Boston Celtics

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
3. meccsnek csak összefoglalóját láttam, de már a 2. meccset sem néztem szívesen. már csak azért drukkolok söprés ne legyen :(

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

tippmix945
én is így érzem : (

Hát ebbõl söprés lesz....és bár remélem rosszul érzem,KG visszavonulás <#shakehead>
tippmix945
most nagyon haragszom a csapatra
és nem a 3 vereség miatt
azért,hogy egyszer sem tudtak 80 pont felett dobni,még a 70et is alig érik el...ez akárhogy nézzük nagy szégyen
mert ez a new york simán verhetõ lenne akár 90 ponttal is,annyit meg igazán össze lehetne kaparni már bocsásson meg a világ.

tippmix945
alregem

igaz
de nagyon utálom a new york-ot
bocs

ez a robbantás ezek után kicsit erõs, nem?

every damn day

tippmix945
megnéztem most is a meccset,de a negyedik negyed végére már nem láttam az idegtõl(méghogy Rondo nem hiányzik)
71 pontot dobni szégyen,de egyszerûen semmi nem ment be : (
a két hazai meccset be kell húzni,és akkor talán lehet valami
ha nem, megyek robbantani New York-ba

Hát azt hiszem,lehet kezdeni az alapozást jövõre,ez a hajó elment...
tippmix945
én bízom benne,hogy összeáll ez a második meccsre...nehogy már minden párharcban az esélyesebb nyerjen most is :D:D
borítjuk a papírformát

KG21
ez kevés lett a végére, de azért bíztató kezdet, lehet itt még meglepetés :D Kellene egy normális irányító, mert az hogy PP adja a gólpasszokat nem egészséges. Terry 0. Courtney Lee 0. Palánk alatt is kevesek vagyunk, Basstõl és KG tõl is több kellene.

tippmix945
NAGYON
ha valaki még fel tudna "nõni" az említett hármas mellé,simán meg is lenne
Terry tényleg nevetséges :D mezõnybõl semmi...zsákolási kísérlet :D:D

Terry-legszívesebben hazazavarnám.2.meccs nagyon kellene.
tippmix945
második meccs a miénk

tippmix945
így nehéz lesz nyerni
Pierce,Bradley és Green kiteszi a lelkét,a többiektõl pedig semmi...a padról egyetlen mezõnykosár sem jött !
Terry,Lee és Garnett szó szerint szenvednek.

tippmix945
Green tarthatatlan 19 pontos és még félidõ sincs

hajráá

every damn day

tippmix945
Green buzzer beater triplával hoztuk az elsõ negyedet <#nevetes1>

tippmix945
Bradley második személyije zsír...

tippmix945
kezdõdik

KG21
ja és pont ezt adta volna a sport1... helyette számomra totál érdektelen hawks raptorst adnak. kösz kedves terroristák <#falbav>

tippmix945
fuuck

KG21
mai meccs az indiana ellen elmarad a robbantás miatt. <#szomoru1>

Nem:D
Tudnád hány értelmes(nek hitt) szurkoló vetette fel komolyan ezt az ötletet nekem..

every damn day

tippmix945
mégis játszott Green,nem volt súlyos a sérülése
Orlando-Boston:88-120

Remélem az irónia átjött Cousins-nál :)
tippmix945
<#eljen><#taps>

DMC egy disznó, a csapatának sem kell, nem is véletlenül. Rondoért legalább 3 Cousins kellene, úgy lenne korrekt.

every damn day

tippmix945
pedig ebben a szezonban kedvencem lett Green,igazi franchise player is lehet még belõle PP után
ugyan Rondo nélkül is megy a szekér úgy-ahogy,de õ nagyon fontos része ennek a csapatnak,vele szerintem sokkal jobb mérleg is összejött volna(4.hely környéke)
a rájátszásban érezhetõbb lesz a hiánya ebben biztos vagyok :S:S:S
DC meg nem kell Bostonba :D

Na,még 1 kelta :D

Nekem nem hiányzik Rondo,ha a csapat nélküle mutatott teljesítményét nézzük.Ha õ nem sérül meg,valószínûleg Green még mindig téli álmát aludná.
Én boltolnám minél hamarabb a következõ idényben.Nem FP és nem is lesz az.
Mondjuk egy Demarcus Cousins-ra :)
tippmix945
pedig nagy meccse volt most is,mint a legutóbbi heat-celticsen
nem hiányzott ez most :S:S:S
http://www.youtube.com/v/olldpVExobg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

