Hannibal (NBC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Hát úgy néz ki egyre esélytelenebb a folytatás 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jim Morrison
:/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Darthmushroom
Bryan Fuller Twitteren jelezte, hogy mind az Amazon, mind a Netflix passzolta a Hannibal megmentését, de még nem adják fel és próbálkoznak máshol.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tikal
Jól helyben hagyták 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.07.03. 22:58:49

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Na, az 5. rész tetszett, jó volt! 😉
Jim Morrison
új rihanna klipben egyik kedvencünk. (nem sokat)
hannibalt alakító színész.

Tikal
end credits jobb volt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

http://deepmp3.ru/ronan-o%E2%80%99hora/1
Ronan O’Hora — Erik Satie, 1998

felülről a 15. Fantasie Valse: Fantasie Valse

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.06.30. 04:32:02

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ez a 4. rész szerintem most nagyon rendben volt!
Szerintem azt rontották el, hogy eddig nem adagoltak ilyen mennyiségben flashback-eket, hanem mindig csak a vontatott jelenbeli európai részek voltak. Ezek a kis visszaemlékezések már jöhettek volna korábban is részletekben.

Utoljára szerkesztette: Isti005, 2015.06.28. 16:26:21

Cucmey
hátra lévő 10 részt leadja az NBC

Nem tudom. Vannak esetek, amikor nem mennek le a maradék epizódok, hanem idővel kikerülnek a netre.
Tikal
Csoda hogy eddig mehetett az NBC-n... reméljük átveszik majd...

Jim Morrison
szerintem azért leadja. Ha már leforgatták :C

De most akkor a gennybíszí le se adja a hátralévő epizódokat?
Cucmey
Átlag tv műsorként ez már rég nem működött. De a neten elég nagy kultusza van. Szerintem lesz folytatása valahol...

TDC Geronimo
Twittert olvasom és sok érdeklődő volt korábban is. Szerintem tuti átveszik majd a sorozatot

zzeN
Basszák meg, pedig ritka az ilyen stílusú, képi világú sorozat. Remélem átveszi egy másik és folytatódik jövőre.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Jim Morrison
Olvasom a kommenteket mindenki a csatornat szidja 😄 lehet tenyleg ez volt a gond...

TDC Geronimo
Szar csatornán ment ez. Reméljük valamelyik hátha átveszi.

TDC Geronimo
fasza...

Jim Morrison
Törölték.
Gondolom megmutatkozott a nézőszámon ez az első 3 rész töketlensége😞

TDC Geronimo
Nekem tetszett a 3. rész. Első kettőnél mindenképp jobb volt. Történetet nem igazán értem merre akarják vinni

Cucmey
Nekem a 3. rész pl nagyon tetszett. Mint általában azok a részek amiben esznek! 😊)

Jim Morrison
nemár 😞
első két rész nekem is túl 'művészieskedő' lett 😞

botyika
tököm kivan már ettől a harmadik évadtól. művészieskedő, semmitmondó totál logikátlan bárgyú szar lett az egész. most néztem a harmadik részt, és nem akar javulni. felidegesítettem magam rajta megint. ez a retek will meg megdögölhetne már mert ő pláne rohadt idegesítő. meg ahogy beszélnek a hannibálról, meg egyáltalán ahogy beszélnek egymással a szereplők már nevetséges. az első részben még elment de itt már minden túlzásba van víve. teljesen életszerűtlen lett az egész. meg valaki elfúj egy gyufát már azt is lassítva mutatják meg minden. tököm kivan az egésztől.
Én frankón nem értem az átverést. Ha Will csak képzelte Abigailt, akkor az ébredésekor a fekete ápoló kit vezetett be, mint olyat, aki már látni akarja Willt? Vagy ezt is csak képzelte? Ez túl erőltetett nekem. <#wow3>
Megjelent Pazzi felügyelő. Már furdal a kíváncsiság, hogy hogyan végzi majd. Belekkel bent vagy belekkel kint? <#wow2><#hehe>
Cucmey
Szerintem ez már egy olyan szint ami sorozatként nem biztos hogy működik. Vagy csak egy nagyon kis rétegnek. Nem csodálom hogy a nagy átlag amcsi tévé nézőnek megfeküdte a gyomrát.

Tikal
igen, elég durva volt ez a rész... azt a kis csavart meg jól eladták, bár egy ponton már sejthető volt...

Cucmey
Egyre betegebb és lassabb ez a sorozat. Az operatőri munkát meg filmszakos diákoknak kellene mutogatni. 😊
Legjobb jelenet szerintem a boncolós/operálós rész volt. Itt a zenéje:

Hannibal-nál már kezdem megszokni a gyomorfogató részeket, de ez most különösképp az volt 😄 Vagy csak még nem rázódtam vissza.
Amúgy én is simán benyeltem az átverést, nem volt bennem kétely. Érdekesen alakul, de ez egyelőre kicsit lassú. Nem mozdultunk most nagyon előre, építkeznek még.
TDC Geronimo
Na ez elég beteg rész volt. Egy darabig jól át is vertek...

Cucmey
Kétszer kell megnézni hogy faszán megértse az ember. 😊

Jim Morrison
Tegnap én is megnéztem.
Az egész nagyon bemelegítő rész volt, késő esti paprika tv adásnak is jó lett volna 😄

Állat volt nagyon!!!

infidel

Tikal
sokat ugráltak ide oda, nem volt olyan rendezett mint szokott, Párizs, Firenze, emlékek, mi van? 😊

danone
Dettó, nem nagyon tudom hova tenni magamban a részt.
Tikal
érdekes egy rész volt...nem tudom hogy tetszett e vagy sem 😊

Jim Morrison
Na?
(En elfelejtettem megnezni ...)

Jim Morrison
Ma van a nagy nap.
Ha elfelejtettétek volna.

Jim Morrison
gondolom.

Tikal
ők már látták?😊

Jim Morrison
Forbes: "Season Three is the Hannibal everyone has been waiting to see"
Entertainment Weekly: "Hannibal remains the most engrossing (and gross) serial-killer drama on television, and the most beautiful."
Bloody Disgusting: "As much as Hannibal’s second season worked to redefine the narrative – season three elevates it in pretty much every way possible. It’s a revelation for the character, plot progression, and visual insanity. It firmly re-establishes Hannibal as the best horror show on television, and simply cannot be missed."
TV Guide: "Its third macabre season magnifies every succulent image and sound to its creepiest potential"

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Cucmey

Cucmey

Jim Morrison