Defiance (Syfy)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
pfff te ezen nem tudsz túllépni? :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stargatelost
- "Józsi! Menj már át a sarki jelmezboltba, elszakadt az egyik gorillajelmez!"
- "Milyen sorozatot is forgatunk? Majmok bolygója?"

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

én már a Hustle óta nem kedvelem

#125 úgy megnéznék már egy sminkelõs, maszkírozós videót, meg a többiekrõl is
Shiwo
valamiért unszimpatikus nekik a hölgyemény, idegesítõnek találták

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Narxis
Mé? :O

Shiwo
és a Warehouse 13-ben is szerepelt többször..

speciel nekem sose volt gondom vele, de Dex és Spartacus topikban elég gyakran negatív kritikával illették

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Most nézem õ volt Lila a Dexter 2. évadjában is. Nekem ott tetszett legjobban.

http://gaborszantai.co.uk/

cylonflatus
Már akkor is feltûnt a tehetsége :)

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Narxis
Itt ennyit nem mutattak.<#wow1>

Az ugye megvan, hogy Spartacus-ban o volt Gaia es ott is volt egy leszbi affer Lucretiaval?:)

Narxis
<#szeret>

Narxis
Miért szeretted volna ezt meglépni? :D Kb. ezek az értelmes szereplõk, a többi csak statiszta, még talán a bányász fõnök aki nem reménytelen viszont szerintem...

A prostit nem ölte meg csak elkábította és elvitette máshova... legalábbis tök jó lenne ha nem csak egy ilyen mocsok oldala lenne ennek a csajnak...

Nem, majd belole lesz a Gonosz Fegyvere es ez lesz Ni=olan problemaja.

stargatelost
Bahh, pedig de örültem volna, ha meglépik...

Nolan, meg a Datak házaspár a kukában landol, mekkora húzás lett volna! Utóbbiaknál vártam a katonák elsõ reakciójának egy sortüzet, Nolannél pedig addig bólogattam a sorozat erényeit kutatva a fejemben, míg gyáva módon fel nem élesztették. Persze más karaktereket ezerszer elõbb ki kéne kukázni, de egy ilyen hármas fõszereplõ kinyírásnál fejet hajtottam volna a sorozat elõtt. Nyilván Irisa sem veszett oda.

A rész a szokásos szarhoz képest egyébként valóban jobb volt, de semmi eget rengetõ. Jujj, earth republic uralom lesz, hajjaj.....

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

"A Defiance 2. szezonja júniusban kezdõdik. Jövõre."
/sorozatjunkie/

Na ez fasza, tipikus Syfy gondolkodás. <#levele>

REAL MADRID

Hat azert nem is volt valami nagy szam.

REAL MADRID

Nem rossz, de nem fog ébren tartani.

cylonflatus
Én már holnapra hagyom szerintem, mindjárt úgy bevacsizok, hogy ki leszek ütve egy órán belül, és elájulok még mielõtt vége lenne :) Na jó, meglátom mennyire bírok fönnmaradni.
Kíváncsivá tettél tényleg jó lesz-e, vagy csak a "szokásos" Narxis lelkesedés... bocs, nem bírtam kihagyni ;)

Narxis
úúúúúúúúúú na erre a részre varrjatok gombot! Aki erre azt mondja, hogy rossz volt azt elintézem....

de most már van a fucking helyett is a chupping vagy mi
bosco05
Száz kilométerrõl lesüt róla, hogy King, van egy hangulata ami megmásíthatatlan. Olyan mint az öreg filmjei vagy könyvei, azokban sincs semmi extra, ha nem fog meg a történet, vagy a hangulat :) Na de off off :)
Caliph
láttam a pilotot de semmi extra nincs benne(könyvet nem olvastam),elsõ bekkre a szokásos falufilm a szokásos klisékkel,mint az az atomtámadásos sorozat volt. persze mint mindig,elsõ évad végéig megkapja az esélyt:D

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

bosco05
np, kicsit megcsúsztam ezzel a résszel, mert nekiálltam az Under the dome címû remekmûnek és sajnos prioritást élvez :D . Ugyanakkor kerül adásba az USA-ban, így azt nézem elõbb, most jön a Defiance :) Aki esetleg nem ismerné elõbbit annak ajánlani tudom csak, Stephen King féle remekmû a tõle megszokott hangulattal. Akinek tetszettek a mester filmjei azoknak a sorozat is tuti bejön, engem nagyon megfogott, amúgy is nagy kedvenc az öreg könyv formájában is :)
Narxis
Bocsesz

bosco05
neszpojlermá!
De abban a családban az asszony a legnagyobb senkiházi :D

REAL MADRID

Narxis
Végre a 2 Tarr megkapta ami járt nekik. :D

Capiche? :DDDDDDDD

REAL MADRID

cylonflatus
Nem, sajnos nem lesz :(

stargatelost
lol

cylonflatus
Fraking stakho!

Narxis
Akkor ez is olyan jó sorozat lesz.

Caliph
ez olyan mint a battlestar galactica fucking helyett frakkin,itt meg shit helyett shtako

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Narxis
Sztem kurva jó :D

stargatelost
bullstakho, egyébként továbbra is szánalmas, ahogy ezt erõltetik.

Jaja, de nem emlekszem mar ra :D

REAL MADRID

Narxis
Volt még valami bullshit - re hasonlító szó is. :D

Holy stakho :DDDDDDDDD

REAL MADRID

Caliph
hú a lány a ketrecben:D<#puszi>

Caliph
úgy legyen,mert akkor nem lesz klisés:D

cylonflatus
Nem hiszem. Bármi is az, szerintem jóval õsibb, régibb dologhoz tartozik, amikor a terraformálók megérkeztek az már sokkal régebb óta ott rejtõzött. Én valami olyasmire tippelek, hogy az a dolog -bármihez is tartozzon- a fajok eredetére fog utalni. Nem lepõdnék meg, ha egy új ellenség is feltûnne, egy õsi nagyhatalmú faj akiké az a valami, és kiderülne még, hogy tulajdonképp õk teremtették az összes fiatalabb fajt. De persze én is csak találgatok.

Narxis
Na ez durva rész volt, fogadjunk, hogy erre nem számítottatok.

Caliph
sztem egy még mûködõképes terraformáló egyik indítókulcsa. aztán majd kiderül:D

Jó lenne végre kilépni a városból, talán a 2. évadban ez is meg fog történni. Remélem nem Defiancban van az összes terraformáló biszbasz, mert akkor a hajam tépem :D

REAL MADRID

Narxis
Mi? :D

Caliph
hát...lenne egy tippem mi az az "arany csomós rejtély" :D

Narxis
A Lost JJ Abrams? :O Nem tudatosult bennem pedig tuti olvastam már, hát akkor õ is sokat változott az elmúlt években. :D

stargatelost
Jaa vágom, tényleg, bár van különbség, mert nem azt mondtam, hogy túl gyors, hanem azt, hogy lehetne lassabb. <#nevetes1> Lost szintû adagolást vártam volna a világtól, ahogy lassan felsejlik az egész a wtf-okkal karöltve :D De hát kurvára nem így lett :D És azért merem párba állítani õket, mert mindkettõ JJ Abrams sorozat.

Igazából amúgy arra kaptam fel a fejemet, hogy mindhárom helyre szinte szóról szóra ugyanazt írtad be <#vigyor5>

Narxis
Na neeee, Revolution-nál emlékszem, hogy írtad, hogy túl gyorsan halad a sztori, ne tagadd! :P

Jó majd pontosítva írok de a meglepettség hatása alatt voltam. :D