South Park: The Stick of Truth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de igen

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

MerlinW
Nem az elfek csapatát választottad a játék során?

[merlinw.org]

fullosan végigvittem a játékot, de a honlapon, ahonnan rendeltem, találtam pár ''ingame'' jelenetet, amivel én a játékba nem találkoztam. Lehetséges h ezeket kivették vagy nekem kerülte el vmi a figyelmem?

http://s27.postimg.org/faa5tk8oj/south_park_stick_of_truth_pc_pc_31807.jpg

http://s27.postimg.org/hnsk3y41f/south_park_stick_of_truth_pc_pc_31808.jpg

http://s29.postimg.org/3z2b9lrhz/south_park_stick_of_truth_ps3_ps3_31064.jpg

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

pxxl
Deutsche Schulen, Sieg Heil stb, Hitler beszédébõl kivágott részletek.

All hail the double x!

jobb, fel, jobb, le, jobb.

gagax
És mik azok az irányok ? 😄DD

azért a Lost Forest is tartogat meglepetéseket, feltéve ha jó irányokba megyünk 😊

Különc
Valaki letudná írni, hogy a náci zombik mit mondanak? Valami schule, meg heil Hitler, de a többit nem értem 8(

tomsolo: próbáld ki a Heavy Rain nevû játékot, látom bejönnek a QTE-k ^^

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Akkor meg játszol vele, ha megvetted.... <#beka3>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

WhiteStar
iiiiiiiigen, és azon kívül?

majd megveszem ha akciós lesz.

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

megvenni eredetiben

WhiteStar
ha nekem villognak a texturák, harc közben beragadnak az ellenséges karakterek térdelõ pózban mi a teendõ? <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

valaki tudja, hogy a City Wok-ban ácsorgó elf kissrácot hogyan lehet harcra hívni vagy mi a funkciója?

tomsolo
SP: Truth of Stick értékelés tõlem:

Megéri-e megvenni? Igen, ha majd akciós lesz (ex. ha SP rajongó vagy mert akkor elõbb is).

Rpg játék-e? Nem, csak hasonlít rá(paródiája).

Ha mint szimpla kalandjáték játsszuk teljesen élvezhetõ darab lett, - jó pár idióta casual gamer megoldással - de végeredményben olyan mint egy több részes SP epizód, jók a poénok, viccesen undorító a sztori, jó a voice over és még a minimál grafika is jó - párszor el is gondolkodtam kell-e ennél több egy JÓ játékhoz annyira bele lehet merülni(erre rá is tesznek egy majd lapáttal, aki játszik vele tudja miért).

Viszont, SP elemek nélkül ez a játék 4 pontot se érne el. Imho az Obsidianban már akkor csalódtam mikor megjelent a Fallout Las Vegas, így a játék negatívumai mind hozzá köthetõk. Hatalmas potenciál van a stuffban, amit nem használtak ki - ill elcsesztek, mondom ezt úgy hogy alig tudtam letenni de így csak egy jó játék lett nem pedig a JÁTÉK.

Pedig lehetett volna.

Btw: QTE az ördöngtõl vanik, hogy rohadna el aki kitalálta.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nem azt írtam, hogy a szerepjátékok szerepjátéka, hanem azt, hogy van annyi RPG-elem benne, hogy ne építsen csak a South Park-hatásra.

Shiwo
annó a Diablo II-t is kikiáltották az év szerepjátékának több helyen is, annyi RPG elem meg ebben is van

más kérdés, hogy én sem értek egyet vele, szerintem is inkább egy RPG elemeket tartalmazó körökre osztott hack&slash (:

attól függetlenül viszont tényleg elmebeteg a játék és egész jó lett

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

MerlinW
Többnyire egyetértek veled, azonban mint szerepjáték pontosan utolsó😊 Nincs ebben semmi szerepjáték. Ettõl függetlenül szórakoztató.

[merlinw.org]

Sikerült nekem is végeznem a fõküldetésekkel. A konklúzió az, hogy ebben a játékban több a poén és a lelkesedés, mint az elmúlt 2-3 South Park évadban összesen. Nagyon jó helyen bukkannak elõ a karakterek, a sztori kellõen jó és vicces, a játék csattanóján nagyon lehet röhögni... Remélem, hogy lesz még valamikor South Park-játék, csak rá ne álljanak a rókabõr-gyártásra, mert ez a darab bizony minõségi lett.
Ja, és szerepjátéknak se utolsó...

huuh,gyerekek..ez a játék kegyetlenül jó volt.😊)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
végén a kenny-t nehéz , és unalmas volt megölni.:S mindig fel támadt. :@
Kevés játék váltott ki nálam ekkora rajongást, mint most a The Stick of Truth...
Én egyszerûen imádom, ha végigjátszottam a játékot 100%-ra (tolvajjal), biztos újrakezdem egy másik kaszttal.

akyyy
jaja elküldte a faszi az xboxos forditót is facebookon, müködni müködik a forditó de játékba téve kész szenvedés sajnos.
beleteszem a magyart ( itt-ott átírt, beleirt szavakra kell gondolni), bemásolom, indít. és vagy nem indul lel, vagy ha el indul maradt angol.

