Hannibal (NBC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
le vagyok sokkolva, õrületes évadzáró volt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey
Mivel a könyv alapján készül a sorozat ...

A medve nem játék.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még idõben odaér a mentõ.Szerintem

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Még idõben odaér a mentõ.Szerintem

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Elég sokkoló volt ez az évadzáró.....
Csak egyben reménykedek nagyon hogy Willt nem írják ki a sorozatból nekem valahogy mindig õ volt a kedvenc karakter , Hannibal elõtt egy hajszálnyival .

Cucmey
Elõttem már lelõtték a poénokat azért bátorkodtam nyíltan beszélni de bocsánat ha elbasztam az élményedet.

ForzaInter
WOW

Yo, Bitch!

TDC Geronimo
Most néztem meg évadzárót. Azt hiszem sokkot kaptam 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

miért ne halhatna meg Will? Hannibal-ról szól a sorozat majd talál magának új "játszótársat" 😄
a.carkey
Jó van, akkor én vagyok hülye, nem ti helikopter ...

A medve nem játék.

Jim Morrison
Basszus, nekem csak most sikerült megnéznem... és beszabehu<#wow1>
Csak tágra nyílt szemekkel néztem. hirtelen nem is tudok mást írni :c

a.carkey: még mindig nem tudom felfogni minek kell a topikot nézni miután kijött az új rész és pl te még nem láttad. GoT topikban is mindig ez van...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

a.carkey
Spoilerezzél tovább, bakker!

A medve nem játék.

Cucmey
Azt mondta Bryan Fuller hogy Bedeliának sokkal nagyobb szerep jut majd a harmadik évadban. Abigail biztos meghalt. Alana talán nem. Nekem Will sebe sokkal halálosabbnak tünt mint Jacké. Nem vette ki az üveget. Azt mondják ha szúrás ér egy artériás sebet akkor legjobb bent hagyni a dolgot amig kijönnek az orvosok. Will hasi Abigail pedig nyaki artériás vágást kapott az kb 2 perc.

Abigail, Jack biztosan meghalt. Alana szerintem túléli és majd a harmadik évadban felzabálja Hannibál, mint Will újdonsült kedvesét a dráma végett. Viszont Will-nek biztosan túl kell élnie, hiszen akkor nem lenne harmadik évad és értelmetlen lenne a történeti szál folytatásának is. A harmadik évadban még feltûnhet Miriam, mint Will új segítõtársa, valamint a vége felé Chilton is. Jack helyébe pedig Kade Prurnell fog lépni. Bedeliát szerepét viszont én sem értem. Elvégre is elakarta tenni láb alól Hannibál. Õ lesz a vörös sárkány? XD Szerintetek?
zzeN
Nagyon kemény évadzárás volt, most meg jön a várakozás😞

Jack meghalt, de Will gondolom nem fog, a csaj is kérdéses. De hogy mit keresett ott Bedelia...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Szolnokboy1
2x13

Most valaki mondja meg nekem, hogy ez mi volt?

Most kajak kiírtak mindenkit?? Jön Clarice?

Hát ez beszarás volt... 😮OO

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Cucmey
Már meg is néztem.... nem is tudom nagyon pötyögni a billentyüzetet úgy remeg a kezem...

És eljött ez a nap is.

Cucmey
Nagyon nagy tiszteletem az NBCnek hogy simán berendelték a harmadik évadot. Azért Amerikában sem csak pénzéhes hülyék élnek. 😊

Jim Morrison
azért ne tiltasd be ha kérhetlek 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ForzaInter
Ez milyen beteg rész volt már baszki? Néhol már nekem is sok volt.😄 Fogalmam sincs, hogy futhat ez a sorozat egy országos adón..

Yo, Bitch!

Tikal
hát én már nem tudom mi lesz itt 😄 nagyon kemény epizod volt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szerintem nem fognak. Tudják, hogy mindenki pont arra kíváncsi, hogy mi a jelenet folytatása.
Pont erre gondoltam én is, hogy lehet ez lesz. 😊
Jim Morrison
De ha van pofájuk azzal a képsorral zárni amivel nyitották az évadot..mérges leszek 😄

Cucmey
Egy szerintem biztos. Hannibalról kiderül hogy gyilkos. Aztán hogy mi lesz..... Isten tudja 😄D

Én azt nem értettem, hogy itt Verger arcának miért csak a fele lett lenyúzva? <#wow2>
Szerintem most egy idõre kikerül a képbõl, és majd csak Lecter intézetbõl szökése után fog felbukkani ismét, bosszúszomjasan, úgy, ahogy a Hannibal filmben.
Nagyon kíváncsi vagyok a következõ epizódra. Remélem, mostmár nem az lesz, hogy Lecter bizonyíték híján megússza a dolgokat, és továbbra is ûzi majd az ipart. A következõ évadnak minimum a menekülésérõl kellene szólnia, ha az írók még nem akarják intézetbe dugni.
Cucmey
Igazad lett ezzel kapcsolatban. Én sajnáltam hogy így történt de legalább bele csaptak a lecsóba nem nyújtották mint a rétestésztát 50 részen keresztül. Michael Pitt elképesztõ színész!

TDC Geronimo
Ejjha micsoda rész volt. Jövõ héten finálé és majdnem 1 év szünet 😞

De legalább lesz harmadik évad.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Még sehol sincs magyar felirat?
Jim Morrison
azt hittem ebben nem lesz olyan durva rész (mint a gyilkosságok)...azt hittem 😄

Egy magyar feliratért ölni, vagyis enni tudnék.

Cucmey
12. rész. áááááááááááááááááááááááááá nincsenek szavak.

Végül is csak egy idõre kerülne ki a képbõl, késõbb emberi roncsként visszatérne bosszút állni.
Cucmey
Nekem furcsa lenne hogy egy ekkora karaktert mint a Mason Verger gyakorlatilag 3 rész után kicsinálnak.

Tikal
hm, mégis csak megvezette Hannibalt... rohadt jó utolsó résznek nézünk elébe, 3 évadról nem is beszélve. Nem tudom meddig tud még láthatatlan maradni ezek után.

A nyitó dal megint jól eltalált volt, ugye a filmekbõl hozták most is 😊

Hát, ha magához invitálja Hannibált, és megpróbálja megzabáltatni a disznókkal, akkor szerintem Lecter bosszúja nem várat magára sokáig. Az imdb-n Vergeréket nem írják szereplõnek az utolsó részbe, persze ott az infók csak azután válnak teljesen fixxé, ha lement az adott epizód.
<#eljen> Egyetértek! Már Jimmy Darmody-ként is nagyon tetszett a Boardwalk Empire-ben, és itt is nagyon jól játszik! <#worship>
Cucmey
Hát remélem hamar nem intézik el. Baromi jó karakter és a színészi megvalósítás is tökéletes. 😊

Lehet, hogy itt a sorozatban majd a disznók fogják lerágni Mason arcbõrét? <#wow2>
Cucmey
Eléggé bedurvulnak a dolgok. 😄

Cucmey
A madárkákra gondolsz? 😄 Sajnáltam õket és meg se tudnám enni. 😊

Jim Morrison
Pl ami a tegnapi epizódban volt?^^

Jim Morrison
Pl ami a tegnapi epuzódban volt?^^

Cucmey
Volt. És a 3. évad örömére nemsokára fõzök valami finomat! 😊

Jim Morrison
Na végre 😄

ForzaInter
Fuck yeah!!

Yo, Bitch!

stargatelost
Ez az, királyság!

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Darthmushroom
yeahh

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC