War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: másnál is jelentkezett az, hogy bizonyos szögekből el-eltűnik a fű egy része? Ha forgatom a kamerát akkor visszajön.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
Szerintem a hangok elég élvezetesek, bár ott is találtam némi bugot: hátul-jobb olgalról hallottam egy Cromwell hangját, balra-előttem jelent meg a stug 😮 A kromvell is mögöttem volt, csak vagy 2km-re xD Azért az ilyen tud meglepit okozni xD Tudsz 3 ellenséges járműről, amelyek egy bekerítést kezdtek ellened, segítséget hívsz, hallod a baráti járművek a közvetlen közeledben és kiderül, hogy 4v1-ben vagy ott, a hang átvert xD Nem baj, biztos lesz ez is javítva (mint a hibaüzenet ablak xD)
Más:
Csak én vettem észre (vagy csak nálam van), hogy az update óta változott valami a grafikán? Főleg a hangárban tűnt fel, hogy mint ha a gamma feljebb lenne állítva, a sötétebb árnyalatok sokkal fényesebbek lettek, nem olyan szépek a kontúrok. In-game nem találtam opciót a gammaállításra (illetve van egy gamma beállító csúszka, de semmit nem változtat).
Úú a nosztalgia :'D , eleinte csak t26/pz38t volt aztán egy idő után br-től függően változtak kv1 , is2.
Egy ideig csak vak tölténnyel lőttek de volt mikor éles ammo-val és kivágták az embert csúnyán xD
Ash Riveren is voltak egyébként , mindenki azért szaladt fel mind 2 oldalról a kakasülőkbe hogy irtsa az ai-t gyorsan és volt mikor össze vesztek hogy kiszedték egymás elől 😄D
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
Mégis a lexarabb játékosokkal rak össze ..napok óta... 😊😊
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2020.03.18. 19:07:14
Nem tudom a pontos számot, csak azért gondoltam a 3-5 percet mert 26 és fél perc hátramaradó időnél még simán beléptet.
ezzel csak szemléltetni akartam hogy menyire könnyen kijátszható a crew lock ha valaki rugalmasan kezeli a helyzetet.
"viszont az is csak 3(?) 5(?) percig alkalmazható"
szerintem ez a "játékos helyettesítő" rendszer csak a csata első két percéig él, nagyon ritkán láttam olyan folyamatban lévő csatát ahol már zónát foglaltak volna a belépésemkor, igaz már ez is változóban van a gocart autók megjelenésével.
"Hogy utáltam az AI tankokat."
emlékszem a "csúcs" az volt mikor kezdett az embereknek szokásukká válni hogy feltolták az AI pz4 meg sherman tankokat valamilyen magaslatra, amint az AI észlelt egy ellenfelet el is kezdte lőni, ezzel egyben az AI jelzi is hogy merre van az ellenfél, ezután az illetőknek már csak ki kellet lőniük a megjelölt ellenfelet aztán várni a következő célpontra amit szintén elkezd lőni az AI bokron és erdőn át.
Hogy utáltam az AI tankokat. 😄
sajnos ez a crew lock már több seböl is vérzik, egyrészt büntetésnek szánták ahogy írtad, másrészt régebben így akarták megakadályozni hogy azzal a néhány OP tankkal és repülővel visszaéljenek az emberek mikor még csak 3 nemzet volt bent.
csak közben a játék sokat változott, több pálya lett és több nemzet is bekerült amik hozták magukkal a saját OP tankjaikat és repülőiket.
1. ha nem tetszik nekem a pálya pl: vietnám(földre köp) akkor szemrebbenés nélkül lépek ki és játszok másik nemzettel, megkapom a büntetést? meg, van visszatartó ereje? nincs, van 8 másik nemzet amikkel instant tudok játszani.
(ugyan ez igaz ha egy adott br szinten akarok játszani tankokkal)
2. játszok az OHK ruszki kv-2 tankkal de kilőttek az első két percben? instant lépek ki és megyek a brit fw4005 tankkal, ebből is kilőnek, nem probléma ugrok át az amcsi T30 tankba, kapom a büntetést? igen, van visszatartó ereje? nincs mert a célomat gond nélkül elérem crew lock-al a hátam mögött.
3. az emberek kilépkednek az első percbe ilyen olyan okból kifolyólag? már ez se probléma mivel a MM helyettesíti a kilépett játékosokat más emberekkel akik a queue-ban várakoznak, ezért is van az a opció hogy "join in progress battle" ami ha jól emlékszem default be van kapcsolva.
crew lock is ugyan arra a sorsra jutott mint az AI tank ellenfelek PvP tank csatákban(ha még emlékszik erre valaki), egy ideig hasznosak voltak de idővel értelmüket vesztették és ki is vették őket az AB/RB/SB tank csatákból, jungle és kuban pálya mindig teli volt velük.
A crew lock-os bekezdés első mondatát csak én nem értem teljesen vagy oroszosan próbáltak angolul írni és ez lett belőle? 😄
A helik sp-jének növelés meg üdvözlendő dolog.
(Edit: Remélem ez növelés, nem tudom mennyiért spawnoltak helit eddig, illetve ez most vajon azt jelenti, hogy meccs kezdetén nem lehet őket egyből hozni?)
Kiss:
A crewlock azért kell, meg azért jó, mert ha nincs valami visszatartó erő, akkor a népek kilépkednének ha nem tetszik a map, kapnak egy uptiert, stb és akik meg játszanának, könnyen hátrányba kerülnek.
Szemike:
Top tierben nem snipe-ol szinte senki hulldown-ból, egy-két idiótát leszámítva, azzal nem lehet nyerni a foglalások miatt. Vmennyire a top-tier a legkaotikusabb játékmenetű, mivel általában gyorsak a tankok és mindenki fel-alá rohangál a mapon, sokkal többen flankelnek, mert alkalmasak rá a gépek és izgalmasabb játékmenetet nyújt.
Másik dolog meg az, hogy a legtöbb top tankot ha szemből nyakon lövöd akkor az apds-fs nagy és tankon belül messzire eljutó shrapnel-gúlája miatt instant-kill a jutalmad. Vajmi keveset számít a páncél meg az era meg a nera. Gyűjtöm a svéd napi feladatot a teszteléshez és tegnap lementem 6.7-be, T-34-100-al többet pattintok mint 2A5-el.
Utoljára szerkesztette: mabbak, 2020.03.18. 10:41:52
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.03.18. 04:43:37
A Multifunction control menu has been added for all vehicles in the game. By default the menu call is assigned to the “Y” button and can be re-assigned in the control settings in the “general” section. In this menu it is possible to control different systems of any vehicles under the player’s control (radar, weaponry, mechanization, AI commands etc.). The Menu has been activated temporarily only for PC version of the game. In future it will also be available on consoles.
The mechanics of the respawn zones protection has been changed for ground battles:
Entering the zone of where a player's ground vehicle was destroyed at the expiration of the timer has been disabled. At the same time in this zone enemy ground vehicles for the defending side will still be highlighted on the map. Players of the attacking side entering such a zone will also be highlighted on the map (the zone).
Crew lock when leaving the mission ahead of time in which the enemy is at your respawn zone has been disabled. It is important to remember that leaving the vehicle by using “Leave the vehicle” button the slot of the vehicle will still be blocked until the end of the mission (but for not more than 9 minutes) as it was previously.
In ground vehicle realistic battles, the cost of spawning a helicopter has been changed:
without ATGM: 280-350 SP (depending on the BR);
with ATGM: 480-600 SP (depending on the BR).
Fixed an issue with flickering effects.

Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.03.17. 17:08:20
fölösleges arra várni hogy ezen változtassanak, ez része az üzletpolitikájuknak.
már ezért megéri várni az update-re, lehet rá is fekszem a kifejlesztésére miközben csinálom a napi 5 győzelem taskot a svéd CBT-hez.
meg van ilyen nyavalya is.
feedback poll
WarThunder = unu G2A = unu79 http://www.twitch.tv/unusual79
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.03.10. 17:42:29

Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.03.05. 03:36:54
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
pvkv 1 és 3 vajon bekerül e? hmmm.
(tier 3 400mm heat pen?)
dovbleg Douglas A-4B Skyhawk: A Story of Simplicity

eredetileg az EC csatát csak a szimeseknek találták ki, amit meg is csináltak, később letesztelték RB modban is ami szintén jól ment de gayjinék jó pár évvel ez előtt azt mondták hogy "állandó RB EC nincs tervben", azóta is csak eventek formájában tér vissza az RB EC.
lehet hogy lesz valamilyen jövője... ebben a játékmódban a vadászok nem egyeduralkodók úgy mint a sima RB csatákban, + ha jól csinálják akkor lehetne kombinálni a hajókkal is, a pályák nagysága megengedné ezt.
kérdés csak az hogy gayjinék hajlandóak e egy igazi fun játékmódot hosszútávon is fenntartani.
Sebaj, Javovlevékkel elleszek a hétvégén.
Asszem a hivatalos fórumon tesztnek írják az EC-t. Ez szerinted mit jelent? Süketelés, vagy terveznek vele vmit hosszútávon, esetleg beteszik állandó módként?
Még a warbond -al sem végeztem mára... <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci