Bitcoin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akit érdekel eladó Bitcoin az írjon privibe.

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

MerlinW
Nekem folyamatosan jön belõle pénz nem sok (havi 10-20k), de a semminél több:)

[merlinw.org]

LoSA
Amúgy volt itt olyan, aki ezzel pénzt is keresett? :)

hundredeyes
lol :DDD

Konkrétan a céget szétlopta valaki így becsõdölt ... amúgy minden idõk legnagyobb bankrablásának számít az a 400 millió zöldhasú.

hundredeyes
az mtgox befagyasztotta az eladást, ha jól tudom

2 másodperce néztem meg, az Mtgoxon 197 az utolsó ár, a Btce-n 574...
Akkor most hogy is van ez?
MerlinW
Mindkettõn 330-335 euro között mozog a BTC.

[merlinw.org]

Sziasztok!
El tudja vki mondani, hogy kül. oldalakon miért vannak durva különbségek az árfolyamok között? Mtgoxon teljesen más ár van, mint a Virwoxon például...
Nem értem.
GregSB
Nemtom, meg van rá az esély hogy már nem fog $1000 környékére emelkedni, a kínaiak pumpolták fel $1200-ig és most náluk betiltották a kereskedést...

MerlinW
Jaja, reggel be is vásároltam:)

[merlinw.org]

GregSB
"Bitcoin Value Sinks After Chinese Exchange Move

HONG KONG — China’s biggest Bitcoin exchange was forced to stop accepting deposits in the Chinese currency on Wednesday, sending the price of the virtual money tumbling in one of its biggest markets globally."

Az durva, felére leesett.

MerlinW
Semmi másra... amíg továbbra is hoz ~fél-egymilliót évente, addig adom/veszem, fut a miner a háttérben, aztán annyi:) Nincsenek komoly szándékaim:)

[merlinw.org]

GregSB
Egyébként spekuláláson (nyerészkedésen) kívül használja valaki valamire itt a Bitcoint?

Itthon nem kezdek el gomba módra nõni az elfogadó helyek :)

SzirmosSzisza
Dogecoin jó felkapott lett most :)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

hundredeyes
nem egészen

GregSB
Pár hete $1200-ért is eladhattad volna :)

Azért így is szép.

MerlinW
Okos voltam, hogy nem adtam el novemberben:) Most viszont mindet eladtam. $860/BC

[merlinw.org]

Shan
És soha nem látott magasságokba emelkedett az árfolyam... :)))
hundredeyes
hamarosan eljön a világok harca :D

Attila8805
Vannak sportesemények ebben igazad van de nem az a fajta ami nekem köll :D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

GregSB
Lehet, nem értek annyira hozzá :)

Attila8805
Azért ez messze van a sportfogadástól :D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

GregSB
Van közötte sport is, csak le kell szûrni. Magyar foci nincs, de európai igen pl :)

Attila8805
ezek nem azok az események amikre én fogadnék :D

Attila8805
Én úgy vagyok vele immár 15 euroval a birtokomban hogy ha átváltom és beküldöm sportfogadási számlámra még bármennyi is lehet belõle :D

GregSB
Miningolással 2008-2012 között lehetett nagyot hasítani. Akkor sokkal egyszerûbb "feladványokat" kellett kiszámolni, és a BTC kifizetés is magasabb volt. Most is oké még, de a Ciprusi balhé óta nagyon felkapott lett a pénz, és rengetegen beálltak Mineolni, szóval rengeteget csökkent az egyéni magas kifizetések esélye.

Azt tudni kell hogy 4 évente "rosszabbodnak" a mineolás feltételei.

2008 - 2012 között 50 BTC járt egy kiszámolt blockért.
2012 - 2016 között 25 BTC
2016 - 2020 között 12,5

És így tovább, így fog lefele menni amíg egy idõ után 0 kifizetés fog járni a minereknek a konkrét blokkok kiszámolásáért (mellette arányosan egyre több BTC-t fognak kapni a tranzakciók után hogy továbbra is legyen értelme mineolni). Viszont minden egyes váltás során a kiszámolandó blokkok nehézsége is egyre nõni fog, tehát mindig egyre jobb és erõsebb gépekre lesz szükség ha kompetitív akarsz maradni, ha poolban mineolsz is akkor lesz esélyed csak a kifizetésre ha a többi miner is erõsebb gépekkel rendelkezik.

2008 - 2012 között talán még megérte otthoni gyengébb géppel üresjáratban beszállni a mineolásba, ma (miután már ennyire felkapott lett) már nem olyan egyszerû szerintem.

Attila8805
Van vmi kalkulátor ahol ki lehet számítani hogy mennyibe kerül egy bitcoin elõállítása.

FZoleee
Viszont így a gép is 100%-on pörög, úgy meg több áramot fogyaszt. :)
Attila8805
Nem de zsebpénznek tökéletes :D
A gép meg úgyis megy.

LoSA
Akkor magyarán nem ebbõl fogsz meggazdagodni! :)

Attila8805
Attól függ épp mennyi az árfolyam akkor épp 9.5 euro volt :)

LoSA
Ez mennyi HUF-nak felel meg?! :)

Attila8805
Nekem már ott van a Bitcoin tárcámba.

LoSA
Van olyan közületek, aki keresett is már ezzel? Nem nagyon vágom pontosan, hogy mi ez, csak kíváncsi vagyok! :)

Attila8805
https://50btc.com

Attila8805
Milyen videókártyád van vagy procid?
Nekem 6970-es a core 2 duoe nevetséges hash értékkel dolgozik :D

Attila8805
50BTC

Dj Faustus
"Poolban nyomom "
Melyik pool, ha lehetek indiszkrét?

SzirmosSzisza
Dobj már egy linket, VPS-emen elindítom, azt úgyse használom semmi komolyra, elfutna ez a háttérben :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tigristank
Ez mennyi idõ alatt jött össze? 200 dolláros árfolyamon ez kb. 20 dolcsi. :D

A pizzás rész poén.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Attila8805
310mhash/ óra
Poolban nyomom tehát attól függ hogy a többiek hogy nyomják mivel teljesítmény arányos díjazás van.
Arra még nem jöttem rá hogy egyedül hogy lehet csinálni :D

SzirmosSzisza
Mennyi ideig farmolsz?

Attila8805
Amount 0.10052333 BTC has been transfered to your address muhahah :D

FZoleee
én azért félnék, hogy mikor pukkan ki a lufi véglegesen és akkor a profit helyett 0 forintod lesz.
Attila8805
most valamiért szarakszik a bányász progim :S