Hannibal (NBC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pont azzal amirõl sokszor szóba is volt a részbe, azzal a kezeléssel amit nem szabadot volna egyik orvosnak se alkalmaznia mert manipulálni tudják vele a páciens agyát

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Igen, minden rész címe egy kajanév, állítólag az, amit az adott részben elkészít és/vagy eszik Lecter doktor. <#smile>
Én most valamit nem értek amúgy:
Honnan tudta Hannibal, hogy az a csaj õt nem fogja beazonosítani, de Chilton doktort meg igen? Vagy ezt hogy tudta elérni nála? <#fejvakaras>
A következõ évadban vajon kínai kajacímek lesznek? És vajon milyen címek lesznek akkor, amikor Lecter már rács mögött lesz?<#vigyor0>
Cucmey
7. rész is komoly. egyre betegesebb ez a sorozat. 😄

stargatelost
Mind kaja név.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Most ahogy megnézem, az elsõ évad minden címe egy francia szó volt. Nekem fel se tûnt eddig.
Amúgy mit akar kifejezni az, hogy az évad minden részének egy japán szó (vagy név?) a címe? Vagy csak nem figyeltem valamire?
Cucmey
ez valóban létezik. osso bucco egy olasz étel. borjú lábszárból van. sose csináltam de találtam a spárba borju lábszárat. meg fogom csinálni valamikor 😄

Az helyesen: 2x02.
Amúgy igen, most a legutóbbi részben volt az agyagos.
Akkor jöhet a legutóbbi rész combos receptje is.

Szolnokboy1
2x2 = 2. évad 2. rész. Az agyagos recept késõbbi részben van. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

ForzaInter
létezik, valahol láttam már ilyet korábban, csak ott nem emberi lábszárat sütöttek😄

Yo, Bitch!

Az elején mi az a "2x2"? <#vigyor0>

Amúgy az elsõ évad egyes ételeinek receptjei tényleg közzé lettek téve állathúsos megfelelõvel. Amúgy Hannibal nem agyagban sütötte a lábszárat? Ilyen tényleg létezik, hogy valamit abban sütnek?
<#nevetes1> <#taps> <#eljen>
Szolnokboy1
2x2

Zöldséges-boros sült emberlábszár párizsiasan, ahogy a doktor szereti

Hozzávalók 2 személyre:
- 2 kg lábszár (40 év körüli sorozatgyilkosból)
- 1 fej vöröshagyma
- 1 fej káposzta
- 1 üveg prémium kategóriás fehérbor
- 3 db sárgarépa
- 20 dkg liszt
- só, bors fûszerek

Elkészítés:

Az emberlábszárat egy asztali szalagfûrésszel feldaraboljuk, a lábfejet kidobjuk. A lábszárat 4 egyenlõ szeletre vágjuk, majd a bõr eltávolítása után átkötözzük és lisztbe forgatjuk. A lábszárakat egy alkalmas edényben elõsütjük, míg a külsõ kéreg meg nem pirul minden oldalon nagy lángon kb 10 percig. Közben kockára vágjuk a zöldségeket és a fehérborral együtt a lábszárhoz adjuk, majd flambírozzuk. A lábszárakat egy tepsibe helyezzük át, a visszamaradt szaftot aláöntjük és további zöldségeket adunk hozzá. Sütõben kb. 2 óra alatt 220 fokon készre sütjük. Esztétikusan, zöldségkörettel tálaljuk.

Mellé prémium minõségû száraz vörösbort ajánlunk.

Fogyaszthatjuk egyedül, de ínyencek akár FBI ügynök ismerõseiket is megkínálhatjuk. Jó étvágyat kívánunk!

ForzaInter
Hát ez az évad eddig valami fenomenális!

Yo, Bitch!

Cucmey
itt egy kis elõzetes péntekre 😊)

Tower Guard
Nagyon zsír!! A végsõ jelenetnél már fejben találgattam vajon mi lesz, de erre nem számítottam!
Hatalmas! 😄

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

https://www.facebook.com/NBCHannibal/photos/a.428128627209913.90959.383662898323153/704182542937852/?type=1&theater

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Cucmey
Ááááá ez a sorozat ez kikészít.... 😄D
6. rész ûberfasza! 😊

Szolnokboy1
köszi a válaszokat, azt hiszem, ma hozzáfogok, bár lehet meg kéne várni az évad végét és egyben nyomni. de már tudom, hogy gyenge leszek.

