Boston Celtics
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3. meccsnek csak összefoglalóját láttam, de már a 2. meccset sem néztem szívesen. már csak azért drukkolok söprés ne legyen :(
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Hát ebbõl söprés lesz....és bár remélem rosszul érzem,KG visszavonulás <#shakehead>#shakehead>
most nagyon haragszom a csapatra
és nem a 3 vereség miatt
azért,hogy egyszer sem tudtak 80 pont felett dobni,még a 70et is alig érik el...ez akárhogy nézzük nagy szégyen
mert ez a new york simán verhetõ lenne akár 90 ponttal is,annyit meg igazán össze lehetne kaparni már bocsásson meg a világ.
és nem a 3 vereség miatt
azért,hogy egyszer sem tudtak 80 pont felett dobni,még a 70et is alig érik el...ez akárhogy nézzük nagy szégyen
mert ez a new york simán verhetõ lenne akár 90 ponttal is,annyit meg igazán össze lehetne kaparni már bocsásson meg a világ.
igaz
de nagyon utálom a new york-ot
bocs
de nagyon utálom a new york-ot
bocs
ez a robbantás ezek után kicsit erõs, nem?
every damn day
megnéztem most is a meccset,de a negyedik negyed végére már nem láttam az idegtõl(méghogy Rondo nem hiányzik)
71 pontot dobni szégyen,de egyszerûen semmi nem ment be : (
a két hazai meccset be kell húzni,és akkor talán lehet valami
ha nem, megyek robbantani New York-ba
71 pontot dobni szégyen,de egyszerûen semmi nem ment be : (
a két hazai meccset be kell húzni,és akkor talán lehet valami
ha nem, megyek robbantani New York-ba
Hát azt hiszem,lehet kezdeni az alapozást jövõre,ez a hajó elment...
én bízom benne,hogy összeáll ez a második meccsre...nehogy már minden párharcban az esélyesebb nyerjen most is :D:D
borítjuk a papírformát
borítjuk a papírformát
ez kevés lett a végére, de azért bíztató kezdet, lehet itt még meglepetés :D Kellene egy normális irányító, mert az hogy PP adja a gólpasszokat nem egészséges. Terry 0. Courtney Lee 0. Palánk alatt is kevesek vagyunk, Basstõl és KG tõl is több kellene.
NAGYON
ha valaki még fel tudna "nõni" az említett hármas mellé,simán meg is lenne
Terry tényleg nevetséges :D mezõnybõl semmi...zsákolási kísérlet :D:D
ha valaki még fel tudna "nõni" az említett hármas mellé,simán meg is lenne
Terry tényleg nevetséges :D mezõnybõl semmi...zsákolási kísérlet :D:D
Terry-legszívesebben hazazavarnám.2.meccs nagyon kellene.
így nehéz lesz nyerni
Pierce,Bradley és Green kiteszi a lelkét,a többiektõl pedig semmi...a padról egyetlen mezõnykosár sem jött !
Terry,Lee és Garnett szó szerint szenvednek.
Pierce,Bradley és Green kiteszi a lelkét,a többiektõl pedig semmi...a padról egyetlen mezõnykosár sem jött !
Terry,Lee és Garnett szó szerint szenvednek.
hajráá
every damn day
ja és pont ezt adta volna a sport1... helyette számomra totál érdektelen hawks raptorst adnak. kösz kedves terroristák <#falbav>#falbav>
mai meccs az indiana ellen elmarad a robbantás miatt. <#szomoru1>#szomoru1>
Nem:D
Tudnád hány értelmes(nek hitt) szurkoló vetette fel komolyan ezt az ötletet nekem..
Tudnád hány értelmes(nek hitt) szurkoló vetette fel komolyan ezt az ötletet nekem..
every damn day
Remélem az irónia átjött Cousins-nál :)
DMC egy disznó, a csapatának sem kell, nem is véletlenül. Rondoért legalább 3 Cousins kellene, úgy lenne korrekt.
every damn day
pedig ebben a szezonban kedvencem lett Green,igazi franchise player is lehet még belõle PP után
ugyan Rondo nélkül is megy a szekér úgy-ahogy,de õ nagyon fontos része ennek a csapatnak,vele szerintem sokkal jobb mérleg is összejött volna(4.hely környéke)
a rájátszásban érezhetõbb lesz a hiánya ebben biztos vagyok :S:S:S
DC meg nem kell Bostonba :D
ugyan Rondo nélkül is megy a szekér úgy-ahogy,de õ nagyon fontos része ennek a csapatnak,vele szerintem sokkal jobb mérleg is összejött volna(4.hely környéke)
a rájátszásban érezhetõbb lesz a hiánya ebben biztos vagyok :S:S:S
DC meg nem kell Bostonba :D
Na,még 1 kelta :D
Nekem nem hiányzik Rondo,ha a csapat nélküle mutatott teljesítményét nézzük.Ha õ nem sérül meg,valószínûleg Green még mindig téli álmát aludná.
Én boltolnám minél hamarabb a következõ idényben.Nem FP és nem is lesz az.
Mondjuk egy Demarcus Cousins-ra :)
Nekem nem hiányzik Rondo,ha a csapat nélküle mutatott teljesítményét nézzük.Ha õ nem sérül meg,valószínûleg Green még mindig téli álmát aludná.
Én boltolnám minél hamarabb a következõ idényben.Nem FP és nem is lesz az.
