War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Vga driver mindig a legfrissebb, az nem lehet gond, net kapcsolat stabil, csak a játékkal van valami.
1: Az M8-nak nem lenne 87mm-et átütő lőszere BR.1.0-ban, ami 1.2km-ről is bevisz mindent (nem az a pajti lőtt ki, aki lerohant, hanem egy másik 1,2km-ről a H.39 toronyfrontján keresztül 😞 ) 2: Ha a H.39 lőszere működne normálisan és közvetlen közelről át tudna ütni 14mm-t (nem pedig hatástalan találat)
Úgy érzem elég cumi lesz eljutni rank II-be 😄
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.01.23. 17:38:54
USA GF: Nyerj csatát, miközben te vagy a csapatban a MVP. Ötször. <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2020.01.23. 17:25:54
Utoljára szerkesztette: xmanhun, 2020.01.23. 16:48:14
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
A hajók, csónakok és repülök nem elszeparálva, hanem együtt fognak harcolni
NF AB..... semmi változás....

J6K valóban brutál azzal a tűzerővel és jó fordulóképességével, emlékeztet a A7M1 Reppu NK9H darálógépre amit szintén imádok.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2020.01.22. 18:20:32
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Viszont a japán gépek nagyon jók A6M5 N1K2 Ki-84 J2M a többire rá kell érezni , meg kötelező velük emelkedni és fordulóharcot kikényszeríteni az ellenfélből ! T2 meg nagyon szuper kis masina érdemes kihúzni 😊 (bár a mostani event prémgép a J6K is elég brutál 😮 )
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.01.21. 04:01:23
sok szerencsét.<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.01.19. 18:35:57
Már reménykedtem, hogy elhúzol a búsba az Easy anti cheat bevezetésével, mert már világ végét harangoztál be. #36208, #36209, #36217. Sajnos szembeköpted magad és mégis itt maradtál. Még úgy is, hogy elhitted a saját hülyeséged miatt az accod resetelését, és hajlandó lettél volna újrakezdeni. Azt már csak amolyan költői kérdésként tenném fel, hogy a fenébe nem tűnt fel a másik nick név?
Itt rontod a levegőt és közben az AW reklámozod. Mi a rossebbért minket boldogítasz? Ha értelmesebbnek tűnnél azt mondanám, hogy játékosokat akarnál átcsábítani, de téged ez a veszély nem fenyeget.
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2020.01.19. 17:20:48
Mivel sokat kihagytam igy vannak újdonságok.
Olaszokat és svédeket fogom elkezdeni, leírásod alapján ígéretesek.
Köszönöm a segítséged!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
ger: ju-288c, bf-109 gépek, me-264, meg a ruszki copy paste mig-19 és 21.
ruszkik: most kaptak event alkalmával egy "tis ma" gépet és mindenki ezt használja, meg a szokásos mig-19 és 21 top tierben.
britek: szokásos spitfire meg typhoon és ezek verziói, top tierben meg swift, hunter, f-4 trió az amit mindenki használ.
japán: ppfff lol döglött tech tree XD, Mitsubishi T-2 az egyetlen amire mindenki vágyik, ha nincs több évnyi tapasztalatod és tenger mély türelmed bele se kezdj.
kína: copy paste tech tree... fölösleges szenvedni vele.
olaszok: az egész re 2000 sorozat tier 4-ig seal clubber, C.205 serie 3-tól egészen a g91ys-ig meta, az olaszok nagyon erősek vadászgépek terén tier 3 és 4 szinten, prémium g55s szintén megéri a pénzét.
franciák: japán gépek újratöltve... van néhány érdekes gépük mint pl: M.B.157, vb 10 gépek, so 8000 narval, meg úgy hallottam a Vautour IIA IDF/AF is jó valamire, de semmi olyan ami uralná az eget.
svédek: low tierben mindent darálnak ami eléjük kerül a 13,2 mm Akan m/39 géppuskáikkal, a prémium Pyörremyrsky meg színtiszta pay to win gép, top tierben nem tudom hogy állnak.
Jelenleg melyik gépek a meták?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
De én úgy gondolom hogy ennyi realisztika bőven elég ebbe játékba, így még a játékélmény is jónak mondható. A sok agyhalott játékos jobban bosszant.
Igen nagyon régen volt , még vmikor az ősidőkbe ez hogy csak premisek csinálhatnak 4es szakaszt , de már nagyon jó ideje bárki csinálhat 4es szakaszt ami a max létszám, örülnék én is sokszor ha lehetne 5en 😄 de így marad az össze számolás ha többen akarunk menni. Többen csak század csatában lehet lenni ott asszem 8 vagy 10. Csak nem írták át a csigánál hogy mik az előnyei a prém fióknak nagyon régen.
Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2020.01.16. 19:25:03
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
Eac nyavaja meg egyébként csak tank rb/sb-be kötelező (hajót nem tudom).
Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2020.01.16. 15:24:55
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2020.01.15. 21:18:26