KG21
Nah összefoglalón láttam Jeff Green is lesérült :S

tippmix945
majd megnézem valamikor,nem maradok most fenn,holnap dolog van :d

Ki nézi?:D
(azt tárt karokkal várom itt:D)

every damn day

tippmix945
Heat-Celtics 01:30-tól

én azt mondom, hogy az elmúlt 3 év legszínvonalasabb Boston meccsei a Miami elleniek voltak. Úgy sincs semmi esély a döntõre, akkor már legyen pár jó meccs:D

every damn day

gerling88
Miami gyõzelem szerintem is biztosra vehetõ(sajnos) :S:S:S
a NY és fõleg Melo tényleg nagyon meghúzta a végét...gondolom végre nyerni akar már valami egyéni címet is Anthony,mert James fix MVP idén is,scoring champ még lehet.
az idei alapszakaszban 3-1 a mérleg a Knicks a Boston ellen,rájátszásban viszont mindig is gyengék :D:D:D
bízom benne,hogy idén is lesz egy jó kis playoff a run,a tavalyi keret ennél sokkal-sokkal foghíjasabb volt...igaz Rondo kiesése komoly gondot okozhat még...a második körben <#idiota>
Annyira összevissza ez a keleti konferencia hogy a Miami gyõzelmen kívül semmit nem mondhatunk biztosra. A boston 20-15ös mérleget hozott Rondo kiesése után! Aztán most még pihizés is van náluk, hol ez hol az leül a meccsen. Azt se felejtsük, hogy a tavalyi keret még a mostani, Rondo nélküli csapatnál is szarabb volt, aztán milyen szoros is volt az a 7. meccs az ECFban...
Elnézve Melo belehúzását két dolog is eszembe jutott:
1. Nem kellett volna-e ezt a POra tartogatnia? Stabil 2-3. helyen vannak, ilyenkor épp hogy pihennie kellene.
2. Melo tavaly épp ilyen (talán KICSIT gyengébb) szezont futott, egy-a mostaninál-azért erõsebb kerettel. Mégis évek óta 4-0al esnek ki, a Bostont meg csak a Heat tudja megállítani a POban mostanában.

Hajrá Boss-ton, örülök hogy lett ilyen topik:D
(én úgy tervezem hogy minden meccsükre maradok a rájátszásban, ami már valamelyik csapat kiesésért van)

every damn day

tippmix945
szerintem simán van esély a továbbjutásra.tudja ezt Doc is,azért is pihentetett többet az utóbbi meccseken,jó lesz a 7.hely nem kell elõrébb lépni és jöhet a Knicks.nagyon nem akarja a 6.helyet és az Indianat,meg is értem :D:D

KG21
természetesen fogom követni a párharcot, ahogy minden évben, csak nem élõben, majd leszedegetem a meccseket, mikor ráérek megnézni. Remélem azért szoros lesz valamennyire :S

tippmix945
csõ KG
csatlakozz :D

KG21
Jó topic :D

tippmix945
irányító nincs <#szomoru2>
ez itt a bökkenõ
Rondo-val sima lenne a keleti döntõ

tippmix945
keret:
Brandon Bass
Avery Bradley
Jordan Crawford
Kevin Garnett
Jeff Green
Courtney Lee
Fab Melo
Paul Pierce
Jason Terry
D.J.White
Shavlik Randolph
Chris Wilcox
Terrence Williams

tippmix945
söprés lesz szerintem is
Boston-New York: 4-0
<#hawaii>

Effe88
söprés lesz:D
Carmelo egyedül legyûri a bostont:D

mondjuk wufra jobban ért hozzá:D

tippmix945
Tegnapi hazai vereség:
Boston Celtics-Brooklyn Nets : 93-101

Így szinte a biztos a hetedik hely és,hogy a Knicks lesz az ellenfél az elsõ körben.
Ellenük viszont van bõven az esély,az Indiana nehezebb falat lenne.

tippmix945
Hamarosan jön a rájátszás!
Knicks-Celtics !

← ElőzőOldal 2 / 2