Hannibal (NBC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Csak egyben reménykedek nagyon hogy Willt nem írják ki a sorozatból nekem valahogy mindig õ volt a kedvenc karakter , Hannibal elõtt egy hajszálnyival .
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Csak tágra nyílt szemekkel néztem. hirtelen nem is tudok mást írni :c
a.carkey: még mindig nem tudom felfogni minek kell a topikot nézni miután kijött az új rész és pl te még nem láttad. GoT topikban is mindig ez van...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Most valaki mondja meg nekem, hogy ez mi volt?
Hát ez beszarás volt... 😮OO
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Yo, Bitch!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szerintem most egy idõre kikerül a képbõl, és majd csak Lecter intézetbõl szökése után fog felbukkani ismét, bosszúszomjasan, úgy, ahogy a Hannibal filmben.
Nagyon kíváncsi vagyok a következõ epizódra. Remélem, mostmár nem az lesz, hogy Lecter bizonyíték híján megússza a dolgokat, és továbbra is ûzi majd az ipart. A következõ évadnak minimum a menekülésérõl kellene szólnia, ha az írók még nem akarják intézetbe dugni.
De legalább lesz harmadik évad.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A nyitó dal megint jól eltalált volt, ugye a filmekbõl hozták most is 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"