Defiance (Syfy)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ötös tényleg várós!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
http://gaborszantai.co.uk/
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Yo, Bitch!
és eddig talán minden részt zenével zártak, a mostani meg azzal is kezdõdik
#18-#20: <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
#21: Bizony, kb. az egyetlen pozitívum a sorozatban Julie Benz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
REAL MADRID
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
szerk: +fav
Armin & Ayu fan
Ha van eszük akkor lesz másik falu elleni támadás vagy valami nagyobb invázió.Itt több részig megy a vándorlás.
Ja, amúgy roadsorozatnak kellett volna lennie, végigkísérni, ahogy eljutnak Antarktiszra. Ez az egy helyen punnyadás nagyon elbaltázott dolog. Kb. itt is vérzik el a sorozat, az idegenek meg a világot útközben is ugyanúgy meg lehetett volna ismertetni.
bár lehetne változatosabb,ha már káromkodnak.
A maszkos emberekkel nekem nincs bajom.Ha nincs pénz jó CGI-re(ahogy írtam is) akkor jobb ha nem azzal készítik el az idegeneket mert a haját tépné a sok ember.
A legnagyobb erõssége abban rejlik hogy nincs vetélytársa + a játék is reklámozza rendesen.
+ ugye nekem irgalmatlanul tetszik!
Nekem többek között az emberszabású idegenek nem tetszenek. Oké, 10-20 éve még muszájból öltöztek be emberek jelmezekbe, meg festették be õket, hogy idegennek nézzenek ki, de ma már szerintem nem megoldhatatlan kisebb költségvetéssel sem CGI idegenek ábrázolása. Vagy legalább ne az ÖSSZES legyen rohadt jelmezbe bújt ember. A gorilla maszk a legszánalmasabb. Hogy gondolták komolyan?
A második, harmadik rész még úgy, ahogy elment, és az se hátrány, hogy a random megoldandó ügy elkövetõjének nem random embert, hanem a pilotban megismert mellékszereplõket tették meg.
De a negyedik rész megint legalja volt.
A “stackozás” pedig kezd baromira irritálóvá válni.
+fav
Szóval a 4. részt még nem néztem meg de szerintem nagyon jó sorozat. Rengeteg potenciál van benne a sok különbözõ faj miatt akik együtt élnek ezen a telepen és a szereplõket is nehéz kiismerni, nincsenek egyértelmûen jók vagy rosszak, na jó talán a törvényõr de majd még szerintem az õ múltja is terítékre kerül meg a kiscsajé is.
Nekem tetszik
Ldavid
igaz,megszoktam hogy a sorozat csatornáját írom oda.bocsi :)
amúgy nekem eddig az jött le hogy ez is csak egy újabb nyomozós sorozat, csak most a jövõbe, idegen fajok közé pakolták a dolgot.
szóval olyan szokásos syfy-os epizodikus, keveset átívelõs cucc.
Az elsõ rész érdekesen indult de a silány cgi sajnos bántotta a szemem.
A fajok és köztük a kapcsolat plusz az elszórt elõtörténet tetszik,maga a karakterek se unalmasak bár férfi fõhõsünk amolyan amerikánis szuperfaszi.
Aztán a rész vége felé a sci-fi kedvelõk fellélegeznek hogy talán kapnak valami elfogadhatót.
A második rész már sokkal nyugisabb hangvételû.Inkább amolyan társadalmi berendezkedést mutat be.sok dráma kevés fegyverropogás.Rossznak nem rossz,sõt!
Aztán a harmadik rész közepén ismét kapunk egy adag akciót és amolyan "atlantiszt" az új lakóival.Nekem ez már jobban tetszett.ÉS a szálak kuszálódnak mint minden sorozatban.A sok mellékszál nem marad lógva,nincs az az érzése mint a Walking Dead második évadánál hogy megy a sztori de az elõzõ rész cselekményével mi lett?
Itt elvarrják azokat a szálakat.
A negyedik részt ma este nézem úgyhogy errõl még nem nyilatkozom.
Nálam egyértelmûen nézhetõ és szerethetõ sorozat bár még nem mutatta meg a foga fehérjét,mert ott van mellette a játék is és ugyebár úgy reklámozták hogy a kettõ kölcsönhatásban van egymással!
(a játékot csak a beta alatt láttam,így nem szûz szemként beszélek sorozatról)
TRAILER: