AS Monaco

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
mai meg tegnapi hír h érdeklõdnek Nani+Evra iránt is, legalább is az újságok szerint

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ez a világ 100 legjobb meccs közt biztos ott van

ilyenekre érdekes mai napig emlékszem tán jobban, mint jó pár Barca-Real párharcra

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Barnabyka
Az kimaradt, hogy Arsene Wenger hosszú évekig irányította ezt a csapatot😊

LasDen
a közel keleten vannak a fizetett szurkolók. szíveskedjék a 3-as ablakhoz fáradni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
Én szívesen lennék a szurkolójuk, ha adnának egy tengerparti lakást és egy kisebb jachtot. Forza/Hala Monakó!

Játszottak itt fasza csávók: Abidal, Barthez, Djorkaeff, Evra, Giuly (nem a Fásy lánya), Henry, Petit, Squillaci, Thuram, Trezeguet, Yaya Touré, Weah, Diarra, Adebayor, Klinsmann, Vieri, Riise, Moutinho, Morientes, Saviola, Maicon. És ezt mind fejbõl. Faszt.

De ez jó kis meccs volt.

Dum spiro, spero.

LasDen
még tavaly télen leigazolták, de aztán nyáron ment tovább a krasnodarba....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Morientes is itt focizott neki köszönhetõen volt fõleg döntõs a Monaco...és persze Dado Prso is a copfos horvát is nagy kedvenc volt.

Koman Vladimir is tudtommal itt tolja nem?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tudtam, hogy te fogod nyitni minden vagyonom rátettem volna😄DDDDDD

Effe88
gvárdióla ne hozzon senkit se inkább...

amúgy meg monaco

Mondjuk a legjobb hír a Monacoval kapcsolatban hogy elvileg Valdes kapus is ott köt ki. Igy végre az a rémálom eloszlik hogy a Guardiola mint régi "havert" Münchenbe hozza azt a szerencsétlent...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A Lyon egyre lejjebb csúszik.

REAL MADRID

Molnibalage
A 2003-as 8-3-as meccsük felejthetetlen volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

báttyó02
gyerekkorom óta a kedvenc csapatom, örülök hogy végre van topikja!! :-}

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Effe88
Egyébként itt a szurkolók is bentleyvel járnak ki meccsre tutiXD
És ne sört isznak meccsen hanem dom perignon pezsgõt.

Mor3llo
azt hittem már nekem kell megnyitnom a kedvenc csapatom topicját!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Kétség kívül, egyszer még a világ legjobb focistája is ott játszott.

Effe88
Azért ennek a csapatnak van múltja, nem éppen macskakajaXD
meg hát a környezet se hasonlóXD

Nahát egy új Mahacskahalacska topik...<#whatever>

Okos Falcao már úgy néz ki meglesz. Már csak Dzsudzsákot kell összeszedni és kész az új sztárcsapat. <#hehe>

Effe88
miért ?😄
mert megnyitottam egy újabb fantasztikus topikotXD

húzz vissza baló seggébe inkább te tökorrú😄😄

szucsy89
:ASDAS:ASDA😄SA

Te nagyon sötét vagy 😄
Effe88

ez a kép mehetne a bannerba...

Effe88
Egyébként én szurkolok nekik, remélem leverik a psg-t😄
Elég nagy harc lesz így a bajnokságban.
PSG,Marseille,Lyon,+Monaco...

Effe88
Association Sportive de Monaco Football Club

1919-ben alapították, 1948 óta számít professzionális klubnak. A klub a francia labdarúgás része, egyik legsikeresebb csapata. Hétszer nyert bajnoki címet és ötször kupát Franciaországban. Sikereket ért el a nemzetközi porondon is. Bár sohasem nyert európai kupát, 2004-ben Bajnokok Ligája-döntõt, 1992-ben KEK-döntõt játszott. 2013-ban újra felkerült a francia elsõ osztályba.

Francia bajnok: 7x, 1961, 1963, 1978, 1982, 1988, 1997, 2000
Francia kupagyõztes: 5x, 1960, 1963, 1980, 1985, 1991
Ligakupa gyõztes: 1x, 2003
Kek döntõs: 1x 1992
BL döntõs: 1x 2004

Stadion: Stade Louis II (18,523 férõhely)

← ElőzőOldal 2 / 2