Mondjuk egy Demarcus Cousins-ra :)
pedig nagy meccse volt most is,mint a legutóbbi heat-celticsen
nem hiányzott ez most :S:S:S
http://www.youtube.com/v/olldpVExobg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
nem hiányzott ez most :S:S:S
Nah összefoglalón láttam Jeff Green is lesérült :S
Ki nézi?:D
(azt tárt karokkal várom itt:D)
(azt tárt karokkal várom itt:D)
every damn day
én azt mondom, hogy az elmúlt 3 év legszínvonalasabb Boston meccsei a Miami elleniek voltak. Úgy sincs semmi esély a döntõre, akkor már legyen pár jó meccs:D
every damn day
Miami gyõzelem szerintem is biztosra vehetõ(sajnos) :S:S:S
a NY és fõleg Melo tényleg nagyon meghúzta a végét...gondolom végre nyerni akar már valami egyéni címet is Anthony,mert James fix MVP idén is,scoring champ még lehet.
az idei alapszakaszban 3-1 a mérleg a Knicks a Boston ellen,rájátszásban viszont mindig is gyengék :D:D:D
bízom benne,hogy idén is lesz egy jó kis playoff a run,a tavalyi keret ennél sokkal-sokkal foghíjasabb volt...igaz Rondo kiesése komoly gondot okozhat még...a második körben <#idiota>#idiota>
a NY és fõleg Melo tényleg nagyon meghúzta a végét...gondolom végre nyerni akar már valami egyéni címet is Anthony,mert James fix MVP idén is,scoring champ még lehet.
az idei alapszakaszban 3-1 a mérleg a Knicks a Boston ellen,rájátszásban viszont mindig is gyengék :D:D:D
bízom benne,hogy idén is lesz egy jó kis playoff a run,a tavalyi keret ennél sokkal-sokkal foghíjasabb volt...igaz Rondo kiesése komoly gondot okozhat még...a második körben <#idiota>#idiota>
Annyira összevissza ez a keleti konferencia hogy a Miami gyõzelmen kívül semmit nem mondhatunk biztosra. A boston 20-15ös mérleget hozott Rondo kiesése után! Aztán most még pihizés is van náluk, hol ez hol az leül a meccsen. Azt se felejtsük, hogy a tavalyi keret még a mostani, Rondo nélküli csapatnál is szarabb volt, aztán milyen szoros is volt az a 7. meccs az ECFban...
Elnézve Melo belehúzását két dolog is eszembe jutott:
1. Nem kellett volna-e ezt a POra tartogatnia? Stabil 2-3. helyen vannak, ilyenkor épp hogy pihennie kellene.
2. Melo tavaly épp ilyen (talán KICSIT gyengébb) szezont futott, egy-a mostaninál-azért erõsebb kerettel. Mégis évek óta 4-0al esnek ki, a Bostont meg csak a Heat tudja megállítani a POban mostanában.
Hajrá Boss-ton, örülök hogy lett ilyen topik:D
(én úgy tervezem hogy minden meccsükre maradok a rájátszásban, ami már valamelyik csapat kiesésért van)
Elnézve Melo belehúzását két dolog is eszembe jutott:
1. Nem kellett volna-e ezt a POra tartogatnia? Stabil 2-3. helyen vannak, ilyenkor épp hogy pihennie kellene.
2. Melo tavaly épp ilyen (talán KICSIT gyengébb) szezont futott, egy-a mostaninál-azért erõsebb kerettel. Mégis évek óta 4-0al esnek ki, a Bostont meg csak a Heat tudja megállítani a POban mostanában.
Hajrá Boss-ton, örülök hogy lett ilyen topik:D
(én úgy tervezem hogy minden meccsükre maradok a rájátszásban, ami már valamelyik csapat kiesésért van)
every damn day
szerintem simán van esély a továbbjutásra.tudja ezt Doc is,azért is pihentetett többet az utóbbi meccseken,jó lesz a 7.hely nem kell elõrébb lépni és jöhet a Knicks.nagyon nem akarja a 6.helyet és az Indianat,meg is értem :D:D
természetesen fogom követni a párharcot, ahogy minden évben, csak nem élõben, majd leszedegetem a meccseket, mikor ráérek megnézni. Remélem azért szoros lesz valamennyire :S
irányító nincs <#szomoru2>#szomoru2>
ez itt a bökkenõ
Rondo-val sima lenne a keleti döntõ
ez itt a bökkenõ
Rondo-val sima lenne a keleti döntõ
keret:
Brandon Bass
Avery Bradley
Jordan Crawford
Kevin Garnett
Jeff Green
Courtney Lee
Fab Melo
Paul Pierce
Jason Terry
D.J.White
Shavlik Randolph
Chris Wilcox
Terrence Williams
Brandon Bass
Avery Bradley
Jordan Crawford
Kevin Garnett
Jeff Green
Courtney Lee
Fab Melo
Paul Pierce
Jason Terry
D.J.White
Shavlik Randolph
Chris Wilcox
Terrence Williams
Tegnapi hazai vereség:
Boston Celtics-Brooklyn Nets : 93-101
Így szinte a biztos a hetedik hely és,hogy a Knicks lesz az ellenfél az elsõ körben.
Ellenük viszont van bõven az esély,az Indiana nehezebb falat lenne.
Boston Celtics-Brooklyn Nets : 93-101
Így szinte a biztos a hetedik hely és,hogy a Knicks lesz az ellenfél az elsõ körben.
Ellenük viszont van bõven az esély,az Indiana nehezebb falat lenne.
← ElőzőOldal 2 / 2