Ja, én a végén mindig gyorsan kilövöm, nem szeretem megnézni a következõ rész elõzetesét. 😄
Cucmey
"you try to kill me Will" 😊)

*Hannibal is tudja ezt,...
Huh, ez az 5. rész tényleg odavert. <#merges2>

Hát igen, ahogy számítottam rá, Beverly csúnya véget ért... 😞 Egyébként Will-t meg nem nagyon értettem most, hogy mit akart!? Ha sikerül annak a másik gyilkosnak kinyírni Lectert, akkor is mi van? Egyrészt vége a sorozatunknak! <#vigyor> Másrészt õ élete végéig rohad a börtönben, sose derül ki az ártatlansága, sõt csak ront a helyzetén azzal, ha kiderül, hogy õ rendelte el a doki kinyírását. Ráadásul most már Hannibal is tudja, hogy ezt, gondolom ezek után kevésbé fog barátként tekinteni rá. <#smile>
Cucmey
eddig simán veri az elsõ évadot! 😊

Jobb mint az elsõ! <#wink>

infidel

Már megvan.
Jim Morrison
ezt is imádni fogod.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szolnokboy1
Spoiler nélkül: milyen a 2. évad eddig? Imádtam az elsõt, de még nem kezdtem el a másodikat.

Hol található?
AnnieT és honeybunny féle már van.

infidel

Jim Morrison
imádom ezt a sorozatot. Még mindig ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Gondolom felirat csak hétfõre esik be, Shit.

Cucmey
ez az ötödik rész kegyetlen!! 😊) Akinek eddig tetszett ez most nagyon fog!! 😊

Cucmey
Hannibal biztos nem kerül börtönbe a Harmadik évad vége elõtt.
Mason Verger és lánytestvére is szerepelni fog még idén.

Ú tényleg, azt már kicsit el is felejtettem. 😊
Ja értem. Na mindenesetre kíváncsi leszek nagyon, hogy mi lesz most a sorsa a kiscsajnak!
Nem, úgy értem, hogy valamikor a sorozat folyamán, legkésõbb negyedik évad vége.
Jim Morrison
õ is rájön, de szerintem azt a párharcot hannibal nyerte. Attól még lehet, hogy utána rendõrség kopogtat az ajtaján.

stargatelost
Emlékezz csak, hogy kezdõdött az évad 😊 Az valahol az s2 finálénál fog megtörténni szerintem, tehát Jack is rájön majd.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Arra gondolsz esetleg, hogy már most elkapnák Lectert? Mert vagy ez, vagy meghal a csaj, középút nem nagyon van.
Igen, igen, a posztom után rá is jöttem egybõl, hogy fölösleges ezen agyalni. 😊
ForzaInter
annyira nem kell figyelembe venni a filmeket/könyvet, a sorozat inkább reboot mint remake, sok minden máshogy van.

Yo, Bitch!

Hmm. Ha minden igaz, Verger már vagy két hónapja borítékolva van:

http://www.avclub.com/article/michael-pitt-is-joining-the-cast-of-hannibal-in-a-107432
Egy dolog viszont kötött: Lecternek börtönbe kell kerülnie huzamosabb idõre, mégha nem is nyolc évre. Ez a karakteréhez szigorúan hozzátartozik.
Valamint nem létfontosságú, de ha kedvezni akarnak a nézõknek, akkor Lecter páciensei között látnunk kellene Benjamin Raspailt, Jame Gumbot és Mason Vergert.
Jó persze nincs megkötve a kezük, a sorozatban bármit lehet máshogy csinálni, mint ahogy csinálnak is. 😊 Pl. Freddy Lounds is egy nõ itt, a könyvben pasi volt. Sõt, ha jól emlékszem Dr. Bloom is férfi volt.
Mondjuk nem bánom, hogy több nõi szerepet kreáltak... 😊
Figyeljetek már, nem úgy van, hogy a sorozat kronológiailag még a Vörös Sárkány történései elõtt játszódik?
Csak mert abban is szerepel Beverly Katz (legalábbis a könyvben), itt meg nem sok jót jósolok neki a továbbiakban... 😄
stargatelost
Hú de geci jó volt a 4. rész <#wow2> Elképesztõ, hogy ez országoson megy. Még még még <#eljen>

http://www.tudasfaja.com/emberhust-szolgaltak-fel-egy-etteremben-hihetetlen/