Mad Max

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuti, hogy a törésből törölt akkor valamit a vírusirtó.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Akkor nem tudom. Egyébként 1200Ft-ért meg lehet venni a játékot.

[merlinw.org]

Hopp, azt felejtettem írni, hogy tört verzió

MerlinW
Jobb klikk a játékon, tulajdonságok, helyi fájlok, fájlok épéségének ellenőrzése. Steam le fogja tölteni ami hiányzik.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.04.01. 16:42:54

[merlinw.org]

Sziasztok!

Véletlen bekapcsolt vírusirtóval indítottam a játékot, és valamilyen dll-t kitörölt. Nem tudjátok véletlen, hogy melyik dll kell neki?
Köszönöm

Az a lényeg 😊
Shep
Megoldottam nagy nehezen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pedig nem nagy cucc megölni, tény hogy a kocsi irányítása nem a legjobb, de annyira nem is vészes
Shep
Nyilván én vagyok totál béna, de hiába a felhúzott kocsi nem tudom megcsinálni a gázvárosos death run story küldetést. Az egy dolog ,hogy ha elején elhúz az a majom sosem érem utol, de, hogy az Avlanche nem tud olyan játékot készíteni amiben vezethetőek az autók az is biztos, vagy legalábbis billel nem. Ennek köszönhetően folyamatosan beleütközök valamibe, a sok kis szar lila autó is feltartja az embert. 1 sikerült majdnem megölnöm, vagy 15 próbálkozásból de az utolsó pillanatban nekimentem valaminek és felrobbantam. Kár, hogy a játék azon részét amire az egész épül totálisan elszarták, ez pedig az autózás lenne,

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ezzel jobban hozza a film hangulatát!

Hi, kicsit későn szereztem be a játékot. először ki akartam próbálni de black screennel lefagyott. van erre valami megoldás ? köszi
AnuluWork
A hétvégén 10 euro a steamen.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ha érdekel még valakit:
Mad Max PC € 4.79
Utoljára szerkesztette: Orias, 2016.08.16. 03:00:41
Papa01
Köszi! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Instant gaming
Papa01
Hol vetted ennyiért? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nekem az év meglepetése ez a játék, azt hittem, hogy a film-re hajazó valami lesz, hát nagyon kellemesen csalódtam, 6 euro-t megért.
tutituti
Lassan befejezem.kár hogy nem lett belőle több rész.vagy dlc-k.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Loál János
Páran jól jártak, egy ideig 6,90€ volt, most visszakúszott 13,60€-ra.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
a végére értem én is a fő történeti szálnak... 10/10.. minden unalmas hülyesége ellenére is 😊

Shep
Nekem a trailerek tetszettek aztán a játék valahogy nem adta, persze lehet csak adni kellene neki még egy esélyt.

Maxtreme
detto ugyanez, a trailerek alapján engem sem fogott meg, de aztán gondoltam adok neki egy esélyt, sokat nem bukok ha nem tetszik.

wedge31
A tavalyi év legnagyobb meglepetése volt ez a játék, a trailerek alapján elég szkeptikus voltam de aztán maga a játék teljesen jó lett, szvsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Maxtreme
Én meg most értem a végére, és azt kell mondjam (1-2 missziótól eltekintve) hogy piszok jó volt. Nálam simán a második a film--> játék adoptációs listán 😊

Shep
Nekem meg nagyon nem jött be, pár óra után otthagytam, ellenben a JC3-al.

hát nem tudom, nekem nagyon bejött. 40-es korosztály vagyok, még él bennem az eredeti feelingje talán, de én pont azt kaptam az új filmtől amit vártam, talán kicsivel többet is. vmi iszonyat jó látványvilág. alaposan kitalálva, és még a realitás peremmezsgyéjén lévő harci és akciójelenetekkel

Maxtreme
Kellemeset csalódtam ebben a játékban, eddig annyira videok alapján nem fogott meg (..és a filmekért sem vagyok oda) de kipróbálás és kb 2 óra után kifejezetten tetszik.
Még akár azt is megkockáztatom hogy jobb mint a szintén Avalanche féle Just cause 3..

Az árát meg főleg megérte (2500).

