Hannibal (NBC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Én most valamit nem értek amúgy:
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amúgy igen, most a legutóbbi részben volt az agyagos.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Amúgy az elsõ évad egyes ételeinek receptjei tényleg közzé lettek téve állathúsos megfelelõvel. Amúgy Hannibal nem agyagban sütötte a lábszárat? Ilyen tényleg létezik, hogy valamit abban sütnek?
Zöldséges-boros sült emberlábszár párizsiasan, ahogy a doktor szereti
Hozzávalók 2 személyre:
- 2 kg lábszár (40 év körüli sorozatgyilkosból)
- 1 fej vöröshagyma
- 1 fej káposzta
- 1 üveg prémium kategóriás fehérbor
- 3 db sárgarépa
- 20 dkg liszt
- só, bors fûszerek
Elkészítés:
Az emberlábszárat egy asztali szalagfûrésszel feldaraboljuk, a lábfejet kidobjuk. A lábszárat 4 egyenlõ szeletre vágjuk, majd a bõr eltávolítása után átkötözzük és lisztbe forgatjuk. A lábszárakat egy alkalmas edényben elõsütjük, míg a külsõ kéreg meg nem pirul minden oldalon nagy lángon kb 10 percig. Közben kockára vágjuk a zöldségeket és a fehérborral együtt a lábszárhoz adjuk, majd flambírozzuk. A lábszárakat egy tepsibe helyezzük át, a visszamaradt szaftot aláöntjük és további zöldségeket adunk hozzá. Sütõben kb. 2 óra alatt 220 fokon készre sütjük. Esztétikusan, zöldségkörettel tálaljuk.
Mellé prémium minõségû száraz vörösbort ajánlunk.
Fogyaszthatjuk egyedül, de ínyencek akár FBI ügynök ismerõseiket is megkínálhatjuk. Jó étvágyat kívánunk!
Hatalmas! 😄
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
infidel
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
infidel
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mason Verger és lánytestvére is szerepelni fog még idén.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Yo, Bitch!
http://www.avclub.com/article/michael-pitt-is-joining-the-cast-of-hannibal-in-a-107432
Valamint nem létfontosságú, de ha kedvezni akarnak a nézõknek, akkor Lecter páciensei között látnunk kellene Benjamin Raspailt, Jame Gumbot és Mason Vergert.
Mondjuk nem bánom, hogy több nõi szerepet kreáltak... 😊