XBOX ONE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom most a köv. frissítés megoldja a problémámat.

Ezek szerint nem tudja :S De gondolom sokan vannak így nem csak én 😞

Moby
Nem lehet, hogy a headseted szimplán nem tud dts-t? Itt ez a kézenfekvõ válasz.

Adversus solem ne loquitor

Akkor ezek szerint erõsítõkel minden rendben van. Nekem van egy Turtle Beach Hedsetem, és nincs DTS tehát ha én arra állítom amire te, nincs hang sem, nem hogy Dolby 😄

Na mindegy akkor valami dekódoló probléma van ezeknél a headseteknél (nem ismerik a box által küldõt jelet) amit remélem kijavítanak, vagy orvosolnak valahogy!

Köszi az eszmecserét 😊

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
en ugy csinalom hogy onedrivere felmegy a cucc onnan felrakom jutubra 😉

bace : kiprobaltam tenleg 5.1 korbeforgok jatek kozben es forog velem a vilag is... szal tuti nem sztereo , ellenben nalam mint mondtam hdmi-n csak stereo van, atkapcsolom az erositot a tv kimenetre erzodik hogy az stereo

ha az erosito erzekeli a csatornakat es hang is ugy jon ki, ne akard bebeszelni hogy az stereo (igen tud az erositom mindenfele trukkot hogy a stereot feljavitsa de az kivan kapcsolva)

ez nem bebeszelni magamnak hidd el 😉 dolby nem hianyzik dts jobb, nem agyon tomoritett szr 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Az Xo-val felvett videókat nem lehet valahogy YouTube-ra küldeni?
Akkor valami DLC vagy valami azért járhatna...
Pont forditva van. HDMI n keresztül megy a dolby, optiain keresztül meg csak stereo. Ha teszem fel az xboxon optikin stereo van beállitva,akkor te nem hallhatsz dolby hangzást, max ha csak be nem meséled magadnak. Nem vitatkozni akarok, nyilván nem véletlenül fognak kiadni frissitést optikai kimenetre.

AnarchoiD
hdmi -vel valoban csak stereo megy , igaz lusta voltam a hdmi-t az erositobe dugni, ezert csak tv-re van dugva

AnarchoiD
nemlehet sztereo mivel bf4-ben hallom mogottem jovoket es forza5-ben is hatso autoikat assasinban is 5.1 hang volt .. nemtom mitol lenne sztereo

Ezt a frissítést várom!

The March system update for the Xbox One will allow the console to output Dolby Digital 5.1 surround sound over an optical audio cable via bitstream.
Adding support for Dolby Digital audio output should instantly make the Xbox One compatible with a range of surround-sound headsets from third-party manufacturers such as Astro Gaming and Turtle Beach.

Xbox One-on neked Settings/Display&sound/Opticalaudio mire van állítva DTS-re? Úgy tudtam hogy csak sztereót ad le Optikai kábelen.

AnarchoiD
ize ezt hogyerted ? optikain van az erositomre hurkolva az en gepem es erosito DTS -nek irja nekem

AnarchoiD
nfs = arcade forza = szimulator

nekem a day one edition melle volt adva (+1 peldany amit mostanaban elecsereltem DR3 -ra)

en nem csipazom autos gammakat de tavaly egy haver az akkor 360-omon eleg szep eredmenyeket ert el a forza 4 -el .. minden rasegitse kikapcsolva, szepvolt nezni ahogy ment vele.
Szilveszterkor haverokkal probaltuk ki a jatekot eloszor, forzaban addig nemelehet multizni vagy free race -olni amig a karier mod bevezetojet, tutorialjat le nem versenyzed... hat volt nagy fogszivas hogy 5en letoljuk az elejet (vegigmenjunk minden palyaan az elejen amin kell)

Szvsz ha szereted az utos gammakat es az autokat is akkor kotelezo darab
es valszeg imadni fogod versenyezhetsz es tuningolhatod szanaszejjel a gepedet es a drivatarod meg hozza az ingame cash -t 😉(felveszi a jatek, hogy jatszol es az alapjan kiallit egy driver ai-t akikkel versenyezhet mindaz aki jatszik a forza5-el es nem multiban, igy meg ofline is kvazi"masokkal" jatszol ) amibol majd uj autokat lockolsz ki. Vagy eppen masokkal osztod meg az auto dekoracioidat vagy tuning profilodat vagy felspecizett autoid egyiket

AnarchoiD
one-ra meg nincsnek 2-3 eves szar jatekok amiket adhatnank 😉 360-ra is olyanakat adnak.

