South Park: The Stick of Truth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
http://s27.postimg.org/faa5tk8oj/south_park_stick_of_truth_pc_pc_31807.jpg
http://s27.postimg.org/hnsk3y41f/south_park_stick_of_truth_pc_pc_31808.jpg
http://s29.postimg.org/3z2b9lrhz/south_park_stick_of_truth_ps3_ps3_31064.jpg
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
tomsolo: próbáld ki a Heavy Rain nevû játékot, látom bejönnek a QTE-k ^^
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
majd megveszem ha akciós lesz.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Megéri-e megvenni? Igen, ha majd akciós lesz (ex. ha SP rajongó vagy mert akkor elõbb is).
Rpg játék-e? Nem, csak hasonlít rá(paródiája).
Ha mint szimpla kalandjáték játsszuk teljesen élvezhetõ darab lett, - jó pár idióta casual gamer megoldással - de végeredményben olyan mint egy több részes SP epizód, jók a poénok, viccesen undorító a sztori, jó a voice over és még a minimál grafika is jó - párszor el is gondolkodtam kell-e ennél több egy JÓ játékhoz annyira bele lehet merülni(erre rá is tesznek egy majd lapáttal, aki játszik vele tudja miért).
Viszont, SP elemek nélkül ez a játék 4 pontot se érne el. Imho az Obsidianban már akkor csalódtam mikor megjelent a Fallout Las Vegas, így a játék negatívumai mind hozzá köthetõk. Hatalmas potenciál van a stuffban, amit nem használtak ki - ill elcsesztek, mondom ezt úgy hogy alig tudtam letenni de így csak egy jó játék lett nem pedig a JÁTÉK.
Pedig lehetett volna.
Btw: QTE az ördöngtõl vanik, hogy rohadna el aki kitalálta.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
más kérdés, hogy én sem értek egyet vele, szerintem is inkább egy RPG elemeket tartalmazó körökre osztott hack&slash (:
attól függetlenül viszont tényleg elmebeteg a játék és egész jó lett
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[merlinw.org]
Ja, és szerepjátéknak se utolsó...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én egyszerûen imádom, ha végigjátszottam a játékot 100%-ra (tolvajjal), biztos újrakezdem egy másik kaszttal.
beleteszem a magyart ( itt-ott átírt, beleirt szavakra kell gondolni), bemásolom, indít. és vagy nem indul lel, vagy ha el indul maradt angol.
aztán áttettem német nyelvre, siker. visszamegyek több mintent átírni, visszateszem, marad német, meg az az egy szó átírva.
kitörlöm, proválom az eredeti állapotot visszaállítani, de az az 1 szó még mindig magyar 😄 röhej az egész.
végére nagy nehezen belejöttem mikor marad valami ugyanugy, és mikor módosul, de sajnos, hiába irtam át a játékbeli szövegeket, azok mindvégig maradtak eredeti nyelvüek.
csak a menüt sikerült átírni itt-ott...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Btw az egész játékban ezek a QTE eventek irgalmatlan szarok...:C
Valaki aki már megcsinálta az a részt amikor a wc-ben stan apjával kell gyakorolni a "szellentést" az segíthetne privátban leírni mert már 3 órája ezen szenvedek hiába nyomom az A-t meg a D-t nem akar sikerülni.
Elõre is köszi.

Újabb relíz:
2014-03-07 21:21:54 UNKNOWN South.Park.The.Stick.Of.Truth.MULTI8-CPY 4608.0MB | 45F
Ez, már az Update1-et és a 'Super Samurai Spaceman Pack' DLC-t is tartalmazza.
kicsit uncsi (még) a játék, ez a lootolás/lopás meg vicc. senkit nem zavar, ha elveszel elõtte valamit pl a fiókból. jó kis hely ez 😄
All hail the double x!
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
A stáblista után lehet még csinálni valamit? Körbenéztem, de sehol semmi. 😄 Vagy lesz valami DLC folytatásnak?
9 4 ma 14:15
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
06.03.14 17:13 Uhr South.Park.The.Stick.of.Truth.Update.2-TPTB 662 MB
2014-03-06 17:07:59 UNKNOWN South.Park.The.Stick.Of.Truth.UPDATE.1.Incl.DLC-CPY 630.0MB | 42F
Patch 02 is available on Steam now. It should automatically update itself after you exit the game. The patch is in testing at Ubisoft and will become available on the consoles soon.
Fixes:
Fixed an issue where a buddy swap during an autosave could result in an infinite loading issue with affected save files.
Fixed potential infinite loading issues during transitions if a buddy swap has not previously occurred.
Fixed an issue where the camera could potentially lock to a zoomed view in cutscenes.
Fixed an animation popping issue on Cartman if the player selects the Jew Class.
Fixed an edge case issue where the player may not gain the "Unfriend Al Gore" quest when being spammed by Al Gore Facebook messages.
Some minor performance improvements in Canada.
Bankba ne fektessetek pénzt, aki nézte a SP-t az tudja miért ne, de aki nem annak egy tanács. Steam forumon meg hogy lehet vele valamit szerezni az trollkodás.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]