Több fotó, nagyobb Facebook utálat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ezt frankón végiggondoltam, és nincs is fb-accountom. Azt a két embert, akit engedélyeznék, még fejben is tudom tartani :-)
En ezt ugy oldom meg hogy föl sem megyek a face re.
Hogy akkor minek van accountom?
1. Mert ceges oldalakat fenntartok, bar nem sok haszna van.
2. Mert sok kretént könyebb azon a szaron elérni mint akár skype on vagy telefonon, nem viccelek.
Hogy akkor minek van accountom?
1. Mert ceges oldalakat fenntartok, bar nem sok haszna van.
2. Mert sok kretént könyebb azon a szaron elérni mint akár skype on vagy telefonon, nem viccelek.
Látom szövegértés még mindig nem megy. A 250 ismerõsbõl 30 mióta mindenki? A többi 220 ismerõs nem is ember, mert õk nem posztolják ki a szemetet?
A 250/30 az nem mindenki ;)
1, játék felkéréseket tiltom és azokat sem személy, hanem programnév alapján, így elkerülöm, hogy esetleg más ajánlja.
Illetve 2, azokat a jellemzõen vicces képeket mutogató oldalakat melyek likehoz kötik, hogy megnézd mit is szeretsz... hiszen teljesen abszurd dologra kérnek.
1, játék felkéréseket tiltom és azokat sem személy, hanem programnév alapján, így elkerülöm, hogy esetleg más ajánlja.
Illetve 2, azokat a jellemzõen vicces képeket mutogató oldalakat melyek likehoz kötik, hogy megnézd mit is szeretsz... hiszen teljesen abszurd dologra kérnek.
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Kedves daninet!
Akkor mi a fenének vagy a faszbukkon?- ha mindenkit letiltasz.
Nekem csak két ismerõsöm van, és abból az egyik én magam vagyok
Akkor mi a fenének vagy a faszbukkon?- ha mindenkit letiltasz.
Nekem csak két ismerõsöm van, és abból az egyik én magam vagyok
Végre egy ember aki felfedezte, hogyan lehet a számára nem tetszõ vagy érdektelen infót szûrni! <#eljen>#eljen>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Nagyjából ugyanez, csak én a vicces képeket szeretem.
250 körüli "ismerõsöm" van facebook-on, de kb 30 van akit látok az üzenõfalon, mindenkit letiltottam már :)
szintén kizáró tényezõ nálam pl.:
-jóreggelt/jóéjt köszöngetõ gyökerek
-angol idézeteket posztolók (nem tudnak igazából angolul)
-angolul posztolók (mert van 2 külföldi ismerõsük, õk nagyon international-ek)
-"vicces" facebook oldalak posztjait megosztók
-az újszülött gyereküket posztoló akit a szülõkön/nagyszülõkön kívül egy képnél tovább senkit nem érdekel, de kell még 100 ahogy folyik a nyála
-egymás seggét nyalók (jajj de jó volt ma/úgy szeretlek bébibogyó/imádlak)
-"F@szom kivan ne kérdezzétek miért" emberek
-instagram képeket posztolók
-indokolatlan hashtag használók
-hoaxokat továbbítók
azt hiszem ennyi. :)
szintén kizáró tényezõ nálam pl.:
-jóreggelt/jóéjt köszöngetõ gyökerek
-angol idézeteket posztolók (nem tudnak igazából angolul)
-angolul posztolók (mert van 2 külföldi ismerõsük, õk nagyon international-ek)
-"vicces" facebook oldalak posztjait megosztók
-az újszülött gyereküket posztoló akit a szülõkön/nagyszülõkön kívül egy képnél tovább senkit nem érdekel, de kell még 100 ahogy folyik a nyála
-egymás seggét nyalók (jajj de jó volt ma/úgy szeretlek bébibogyó/imádlak)
-"F@szom kivan ne kérdezzétek miért" emberek
-instagram képeket posztolók
-indokolatlan hashtag használók
-hoaxokat továbbítók
azt hiszem ennyi. :)