Az februari patch ota rajtamkivul hanyan szaladtunk bele a black screen (of death) bugba ? (jatek kozben fekete kepernyo es csak hardreset segit.

remelem a marciusi peccsel megszuntetik...

Olvasom, hogy az Xbox Live is ad ajándék játékot. Ez csak 360-ra érvényes? Minket leszarnak?
Tetszik😊
Waczkor
Bármit is veszel,nfsnél minden jobb.

Arra pénzt kiadni a legnagyobb butaság,bugos,szar az egész.Szégyen lett.

Forzaban mindig is kevés volt a pálya,itt most kevesebb autó is van,de azok viszont szépen kidolgozottak.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Forza Motorport 5-rõl mi a véleményetek?
Sajna demó híján nem tudom kipróbál de amúgy frankónak néz ki és inkább ezt venném meg mint az NFS-t.

Amikrõl olvastam hogy keveslik pályák és autók számát. Bár 203+60 autó nem tûnik olyan kevésnek.

Ami még érdekelne hogy milyen versenytípusok vannak benne?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Az "achievement unlocked" kijelzést lelehet tiltani?
Köszi aki válaszol!
Igen, az .
tenyleg az volt a gond hogy instan-on volt.beallitva. tiszta ego ilyen hosszu konzolos mult utan... 😊
mindegy, a szandek a lenyeg... 😊
Már nyílt a béta :-)

deep
Van egy Titanfall beta kódom, ha érdekel valakit, írjon egy privit.
gondoltam veszek masikat is, ha neadj isten bedoglene akkor se maradjak BF4 nelkul...

Optikai kábelen még mindig nincs DTS hogy rohadjanak el! Nem hiszem el ezt nem javítják ki. <#falbav><#kuss><#szomoru1>

Na megjött a frissítés 😄 most vettem észre!!!!

iOS compatible devices:
iPod Touch (4th and 5th generation); iPhone (3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S); iPad (2, 3, 4 and Air); iPad Mini (1st and 2nd generation)

Készülék kompatibilis?

Iphone a telefon, az app okés, csak nem látja egymást a két készülék.
Harlekin
feb 11 volt pontosan,de ezt is eltolták hétvégére...
AnarchoiD
Arrol volt szo, hogy febb1 es jon az upodate amivel lathatjuk a kontroller aksikijelzeset valamint managerelhetjuk a szabad helyet .... hat nem jott a patch ;( tud vki vmit ?

AnarchoiD
minek twitter ? ottvan a feedben haverjaid lathatjak, a klippek megosztasa szinten kozosseg cucc, szemlelet kerdese eza MS modi...

amugy smartglassal szoptam, mivel az androidos nemfut a telomon (aszondja gyenge proci) a pc-n levo meg csak akkor telepul/mukodik ha nem magyar regiot adok meg 😉

valaki aki bf4-ezik, masnak mukodik smartglass alatt a battle screen ? (smartglass felulet vmi map aplikaciokent mukodik)

AnarchoiD
ugye azt tudod hogy a settiingsnel lehet allitani hogy permanens kikapcs vagy alvo kikapcs ? (alapbol alvo) alvoban ha van update letolti (arra az idore "bekapcsol" ) ugye elonye ertheto, nemkell gamolasnal patch-olgatnod , updateolni

Nekem tökéletesen mûködik. Próbáltad azt az apk. -t amelyiket feltöltöttem? Vagy még mindig a Google play-rõl letöltött appal szenvedsz?