Szabi

MerlinW
Más a sztori. A játékban több a sztori, mint a filmben, ami gyakorlatilag 3 óra autósüldözés volt😊 (mármint az új film). A régi filmeket összefoglalom neked egy mondatban: világvége van, minden sivatag, a benzin az arany. Tehát zéró mélység, abszolút hangulatfilm volt mindig. Oké van Max-nek minimális eredettörténete, de semmi meglepő😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.02. 21:50:57

[merlinw.org]

Szabi
a történetszál más (talán leginkább folytatásnak lehetne nevezni), de a világ ugyanaz 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.02. 20:51:53

"az utolsó meg gyakorlatilag már teljesen a játék, járgányostul, ellenségestül, viharostul stb.."
A sztori is ugyan az/hasonló? Akkor inkább vagy nézem, vagy játszom – az egyik már unalmas lenne a másik után. 😄
De ha más a sztori, akkor megnézem ezt a 4. részét a játék előtt, mert amúgy nem nagyon szoktam filmet nézni. (Nehezen veszem rá magam.) Szóval, ha nem muszáj, nem nézem végig mind a négyet. 😄
Szabi
azért ez így baromság.. ugyanaz a kezdőautó, ugyanaz a főszereplő neve, ugyanaz a családi történet, ugyanazok az ismert apróságok bukkannak fel..stb. 😄

oké, itt tovább van gondolva a történet és bőségesebb a tartalom, de az alapok megismeréséhez jól jön az első rész legalább, az utolsó meg gyakorlatilag már teljesen a játék, járgányostul, ellenségestül, viharostul stb..

MerlinW
Akkor én is😊 Nézd meg a filmeket, mert jók, viszont semmi közük a játékhoz, szóval nyugodtan ess neki😊 Posztapokaliptikus sivatagi ródeózás, verekedés, lövöldözés, kincsvadászat. Szó szerint sandbox. Hangulatos, igényes, addiktív.

[merlinw.org]

Az új mad max-et mindenképp nézd meg mielőtt megveszed, mert a világ arról lett mintázva, ha az tetszik, akkor ez biztosan fog! Sztori szerintem jó, persze nincs benne semmi újdonság. Néha kicsit egyhangúak a küldetések, de a hangulat kárpótol!

Szabi
szerintem szerezd be valahonnan és nézd meg az első két részt, meg az új negyediket, sok apróságot jobban fogsz érteni a játékban 😊

Oké, köszi.
Amúgy sztorija milyen? Jó, vagy annyira nem kell vele foglalkzoni, inkább csak gyilkolászni?
Jim Morrison
Szerintem nezz meg rola par videot.
En kellemesen csalodtam benne. Autokazas + harc. Film ismerete nem szukseges.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Milyen ez a Mad Max? Mihez hasonlít? Megéri a pénzét? Illetve én nem láttam a filmet – így is érdemes vele játszani, hogy fingom sincs róla...?
Ombika
Nekem nem igy jott le,elnezesed kerem!

Maak
Rajtad kivul ki nem erti? Kezeket fel de izibe!!! Tenyleg ennyire zavar, hogy rajtad kivul is le merte irni valaki? :-D

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Megvan mi a hiba:ha már meglátogattad a Stronghold-i erődítményt még a "Smoke Rise" küldetés előtt,nem fog tovább menni a játék.A készítők forgatókönyve szerint ugyanis a játékosnak még csak a "Smoke Rise" küldetés befejeztével "illene" felfedezni Stronghold-ot,mivel a quest története szerint ez van megtámadva.A videó végén a játék egy üres még,felfedezetlen Strongoldba akar tenni,ha már fel van fedezve,mi több,fejlesztve,nem tud vele mit kezdeni,minden egyes újratöltésnél a Smoke Rise-os videót játsza le.Sokaknál bolti verzió ellenére is!A WB hivatalos válasza: "Sorry,start a new game!"
Utoljára szerkesztette: Module, 2016.04.19. 16:22:21
Ombika
Akkor hasznalnod kellene a valasz gombot,es ertenek ,h mire celzol!!!!!

Maak
Azoknak irtam akik azutan beszelgettek a TORT verziorol, miutan TE beirtad, hogy hol es mennyiert vetted. NEKIK szolt, szovegertelmezes mint olyan?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Ombika
Mielott irsz olvass vissza!

Maak
Jelzem, hogy humblebundle monthly-ban 12$ az ara es jon melle meg 4-5 jatek is pluszba.

Lehet az lesz.
Viszont menüben azt íjra ha tudtok segíteni Youtubon valami kocsit kell elvinni a garázsból,de csak 3 ócskavas van bent a bázison.
Use the garage to install upgrades for the Jack.
Angol nem megy meg köszönném a segítséget,és hol találom meg a verdát mivel a csávónak Youtubon a garázsban volt.
Előre is köszönöm.
Ha teheted vedd meg,én már lemondtam róla..
Köszi )
Meg veszem akkor eredetiben.
Ez az új védelem szép kis bugokat tesz.