XBOX ONE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek szerint nem tudja :S De gondolom sokan vannak így nem csak én 😞
Adversus solem ne loquitor
Na mindegy akkor valami dekódoló probléma van ezeknél a headseteknél (nem ismerik a box által küldõt jelet) amit remélem kijavítanak, vagy orvosolnak valahogy!
Köszi az eszmecserét 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
bace : kiprobaltam tenleg 5.1 korbeforgok jatek kozben es forog velem a vilag is... szal tuti nem sztereo , ellenben nalam mint mondtam hdmi-n csak stereo van, atkapcsolom az erositot a tv kimenetre erzodik hogy az stereo
ha az erosito erzekeli a csatornakat es hang is ugy jon ki, ne akard bebeszelni hogy az stereo (igen tud az erositom mindenfele trukkot hogy a stereot feljavitsa de az kivan kapcsolva)
ez nem bebeszelni magamnak hidd el 😉 dolby nem hianyzik dts jobb, nem agyon tomoritett szr 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
The March system update for the Xbox One will allow the console to output Dolby Digital 5.1 surround sound over an optical audio cable via bitstream.
Adding support for Dolby Digital audio output should instantly make the Xbox One compatible with a range of surround-sound headsets from third-party manufacturers such as Astro Gaming and Turtle Beach.
Xbox One-on neked Settings/Display&sound/Opticalaudio mire van állítva DTS-re? Úgy tudtam hogy csak sztereót ad le Optikai kábelen.
nekem a day one edition melle volt adva (+1 peldany amit mostanaban elecsereltem DR3 -ra)
en nem csipazom autos gammakat de tavaly egy haver az akkor 360-omon eleg szep eredmenyeket ert el a forza 4 -el .. minden rasegitse kikapcsolva, szepvolt nezni ahogy ment vele.
Szilveszterkor haverokkal probaltuk ki a jatekot eloszor, forzaban addig nemelehet multizni vagy free race -olni amig a karier mod bevezetojet, tutorialjat le nem versenyzed... hat volt nagy fogszivas hogy 5en letoljuk az elejet (vegigmenjunk minden palyaan az elejen amin kell)
Szvsz ha szereted az utos gammakat es az autokat is akkor kotelezo darab
es valszeg imadni fogod versenyezhetsz es tuningolhatod szanaszejjel a gepedet es a drivatarod meg hozza az ingame cash -t 😉(felveszi a jatek, hogy jatszol es az alapjan kiallit egy driver ai-t akikkel versenyezhet mindaz aki jatszik a forza5-el es nem multiban, igy meg ofline is kvazi"masokkal" jatszol ) amibol majd uj autokat lockolsz ki. Vagy eppen masokkal osztod meg az auto dekoracioidat vagy tuning profilodat vagy felspecizett autoid egyiket
Az februari patch ota rajtamkivul hanyan szaladtunk bele a black screen (of death) bugba ? (jatek kozben fekete kepernyo es csak hardreset segit.
remelem a marciusi peccsel megszuntetik...
Arra pénzt kiadni a legnagyobb butaság,bugos,szar az egész.Szégyen lett.
Forzaban mindig is kevés volt a pálya,itt most kevesebb autó is van,de azok viszont szépen kidolgozottak.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Sajna demó híján nem tudom kipróbál de amúgy frankónak néz ki és inkább ezt venném meg mint az NFS-t.
Amikrõl olvastam hogy keveslik pályák és autók számát. Bár 203+60 autó nem tûnik olyan kevésnek.
Ami még érdekelne hogy milyen versenytípusok vannak benne?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Köszi aki válaszol!
iPod Touch (4th and 5th generation); iPhone (3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S); iPad (2, 3, 4 and Air); iPad Mini (1st and 2nd generation)
Készülék kompatibilis?
amugy smartglassal szoptam, mivel az androidos nemfut a telomon (aszondja gyenge proci) a pc-n levo meg csak akkor telepul/mukodik ha nem magyar regiot adok meg 😉
valaki aki bf4-ezik, masnak mukodik smartglass alatt a battle screen ? (smartglass felulet vmi map aplikaciokent mukodik)
De ha emiatt nem tudsz aludni, regisztrálj a trueachievementre és az kirakja neked oda, ha beállítod.
Boxon engedélyezve a SmartGlass, a telefonon látja a profilom, de mégsem csatlakozik a két készülék 😞
Jól emlékszem? A 360-on ha Acsit kaptunk, az kikerülhetett Twiterre igaz? Itt nincs ilyen lehetõség? Hogy-hogy?
Sony nagyon rágyúrt a közösségi cuccra, Billgétc meg nem?
Egy dolgot nem értek: Oregonba regeltem US-store ból vásároltam, le is vonták a 30$-t kaptam SMS-t hogy -30$ MSBilling.... és hogy az egyenlegem 4600Ft. Elmentem boltba vettem parizert fizettem 2000Ft-ot és kaptam SMS-t ugye hogy fizettem 2000FT-ot és az egyenlegem 600Ft.
Látszik hogy 2000Ft-az eltûnt.
Nem lehet hogy sunyiba valahogy csak lehúzták az ÁFÁ-t vagy valami?
A lokácó US, billing address meg egy alaszkai reptér
Én kinéztem egy Oregoni BestBuy-nak a címét és telefonszámát. Remélem nem nagyon fognak hívogatni😊
Amcsi regisztrációhoz elég egy Oregoni irányító szám vagy keressek egy kisboltot aminek megadom a címét?