XBOX ONE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul gondolom szép plazmás hagyomány szerint 1024*768-as, nehogy esetleg legalább az 1:1-es pixelAR meglegyen.
2013-as gép a 2005-ös megjelenítõn. Gondolom használt. 6-7 éves plazma, aminek a fényereje mostanra fele, kétharmada a nem túl fickós újkorának. Frankó lesz! 😊
Oké-oké, hogy sajnos a fullhd sem lett szabvány a ONE-on, de feltétlenül tovább kell ezt még rontani? Akkor mér nem jó rá a 360?
Adversus solem ne loquitor
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
720p Pana.plazma 107-es,X1-hez még megfelel?
Call of Duty : Ghosts 14.500.-
Ryse : Son of Rome 14.500.-
A két játék egyben 28.000.-
A postát én állom. A lemezek karcmentesek, hibátlanok, Xbox Live kódok felhasználva!!
black flag + bf4 viz effektje foldbedongolnek, olyan rohadtul szepen nez ki, alig varommar, hogy kiadjanak vmi gammat ami kihajtja 100% -ba a vasat.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Tudnátok egy linket adni, ahol az exkluzív játékok listáját megtalálom? <#vigyor>#vigyor> Köszi szépen!
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Végülis az az egyetlen kapcsolatod (itt nem, itt "csak" a main) a játékkal/játékokkal. Hápersze, hogy nem fontos 😄D
Szerintem minden MEGSZOKÁS kérdése 😉 Ergo, senki se a kontroller alapján döntsön konzol vásárlás ürügyén. Természetesen: "KIVÉVE A GYEVI BÍRÓ!", aza a Kinect, hiszen az is egy "kontroller" 😄 😄 😄
Talán lehet így pénzt spórolni ha esetleg akarsz.
X1 túl van még árazva,teljesen meg lehet érteni a PS4 vásárlást.Nagyon jó gépet kap az ember megfelelô áron.Csak nekem játék kínálatban még gyenge,igaz X1 se büszkélkedhet ezzel a pár címmel azért..
Egyébként talán a PS4 mellett teszem le a voksot, egy kicsit tényleg olcsóbb. Kontrollerjét már fogtam a kezemben, szerintem ez nem lett olyan rossz, DualShock 3 az már kevésbé tetszik. 😊 Illetve nekem Kinectre nincsen olyan nagy szükségem, nem nagyon szeretnék már ugrabugrálni. Ha jól olvastam, talán PS4re több exkluzív játék is jelenik meg.
Köszönöm még1szer a tanácsot!
Vagy ha ugy nem tudsz, akkor mik az igényeid?
És aszerint, ne mástól várd a választ, mert mind2 konzol jó.
Viszont X1 drágább.Megfelelö ár PS4 mellett szól az is nagyon a max.egy játékkonzolért.Kontroller PS-nél is megszokható azért de én szerintem nem tudnám.
PS4 Game számomra nincs jelenleg és ha PS3 exkluziv játékok folytatásait tervezik akkor nem is lesz.Multiplatform meg az X1 amivel startolt játékokkal ellennék NA de milyen áron-.-
Attól függ mennyi pénzed van,nézd át a játékokat mik vannak/lesznek mind2 konzolra,kinect kell vagy sem(én biztos imádnám nézz videot róla😊 Design-t xard le mindegyik pofás gép,kontrollert próbáld ki ha van lehetôség.
Újonnan mindegyikre rohadt drága a játék.
Én inkább most PC-t fogok venni + egy jobb fajta joy-t és ha lemegy X1 ára meg lesznek játékok akkor 100%-os vétel.
Ja és ha volt komolyabb Profilod bármelyik konzolra az vihetô tovább.
NET mindegyikre fizetôs már,PSN kicsit olcsóbb de X1-re van 1 hónapos is
-Ha van CoD Ghosts-om X360-ra akkor azt hogy tudom magyarországon upgradelni?
#571-#572-es kommentbe azt olvastam hogy berakom XOne-ba a X360-as DVD-t és upgradelek 10$-ért. Errõl sehol nem találtam infot és visszajelzést sem hogy mûködött e a dolog.
Elõre is köszönöma válaszokat.
Nagyon drága ez még nekem.Most néztem megint árakat de húzós.
Valamelyiket meg kell vennem februárban és ha nem lesz elég pénz erre,bármennyire is X1-t szeretnék,könnyen elöfordulhat a PS4 vásárlás