aztán áttettem német nyelvre, siker. visszamegyek több mintent átírni, visszateszem, marad német, meg az az egy szó átírva.
kitörlöm, proválom az eredeti állapotot visszaállítani, de az az 1 szó még mindig magyar 😄 röhej az egész.

végére nagy nehezen belejöttem mikor marad valami ugyanugy, és mikor módosul, de sajnos, hiába irtam át a játékbeli szövegeket, azok mindvégig maradtak eredeti nyelvüek.
csak a menüt sikerült átírni itt-ott...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tomsolo
Ezzel simán lehet ki-be pakolni, fordítani...

tomsolo
Ne azt nézd hogy kell nyomogatni a gombokat, hanem a frekvenciát - igazából A-val egy szer körbetekered majd vissza D-vel mig sûrû szinuszhullámot kapsz utána jöhet a jobb klikk.

Btw az egész játékban ezek a QTE eventek irgalmatlan szarok...:C

Igen, olvastam más fórumokon, hogy egy kicsit furán lett megcsinálva de a gyorsaság még megy de ez a wc-s rész, ötletem sincs mit nyomok rosszul 😄
Ha máshogy nem megy, akkor használj Super Simple Button Masher programot.

Egy kicsit elnyalták azokat a részeket, ahol egy billentyût kell gyorsan nyomogatni. Az análisnál nem bírom a feka brét megcsinálni, mert ha jobban nyomnám széttörne az S. 😄
Hello!

Valaki aki már megcsinálta az a részt amikor a wc-ben stan apjával kell gyakorolni a "szellentést" az segíthetne privátban leírni mert már 3 órája ezen szenvedek hiába nyomom az A-t meg a D-t nem akar sikerülni.

Elõre is köszi.
<#vigyor>

Újabb relíz:

2014-03-07 21:21:54 UNKNOWN South.Park.The.Stick.Of.Truth.MULTI8-CPY 4608.0MB | 45F

Ez, már az Update1-et és a 'Super Samurai Spaceman Pack' DLC-t is tartalmazza.
MerlinW
Steam-ben aktiváld, mint egy játékot

[merlinw.org]

valaki nem tudja, hogy hol kell beírni a két dlc ruhaszett kódját, amit kaptam a game-hez?

zorrobomber
nekem nem uncsi, tudom értékelni az apró hülyeségeket is az elején

pxxl
én is mage-t kezdtem 😊
kicsit uncsi (még) a játék, ez a lootolás/lopás meg vicc. senkit nem zavar, ha elveszel elõtte valamit pl a fiókból. jó kis hely ez 😄

All hail the double x!

Magyarítás lesz?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Aki végigvitte:

A stáblista után lehet még csinálni valamit? Körbenéztem, de sehol semmi. 😄 Vagy lesz valami DLC folytatásnak?

tomsolo
én tolvaj vagyok 😊

zorrobomber
Douchebag the Mage

JethroHUN

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

BoneDragon

akyyy
South.Park.The.Stick.of.Truth.Update.2-TPTB erss
9 4 ma 14:15

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Pontosabban ez lenne az: <#falbav>

06.03.14 17:13 Uhr South.Park.The.Stick.of.Truth.Update.2-TPTB 662 MB
Kint is van:

2014-03-06 17:07:59 UNKNOWN South.Park.The.Stick.Of.Truth.UPDATE.1.Incl.DLC-CPY 630.0MB | 42F
Jött Patch a játékhoz.

Patch 02 is available on Steam now. It should automatically update itself after you exit the game. The patch is in testing at Ubisoft and will become available on the consoles soon.

Fixes:
Fixed an issue where a buddy swap during an autosave could result in an infinite loading issue with affected save files.
Fixed potential infinite loading issues during transitions if a buddy swap has not previously occurred.
Fixed an issue where the camera could potentially lock to a zoomed view in cutscenes.
Fixed an animation popping issue on Cartman if the player selects the Jew Class.
Fixed an edge case issue where the player may not gain the "Unfriend Al Gore" quest when being spammed by Al Gore Facebook messages.
Some minor performance improvements in Canada.

tomsolo
Ez QTE eventek nagyon gázak semmi szükség nincs rájuk harc közben ugyis elég egy gombot nyomogatni, megtanulni meg ááááá...

JethroHUN
Csak eladni. De fel se vedd, tengernyi van belõle és kínkeserves az eladása (értsd: rengeteg bal kattintás)

Bankba ne fektessetek pénzt, aki nézte a SP-t az tudja miért ne, de aki nem annak egy tanács. Steam forumon meg hogy lehet vele valamit szerezni az trollkodás.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

gagax
Na a junkos cuccokat el lehet adni v majd fel lehet õket használni vmire ? 😄

JaSoN HuNTeR
Hány órás a játékidõ?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Medvedisznóemberen felbátorodva megnéztem az Öngyulladás részt is 😄. Lehet, hogy bejön...😄.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Van benne sima mentés rendszer. A Skyrim hangeffektek pedig direkt vannak benne, szerintem viccesek😊 A "lopás" pedig oldschool szerepjáték stílus, nekem szintén bejön.

[merlinw.org]

wedge31
Ha bejön neked a sorozat ez is tetszeni fog.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.