American Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy pont a napokban volt, hogy ETS2-ben visszamásoltam egy backupot a rendes mentés helyére. Minden gond nélkül a backupos mentéssel indult. Nem reklamált semmit.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Még olyan játéknál is csinál mentést,amire nem is emlékeztem hogy csinál.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Legalább is steam menti.
Saját garázs,mentem aludni és alig tudtam be hajtani,nyomtam a gázt teljes erővel és a kamion ilyen 2-3 centiket ment csak,kb félméternyi szenvedés után be engedett,a garázsból kijönni ugyan ilyen nehéz volt.
Eredeti steames játék.
És ha már lúd... Én még az ETS2-vel is szopok 😞
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
De persze azt hiszem jobb.
Kellene egy kicsit tolnom,mert van két olyan állam is amit alig fedeztem még fel,igaz nincs meg minden dlc.De azt hiszem őszig nem is veszek újat,kivéve ha jön Minnesota. XD
ez az információ mennyiség édes kevés.
egy game.log.txt-t dobjál fel valahova, abban benne van a hiba
Indításnál melyik a legjobb opció?

Másnál is előfordul újabban, hogy a tempomat egy idő után kikapcsol? Ez bug vagy feature?
Rohadtul idegesítő 😞
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Bejelentkezés:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2885697123
Fuvartípus kiválasztása:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2885697136
Fuvarszűrés keresővel:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2885697151
Listázott eseményfuvarok böngészése:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2885697164
Utoljára szerkesztette: Bohusek, 2022.11.07. 16:26:22
Én rendesen a single player játékmódban játszom, de úgy, hogy a profilom be van jelentkezve automatikusan a WOT-ba.
A játékon belül így elérhetőek a külső (external) megbízások, amelyeket egyébként azért is szeretek, mert nem a játékbeli, hanem a valós időn belül kell teljesíteni őket. így annyiszor alhatok, vagy szöszölhetek a szállítással (kerülő útvonal, csökkentett sebesség, stb), ahogy akarok. Ráadásul nem kell az indulási pontot külön beállítani, a külső megbízások ugyanis alapból a vontatóm aktuális helye körüli fuvarokat ajánlja fel.
Nos, a külső megbízásokat kiválasztva, ha a felső kereső mezőbe elkezdem beírni a "halloween" szót, a "hal"-nál már csak az eseményhez kapcsolódó fuvarokat látom előre sorolva. A minimum távolságra ezeknél azért nem kell figyelni, mert alapból csak olyanokat ad ki, amelyek megfelelnek az elvárásoknak, azaz a távolság megugorja a minimum kívánalmat. A single player játék főoldalán, középen felül az eseménynek van egy lenyitható fejléce, ott számolja a teljesített fuvarokat (pl.: 5/13), ahhoz le se kell nyitni a fejlécet.
Remélem, segítettem...
Utoljára szerkesztette: Bohusek, 2022.11.07. 16:04:45
Időközben meg lett.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.30. 13:14:37
Majd megnézem.
Utoljára szerkesztette: Stormbird, 2022.10.28. 14:16:46
Mi a szösz kellene még hozzá?
Jó rég szedtem le a kamionhoz.
Hát ha jólnéztem,2018-as mod van a kamionhoz,akkor le szedem és megpróbálom nélküle.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.08. 15:30:47
Illetve okozhatja olyan mod is amiben régi flare-k (világítás) van és FPS zabáló lesz tőle a játék.
Kellene egy kis segítség.
Mostanában néha a játék akad egy kicsit.Nem vészes de észrevehető hogy be esik az FPS ritkán.
Eredeti a játékom és steam-es.
Általában dlc-s részen van gondja,mint például Oregon.
Néztem a teljesítmény figyelőt is és az az érdekes ilyenkor sem nől meg,van hogy a Cpu 10% alatt van,a GPU meg 30% körül.De a gép sem melegedik,sőt a ventillátor alig dolgozik.
Az lehet talán a baj hogy a profil amit használok kb hat éves?Új karaktert kellene kezdenem mert túl régi?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.08. 12:04:29
Működni fog a caribean Map-pel, ha mindkét modellfájlt és a C2C-csatlakozót betölti e mod fölé, és az alatta lévő def_map fájlt. Nyilvánvaló okokból nem működik a ProMods Canada-val, vagy nem fedezi fel Ontariót.Ezt fordítottam.Kicsomagoltam a mapot egy mappába van is benne modell mappa meg def mappa ,amit kiszedtem és betettem a modosítások mappába.Annyi történt hogy most csak akkor crashel ki amikor megnyitnám a térképet.Valami c2c csatlakozót említ lővésem nincs hol van olyat nem látok a kibontott map mappái közt.
Jól mondtad a lényeget, a sorrendről van szó.
Mit mi után aktiválsz be 😊
Kis segítség kellene,steames a játékom,természetesen legfrisebb verzióval.Akármilyen mappal próbálkozom,egy sem működik .pl ez:multimap
Ezt szerettem volna legjobban,de a betöltés előtt kilép hibaüzenet semmi.A map kompatibilis elvileg az új frissítéssel.Valaki tud segíteni?
A séta mód meg CSAK szervizben lehetséges a beállított gombokkal...