Under The Dome / Búra Alatt (CBS)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WhiteStar
akkor legalább kiszûrhettek volna vele pár jelentéktelen karaktert :D:D:D:D

így komolytalan!

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

SzirmosSzisza
Gondolom amiatt kellett, hogy érzékeltessék mennyire gáz, hogy be vannak zárva.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

cylonflatus
Bazz, ezt annyira utálom amikor egy sorozatban elõveszik a járvány kártyát... nekem egyszerûen uncsi, nyûglõdve nézem. A járvány nem menõ!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

WhiteStar
igen... az ilyen dolgok miatt érzem ugy hogy wáá droppolni kéne, izomból idegesítenek az ilyen dolgai ennek a sorozatnak :D

de legalább van jó esély mostmár, hogy kiesik a nigró lezbó yeah <#hawaii>

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

SzirmosSzisza
6 méter átmérõjû hipszter szemcsivel!

Amúgy az elsõ 3 rész alapján szegény rendõr néninek nem sok esélye volt az életben maradásra, de úgy tûnik megtört az átok :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
Am. ez a leszbi szõke csaj is aranyos.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

KÖNYV!!!

Junior már a legelején megöli a kiscsajt, semmi szerepe nincs a lánynak, se óvóhely, se semmi.

Azt tanácsolom, hogy olvassátok el, mert más. És mindkettõ jó.

http://gaborszantai.co.uk/

SzirmosSzisza
Fú, megint transzba esnek majd a tinik!:D

#75:

Szerintem is védeni fogja, nem engedheti meg, hogy lejárassa õt :/
Meg ugye Junior valami seriff helyettes is lett .....

stargatelost
Én sem nyitottam meg, de elvileg más lesz, mint a könyvben.

Baze ez szar rész volt :S Kurva járvány (aka heti ügy). És kurva ostoba szereplõk, élen a vörössel, nem ért volna rá az a kis ház? Antibiotikum után? Hihetetlen ostoba húzás volt. A két tini no komment, a kopasz négert meg péklapáttal. A bezárt csaj is mit össze nem balfaszkodott, de legalább Big Jim rátalált, de sajnos én is arra tippelek, hogy nem lesz ebbõl kiszabadítás, inkább megvédi Juniort :S:S

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
http://www.youtube.com/v/olb7rbMZM1Y&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Narxis
Brutál rész volt gyerekek, a vége ütött, kíváncsi vagyok mit csinál majd az öreg, nem biztos, hogy azt amit várnánk. :D

cylonflatus
Ok, kösz (nagy volt a kísértés, hogy megnyissam a másodikat, de azt azért nem akarom lelõni :).

genndy
Igen, a könyvben kiderül micsoda.
Gonosz földönkívüliek 'játszótere'.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

cylonflatus
Te olvastad? Ha igen annyit elárulnál, hogy kiderül mi is ez a búra és/vagy mi okozta?

Van aki olvasta a könyvet?
Kezdem azt érezni, hogy csak a cím, a helyszín és a szereplõk neve egyezik meg, semmi más..

http://gaborszantai.co.uk/

genndy
<#worship>

SzirmosSzisza
aww yiss, jó lett a vége!

cassoneitaly
Under the Dome 1x04 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska

szuladam nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

WhiteStar
de nem a jócsaj kategória. <#szomoru1>

stargatelost
Dehogy lesz, ocsmány az a csaj, fõleg azzal a fos sminkkel :D A rendõrnõ, az újságíró vörös, meg a bezárt csaj mind mind jó/jobb.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

dave9004
komolyan magashomlok lesz a sorozat "jócsaja"? :D
(Angie után ofc)
Narxis
:D egyébként én most valahogy bírom a búráját vagy valahogy a többi szereplõ is olyan egysíkú egyelõre és ezért..., persze ez késõbb változhat...

Köszi!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

genndy
Akkor jó volt a casting :)

cassoneitaly
Under the Dome 1x03 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cylonflatus
Én egy békeszeretõ embernek tartom magam, távol áll tõlem bármilyen erõszakos megnyilvánulás, még a pia se hoz ki semmi ilyesmit belõlem, de ez a Junior gyerek... valahogy arra ingerel, hogy szó nélkül, reflexbõl fejbe rúgjam. A másik ilyen Joffrey a GoT-ból.

SzirmosSzisza
Csak nevettem hatalmasat mikor elindult a drámai zene és Junior kiöntötte a tejet ?:D

Narxis
Na megnéztem az elsõ 3 részt, nagyon jó kis sorozat ez gyerekek!

SzirmosSzisza
Rendõrnõ nekem nem jön be. Picit Lupora emlékeztet Eurekaból :)

Szerintem meg inkább a rendõrnõ, vagy a fogva tartott kiscsaj! :)

SzirmosSzisza
Igen, a homlok engem is zavar, de valahogy (a rúzs miatt szerintem) nagyon bejön :D

dave9004
hát nekem nem jön be az a homlokszerkezet meg maga a kinézet se :D
tutituti
az újságíró az jóbõr :)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ForzaInter
az már jóféle:D

Yo, Bitch!

Teppik Amon
Nekem az újságíró vöröske jön be ^^

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

ForzaInter
Sztem nagyon csúnya:D

Yo, Bitch!

stargatelost
Bazmeg, ez a Junior mennyire irritáló pszichopata, te jó ég, remélem elpatkol hamar.

Amúgy ez az elzárkózás a katonaság részérõl szerintem túlzás, pl. amikor a vizet locsolták, én vártam, hogy valahogy jelezzék a két fiatalnak (meg õk is kintre), hogy átmegy-e a víz, mennyire, stb...

Ja és lol, minden epizód egy földre terült rendõr cliffel fog zárni?<#idiota> Hamar elfogynak :)

Hank junior-ja ezerszer rosszabb mint Walter-é
SzirmosSzisza
Ez a kleptomániás/drogos csaj elég jól néz ki :p

tutituti
köszönet érte!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

cassoneitaly
Under the Dome 1x02 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Cassone

SzirmosSzisza
Azt hittem az a testvére lol :D

modellmaker
Akkor ok.

A modern fegyverekben lõszer van, amibõl a lövedék hagyja el a fegyvert. Golyó nagyon régóta nincs, bár lehet hogy valami antik fegyverrel próbálkoztak, ami pont átment a búrán. <#idiota>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

SzirmosSzisza
Tuti nem lövés volt, legalábbis szerintem. Amúgy kint van a 2. rész is.

genndy
Ki tette volna és miért? Ráadásul szembõl kellett volna. A Búra meg nem nagyon enged át semmit (eddig legalábbis úgy tûnik).
Bár golyóval még nem próbálta meg senki. Amiért meghalt:tényleg a pacemakere volt.
Mindegy, akkor nem mondok többet, gondolom ki fog derülni.

modellmaker
Duke-ot (a pacemakeres rendõr) nem lelõtték? Nem igazán derült ki így a pilot végén, hogy vele mi is történt. Lehet felrobbant a pacemakere, de lövésnek is kinéz.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

bosco05
na bakker még jó hogy rákattintottam a topikra hogy miezez :D már nézem is megfele
genndy
Vagy ipoddal a fülén érjen hozzá a Búrához <#vigyor1> (arra gondolok mi történt szegény rendõrrel)

WhiteStar
:D

Victor1103
Nekem is nagyon bejött az elsõ rész és a szereplõgárda is rendben van. Junior remélem mihamarabb golyót kap a fejébe õ a legirritálóbb.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2