Mi a szarnak kéne egy acsit kiírni a twitterre?
De ha emiatt nem tudsz aludni, regisztrálj a trueachievementre és az kirakja neked oda, ha beállítod.

Elvileg minden be volt eddig is állítva.
Boxon engedélyezve a SmartGlass, a telefonon látja a profilom, de mégsem csatlakozik a két készülék 😞

Jól emlékszem? A 360-on ha Acsit kaptunk, az kikerülhetett Twiterre igaz? Itt nincs ilyen lehetõség? Hogy-hogy?
Sony nagyon rágyúrt a közösségi cuccra, Billgétc meg nem?
Most az elobb megint bekapcsolt, pedig jo egy meterre vagyok tole, de hallom (a hallasom nagyon jo) hogy mukodik. Ment egy 10-15 masodpercet majd leallt megint. Valoszinu ezt ejjel tobbszor is megcsinalta. Na most nekem ez azert nem jo mert ha nem vagyok itthon akkor aramtalanitok, meg ha nincsenek hasznalva a konzolok, le szoktam takarni oket hogy ne porosodjanak plusz elobb-utobb a tapegyseg ventilatora is ki fog keszulni az allando uzemtol.
Na tegnap este hasznaltam kicsit az ONE-t, aztan kikapcsoltam, mondom hagyom bedugva (eddig mindig aramtalanitottam), kivancsi voltam hogy tenyleg leall-e. Es nem! Egesz ejjel feher volt a tapegysegen a led, nem valtott sargara, a tapegyseg ventilatora is megy. Reggel felkeltem, mondon hallgatozom kicsit a gepnel mi a helyzet es beindult MAGATOL!!! Nem ugy mintha rendesen bekapcsolna az ember, a hutes pl nem ment de hallottam a vinyot meg talan a BR olvasot is felporogni (a BF4 lemez benne van). Gyorsan bekacsoltam a TV-t hogy ad-e ki jelet ra, de nem, NO SIGNAL. Aztan magatol ki is kapcsolt. Szoval olyan erzesem van hogy alvo allapotban lehet a konzol, aztan valami miatt felebredt, majd visszaaludt. Ezzel nem is lenne gond mert ugye tud ilyet, de en a POWER AND SUPPLY alatt mindent kikapcsoltam, sot a kinect is ki van kapcsolva. Majd ma merek aramfelvetelt is, kivancsi vagyok hogy mennyit zabal ugy hogy ALLITOLAG ki van kapcsolva.
Nézz utána netes felületen a bankodnál, mit vontak le, meg az e-maileket is nézd át, biztos kaptál oda is bizonylatot!

Megjött nagyon fasza minden megy vásárolni is tudtam szóval pöpec.

Egy dolgot nem értek: Oregonba regeltem US-store ból vásároltam, le is vonták a 30$-t kaptam SMS-t hogy -30$ MSBilling.... és hogy az egyenlegem 4600Ft. Elmentem boltba vettem parizert fizettem 2000Ft-ot és kaptam SMS-t ugye hogy fizettem 2000FT-ot és az egyenlegem 600Ft.

Látszik hogy 2000Ft-az eltûnt.

Nem lehet hogy sunyiba valahogy csak lehúzták az ÁFÁ-t vagy valami?
Harlekin
Eladom a forza 5-t ha netán valakit érdekel!!!
13000 <#kacsint>
google biztos találsz!

Vagy innét esetleg

Nekem a profilom magyar.
A lokácó US, billing address meg egy alaszkai reptér

Mennyi macera, te milyet adtál meg? Vagy honnan szereztél címet meg telószámot?
Én kinéztem egy Oregoni BestBuy-nak a címét és telefonszámát. Remélem nem nagyon fognak hívogatni😊
Nem, oregoni kell, ha oda regeled a kártyád

Magyar telefonszám is jó?
Irányítószám és a telefonszám a lényeg

Már úton van a futár😊
Amcsi regisztrációhoz elég egy Oregoni irányító szám vagy keressek egy kisboltot aminek megadom a címét?