War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LVT(A)(4) (USA)
Swordfish Mk.II (Britain) rp-6 rakéták lol...
G-5 TKA 106 (USSR)
szokásos 5-ből 3 feladat teljesítés event, meg jönnek az olasz hajók.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
A lack of the “Tracks” and “Brake system” modifications will now have less effect on a vehicle’s mobility.
Ground vehicle maneuverability in turns and pivots in RB and SB modes has been increased. Loss of power in turns has been decreased. These effects are different for every tank, but in general, turns and pivots now take significantly less time.
Ez ilyen 100-ból egyszer kategória.
ennyi erővel akár használhattam volna az egyik rookie GE wagert is.
meg ha gayjin levinné a merk2 és a j6k1 br szintjét akkor azok is többet érnének.
Amúgy eladtam, kijött belőle 180 nap prémium, és még maradt némi GJN.
Nem tudom, hogy ez a prémium acc ennyire valós előny-e vagy csak placebo, de tegnap volt pár egészen jól sikerült RB köröm a nagyobbik német TigrisII-vel, volt hogy 3-an vettek körül, de pattant minden lövés, és utána meg kivégeztem őket... várom is, hogy reportoltak... 😄
Am meg köszi, nagyon szép összefoglaló.
Dömping idő alatt veszünk járművet befektetésre vagy használatra, de nem adunk el. A holdjárót (ha még nem adtad el) tartsd meg legalább október közepéig. Akkor már (szerintem) 70 GJN-t is kapsz érte. Lesz november elején egy akció a prémvásárlásra. Ekkor ismét zuhanni fognak a tankok ára. Ha akkor akarsz venni egy év prémiumot, akkor október közepén add el, ha később, akkor még tovább várjál.
Novemberben elején lesz akció az aranyból egy év prémiumra. Akkor átváltasz megfelelő mennyiségű GJN aranyra és megveszed. Kb. 55 GJN-ból nekem kijött egy év prém. Szóval aranyból prémium a legjobb, de csak akkor, ha akció van.
A prémium (véleményem szerint) mindig előrébb való, mint a prém tank. A prémium minden nemzet, minden ágában érvényes, míg a tank/repülő/hajó/stb. CSAK egy nemzet, CSAK egy ág, CSAK -1/+1 RANK, és CSAK egy legénység egyidejű fejlesztésére lehet felhasználni. Nem beszélve arról, hogy a Merkava csak limitált tank és nem prémium, vagyis nincs rá RP vagy SL bónusz. Ha nincs gyűjtői szenvedélyed, akkor semmi esetre sem éri meg aktiválni ezeket a gépeket. Inkább el kell adni legalább egy, fél év pihentetés után. Ha viszont mindenképpen prém járművet akarsz, akkor inkább ajánlom a shopból való vásárlást.
Én a helyedben most két dolgot tennék: vennék 1-es pumákat befektetésre, amiket lehetőleg jövőre adnék el. Annak egy részét ismét befektetném, a másikat szabadon felhasználnám.
Vagy:
Pihentetném a GJN-t és a kövi event potens gépeiből vennék párat, amit befektetésre megtartanék. Vagy ha olyan kétszintes farmolós event jön, mint 2019 őszén, akkor a pénzt felhasználnám a második szint eléréséhez. Megéri.
Sajnos ez ilyen. Ha meg akarod növelni a tőkéd, akkor nem hónapos távokban kell gondolkodni, hanem évesekben. Olyan mint egy egyszerűbb tőzsde. Egy petákot nem fizettem még a gajinnak, de az első okosan csinált farmolós event után (IS7 - 2018 nyara) 15 hónappal lett meg az első éves prémem. Most meg így néz ki az Inventorym. Itt rászűrtem a járművekre.

Utoljára szerkesztette: Nohab, 2020.04.21. 10:15:58
rákattintasz a kék "buy" részre, alul katt a "more payment options" és itt látnod kellene egy opciót hogy fizetni tudjál a pénztárcából"pay via balance", ez a lehetőség bármely más store árúnál is feljön, így azt vehetsz amit akarsz a gjn-ből.
(én így vettem meg a g55.s bundle repölőt még múlt évben)
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2020.04.20. 20:13:03
Eladásom nem nagyon volt eddig, a holdjárót adtam el meg a maradék anyagokat az event után, illetve pár ládát.
én csak annyit tudok mondani hogy mindkettő lassú papír tank ha uptier-be kerülsz, márpedig 8.0 felett a minél nagyobb sebesség és tűzerő számít.
van vmi trükk, hogy GJN-ből prémium előfizetést csináljak?
Engem is ez lepett meg, hogy mindenki a spawn pontok felé veszi az irányt...
ettől függetlenül ugyan úgy megfogsz jelenni az ellenfél térképén ha akárcsak a közelébe is mész a piros zónának.
Azt nem tudtam, h piroson is lehet találat elérni. Pont azért szeretem az RB-t mert "nyugodtabb" játékmenet meg vmennyire át kell gondolni, h hova lősz, bár nyilván AB-ben is célszerű tudni, h milyen pontot kell keresni az ellenfélen. Legtaszítóbb pontja továbbra is a markerek léte. De mondom AB-ről főleg videókat láttam, tapasztalatom kicsi.
Kinek a pap, kinek a paplan.

Utoljára szerkesztette: mabbak, 2020.04.13. 23:37:29
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2020.04.13. 23:20:48
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2020.04.13. 22:54:17
Azért azt megnézném, mikor egy 7,0-7,3 csak úgy kikap egy Object 279-et.
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2020.04.13. 22:10:22

Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.04.13. 18:52:21
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2020.04.13. 14:00:35
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(bár a corsair cupont nem használtam még fel, jelenleg alig van belőlük a piacon, miközben az object 279-ből van vagy 1500+ fent 😊
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2020.04.13. 12:11:47
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2020.04.13. 10:29:35
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2020.04.12. 23:24:29