Dying Light 1 - 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Next PC upgrade: 2022
Nincs szintkorlát, a prológ után már játszható. Ugyan azokkal a képességekkel, amiket fejlesztettél. XP-t kapsz mindenért, mint az alap DL-ban. Így, szintlépés is van. Procedurális pályarészek kötik össze a fix részeket. Üres kézzel, üres zsebbel kezdjük a pokoli túránkat!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Történet nem sok van, viszont tetszett az átvezető, hogy van sétáló zombi és viral, majd jönnek csontvázak is. Azok kb. Rais emberei áttextúrázva. Kraftolni eddig nem lehetett semmit, viszont fegyver van rogyásig. Dobótőrt és lighting és healing potion-t találtam még. Illetve, a kis piros gázpalack megfelelőjét, demizsonnak álcázva. Ezt, fölvétel után csak eldobni tudtam, lerakni nem.
Két komolyabb ellenfél volt. Az egyik a lighting-ot lövő csontváz-mágus, a másik, egy nagyobb darab zombi, ami ha eltalál az ütésével, akkor megfektet.
Alacsony szinten, van kihívás benne, de főleg az egyszerre támadó csontvázak és a gyors, nagyot sebző, viral dögök miatt.
Három élettel indulunk, mint a Bozakban. A kezdő karakteremet egyszer bedarálta a viral horda, egyszer pedig leugrottam, ahová nem kellett volna.
Sajnos, nekem a végtelenségig tölt, ha visszamennék a portálon a Slum-ba... Csak a folyamat kilövése és a DL újraindítása segít.
Szerk: A termek nagy része elég sötét. Lámpánk nincs, viszont a camouflage jó alternatíva helyette.
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.06.28. 22:44:14
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Persze, nem olyan vicces, de bízzunk benne, hogy ez csak a negatív reklám...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Talán, kicsivel jobb, mintha meg sem jelenne. De, majd meglátjuk.
Topikja is már 7 éves 😊
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.04.30. 03:06:11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.19. 06:53:07
A google autót nem nagyon szeretik az araboknál ahogy nézem.CSak fényképezkedni engedik úgylátszik.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.04.18. 21:57:03
Itten van
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Harran (ENG), Harrán (HUN)
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.04.14. 18:52:34
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A szokásos húsvéti esemény! Április 10 - 13.
A mi kis hidunk, az a Boszporusz hídja lesz. Ugye gyanús is volt, hogy ekkora híd mégis hol lehet Törökben. Egyetlen helyen lehet, a tengerszorosban. És tele van zombival a valóságban is. 😊
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.10. 20:39:45
Csak a játék menüjéből tudod indítani és itt kiválaszthatod a mentést is.
Külön kezeli ugyan, de amit az egyikben megszerzel, az átmegy a másikba is. Azaz, a Following-ban megszerzett tervek, fegyverek, tárgyak, meglesznek az alapjátékban is és viszont.
Az alapjáték és a Following között átmenni, mint pl. Slum-ból Old Town-ba, nem fogsz tudni! llletve egyszer, az átvezetőben, amikor elkezded a Following-ot.
Ha induláskor, módosított file-t talál a játék, írja is, hogy ugrik a coop! Kivéve, ha ugyan az a módosítás van fönt mindenkinél!
Van esély hogy visszatérek,még nincs veszve semmi.Jövő héten amúgyis végre délelöttös leszek,igy tolhatjuk minden este majd megint.Te is hibás voltál,mert amikor játszhattam volna,akkor elmentél csajozni a neten 😊 Gary-vel megint hármasba leszünk akkor.<#idiota>#idiota> Éjjel jövök,remélem időben.Kösz a DLC-t Gary,bezsebelem.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.04.02. 15:55:07
Tervrajzok, 250-es tartóssággal, 2 bővítési lehetőséggel, viszont nem javíthatóak!
Én csak az egyik magyarításból szedtem ki a Data3.pak file-t, hogy haverral tudjak coop-ban játszani, mert ha eltérő mod van a játékokon, nem engedi.
Neki fönt van a teljes telepített, nekem csak ez az egy file. Ez csak részleges magyarítás, a menüben a DLC-s dolgokkal van gond így.
Ha másokkal játszok, akkor visszarakom az eredeti Data3.pak-ot.
Rákérdezek, hogy cimborámnál rendben van-e minden. Mielőtt megveszed, újra kérdezek.
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.04.01. 11:15:05
Érdemes beszerezni (pláne ennyiért! :Đ), mert már alacsony szinten is, erős fegyvereket lehet barkácsolni! A fegyver ugyan úgy kopni fog, de nem kell hosszú percekig csépelni egy zombit! Persze, ez függ a játék erősségétől is!
Egész sokáig, jó alternatíva tud lenni a DLC 4 tervrajza, a találhatókhoz képest! Úgy rémlik, csak a narancs színű tervek adnak több sebzést.
Good night, good luck!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.04.01. 10:10:20
Akkor, a full AMD-t nem szeret(het)i... Vagy, 1000 másik dolgot (alaplap, memória, driverek, futó programok).
Mondjuk cimborámnál, indításkor az anti-cheat fönnakadt az AsrPolychromeRGB.exe-n.
Sokkal inkább arra, hogy az AMD-t nem szereti.
Cimborám, kétszer indította újra az AMD-s gépét... Nekem, az Intel+Nvidia kombóval semmi baja sem volt!
Neked milyen a konfigod? Na és, a haverod konfigja milyen?
A privát meccsnél, lobbiban és a pályán is láttuk egymást, majd kb. a második airdropnál láttam az üzenetet, hogy kilépett.
Hanggal cseteltünk a Steam-en, így tudom, hogy már korábban megfagyott a játéka. Annyira, hogy csak az újraindítás segített!
Nekem Intel+Nvidia, neki full AMD a konfigja. Lehet, hogy ez az oka?
Neked milyen géped van? Vagy azoknak, akiket kidobál?
Látni, láttam párszor a rendszerüzenetekben, hogy XY kilépett...
Amúgy nagyon fun a game.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Pl.: a térkép szélén is kaptam bátrakat...