (mint a wol-ben)
- Egy rakat elvarratlan szál van.
- A single player elég egyszerû, brutálon simán kivittem
Ami viszont tetszett:
+ személyre szabható egységek a single player-ben, már sokat törtem a fejem ilyesmin, hogy pont ilyen kellene a játékba, éééés tessék. ez a játék erõssége.
+ jók az új multis egységek, a felület is jobb és az ai is
+ ingame videók még mindig faszák
+ a küldetések továbbra is egész ötletesek
Nekem a legnagyobb problémám, hogy tényleg sokkal több lehetett volna benne. És azért annyira nem olcsó, a blizz mindig jó drágán adja a játékait. A kieget legalább 2,5 évig csinálták, és ahhoz képest kevés újdonság van szerintem benne.
-Játékbemutatóhoz mindig 640x480-as felbontásban low grafikai beállítások mellett nyomják a screenshotot.
-A blizz mindenben követi a hagyományt, kivéve abban hogy a kiegészítõért teljes árat kér.
-A blizz mindenben követi a hagyományt, kivéve abban hogy a kiegészítõért teljes árat kér.
"Van ugyan hét új egység, ám ezek olyannyira jelentéktelennek tekinthetõk"
jaja, fõleg a widow mine, battle hellion, viper, ezek aztán tök jelentéktelenek, kicsit sem forgatják fel a megszokott taktikákat 😊
jaja, fõleg a widow mine, battle hellion, viper, ezek aztán tök jelentéktelenek, kicsit sem forgatják fel a megszokott taktikákat 😊
milyen 800x600? Ez 1280x960! Nagy különbség...:-)))))
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
ugye nem erre gondolsz:
SC2 WoL R-1911
SC2 WoL R-1911
Ne is pocsékold rá, 3 éve nem tudták megtörni a WoL-t sem.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
szubjektív.én nekem pl. még a sávszélt sem éri meg, de ettõl még jó annak, aki szereti ezt 😄
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Szerintem pont akkor veszi le... 😄 Hogy nagyba is távolról lehessen látni. Vagy nem tudom.
legalább a szkrínsotok elkészítésének idejére fel lehetne venni a grafikát 800x600 lowról
elírás? a lényeg, hogy a cucc 5/5, ebben igazuk van, ezen kívül semmi más játék nem fog meg...
← ElőzőOldal 2 / 2