Csúnya lányokkal ismerkednék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg egyetértek az egyik elõttem szólóval, van, hogy ha elég ideje ismersz valakit, akkor úgymond a külseje a szemedben megváltozhat valamelyest az alapján, hogy a belsõ értékeit vagy épp hiányosságait hogyan ítéled meg, hogyan értékeled. Így aztán kevésbé vonzó külsejû lány is lehet a szép lelkével sokkal vonzóbb, mint egy külsõre bombanõ üres fejjel, aki csak a pénzre hajt.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Szóval nem könnyû ez. A legtöbb ember azt sem bírná sokáig, ha negyven visító kiscsoportos közé zárják és neki kell rájuk vigyáznia. Pedig tételezzük fel, azok egészséges gyerekek. Ugyanez már egy maroknyi autistával is élõ horror. Mindegyik egyedi bánásmódot kíván és még a képzett szakembereknek is erõs fejtörést okozhatnak. Ezért külsõsként, szenvedõ félként ezt felvállalni igen nagy bátorságot és kitartást igényel.
Egy ilyen ember mellé nem pusztán társ kell, hanem egy ápoló ÉS társ.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Na most vagy mind trollok vagyunk és egymásra mutogatunk trollként, hogy "nézd ott egy troll", vagy valójában õ sem troll ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egy 89x visszautasított, egész életében lenyomott csaj sokkal érzékenyebb, empatikusabb az iránt aki tényleg érdeklõdik iránta, és sokkal nagyobb a tûrõképessége is elviseli szívesebben mondjuk egy aspergeres rigolyáit, furcsa szokásait.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nyilván épeszû, egészséges ember nem akar durván terhelt emberrel élni önként.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"The trees move. Do you not see it?"
De azért köszi.
Egyes(!) aspergeresek másik a már leírtakon kívüli fõ ismertetõjele, a sokkoló õszinteség.
Képesek belevágni az arcodba, hogy pl.: büdös a szád... de ezt egy lány szemébe is simán belemondják. Nincs különösebb empatikus érzékük, nagyon nyersek néha, mindamellett elég intelligensek. Ismerek 2 diplomás tanárt is itt a környéken és õ is aspergeres.
A fiatal korban hiperaktívnak, figyelemzavarosnak kikiáltott gyerekek valójában Asperger-szindrómások.
A szindróma általános jellemzõje az átlagos vagy átlagon felüli intelligencia, a szegényes kommunikáció, gyenge kapcsolatteremtõ készség, szemkontaktus kerülése, a szabályokhoz, a megszokott rutinhoz való görcsös ragaszkodás, a feszült idegállapot és/vagy depresszió, az aprólékos beszéd, az ingerek feldolgozásának nehézsége, a megtapadt gondolkodási sémák.
Az autisták és az Asperger-szindrómások merev belsõ szabályrendszerükhöz görcsösen ragaszkodnak, a közösségi lét íratlan szabályaival folyamatosan összeütközésbe kerülnek. A gyakori kudarcélmény a szindrómát árnyékként kíséri, ezért a nehéz idõszakokban az érintettek fokozott támogatása lehet szükséges.
Te jó ég! Könyörgöm! MILYENEK?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Attól, hogy valamit nem ismerünk még nem kell rögtön trollkodni. Baromi undorító! Ezek az emberek nem tehetnek arról, hogy ilyenek.
engem is érdekelne, hogy konkrétan mi is a problémad mit takar ez...
iron: komoly ez a kép:D
rondarandi hu meg ikszdé, mindj szétnézek mar rajta:)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ezt adta a google
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=98867
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Amúgy meg inkább vagy mélydepresszív és antiszociális mint Aszpergeres.
Persze lehet tényleg van papírod róla de szerintem inkább felejtsd el a betegséget és próbálj nyitni.
A ronda nõ lehet jobban sárba tapos és kiröhög mint egy csinos.
Egy ronda nõt évekig bántottak emiatt és ha van nála rosszabb helyzetû lehet nem pozítívan reagál hanem próbálja élvezni a helyzetet.
Hidd el hogy ha jól indítasz egy lánynál mondjuk és el is mondod neki hogy milyen betegséged van én a helyedben már eleve viccesen felhoznám hogy a The Big Bang Theory Sheldon Cooper karaktere is Asperger tüneteit mutatja és így elképzeli nagyjából hogy milyen vagy.Így nem alakul ki benne valami beteges önmagába roskadó szociopata képe hanem egy normális emberé aki kicsit különc.
Amúgy meg interneten ne keress,felesleges.
Tessék lemenni valahova,barátkozni és kész.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Hirtelen beleolvasgattam a betegségedbe, tüneteibe, meg h mit jelenthet. Nem lehet könnyû. De mi van, ha éppen vmi hasonló betegségben szenvedõ lányban találnád meg azt, akivel kölcsönösen el tudjátok fogadni és ki tudjátok egészíteni egymást?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
shit happens
shit happens
Kis tiszteletet.