American Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi szépen a válaszokat. Megnéztem, a Steam-en be van kapcsolva a Felhős mentés, World of Trucks-profilt nem csináltam még, elvileg elég csak maga a Steam is? Mert akkor nem regisztrálok a WoT-ra feleslegesen. Régebben mindig úgy indult az ATS egy új rendszeren, hogy egyből beadta az új profil létrehozását, nem is engedte a régi folytatását. Akkor ez most már működni fog Windows-újratelepítés után, nem kell állítani semmit?

RJoco
Nem beállítás kérdése? Mert, akkor érheti az embert meglepetés.

Amúgy pont a napokban volt, hogy ETS2-ben visszamásoltam egy backupot a rendes mentés helyére. Minden gond nélkül a backupos mentéssel indult. Nem reklamált semmit.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Steames játékoknál nem kell.
Még olyan játéknál is csinál mentést,amire nem is emlékeztem hogy csinál.

RJoco
Lehet, hogy egyszerűbb lenne a mentési könyvtárat lementeni valahova az újratelepítés előtt. És biztosabb is.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Ha be van kapcsolva,igen.
Legalább is steam menti.

Nektek elmenti a felhőbe az ATS a játékállást? Azt szeretném, hogy egy Windows-újratelepítés esetén ne kelljen újrakezdeni a játékot, ha pl. 100 sofőr meg garázsok megvannak már. A World of Trucks profil segít ebben? És hogyan kell az új rendszeren "leszedni" a meglévő mentést, úgymond "szinkronizálni" az új játékkal? Hogyan kell ezt megoldani?

Kösz,megnézem,vajon a frissítéstől hülyült meg?

SimaSuna
vészfék asszisztenst kapcsold ki
Mosmár minden kapunál vagy bejáratnál vacakol a kamionom,mintha a játék benyomná a féket.Minden gázadásnál lefékez kapuban,lehet valamit elállítottam?

Azt hiszem az új mexikóban található Albuquerque városában található garázs bugos.
Saját garázs,mentem aludni és alig tudtam be hajtani,nyomtam a gázt teljes erővel és a kamion ilyen 2-3 centiket ment csak,kb félméternyi szenvedés után be engedett,a garázsból kijönni ugyan ilyen nehéz volt.
Eredeti steames játék.

Magam sem írhattam volna le pontosabban az érzéseimet ezzel az új rettenettel kapcsolatban.
És ha már lúd... Én még az ETS2-vel is szopok 😞

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

Szerintem rémes lett ez az új felület: a régin voltak színek, 3D, árnyékok stb., ezzel szemben most minden szürke, lapos, sehol egy kiemelkedés, egy színes ikon, ami vezetné a szemet, hogy mit kell nyomni, minden egybefolyik, úgy kell pl. a garázsokat figyelni a térképen, hogy melyiket veheted meg. Nekem nagy csalódás volt, amikor megváltozott, nagy visszalépés szerintem. Paint-ben szebbet csinálok, mint ezek az egyenszürke , egybeöntött menük. Kár érte, de gondolom ez kell a mai fiataloknak, hát ez van. :o(

SimaSuna
1.50-el megváltozott az UI. Jött pár frissítés, érdemes utána olvasni.
Tegnap játszottam egy kicsit a játékkal,teljesen megváltozott a játék menüje,meg szinte az egész Ui,egész fura lett.
De persze azt hiszem jobb.
Kellene egy kicsit tolnom,mert van két olyan állam is amit alig fedeztem még fel,igaz nincs meg minden dlc.De azt hiszem őszig nem is veszek újat,kivéve ha jön Minnesota. XD

Köszi szépen a tippet! Lefuttattam a Játékfájlok ellenőrzése funkciót a Steam-en, és most már jól megy az ATS. Valami fájl megsérülhetett.

SimaSuna
játékfájlok ellenőrzése nem ártana.
ez az információ mennyiség édes kevés.
egy game.log.txt-t dobjál fel valahova, abban benne van a hiba
Üdv újra! Tegnap óta az ATS mindig kidob az Asztalra, amikor új fuvart vennék fel. Másnál is ez van? Új verzióra frissült a játék, szerintem ez is benne lehet a dologban. Mod nincs telepítve, az alap játékkal játszok, de így is ez van.

Köszi.

SimaSuna
dx11
Ha már az indítás szóba került én is kérdeznék.
Indításnál melyik a legjobb opció?

SimaSuna
hibakeresésre érdemes használni.
Sziasztok! Az ATS csökkentett módja miben más, mintha "normálisan" indítanám el a játékot? A DLC-s államokat így is-úgy is betölti?

Sziasztok!
Másnál is előfordul újabban, hogy a tempomat egy idő után kikapcsol? Ez bug vagy feature?
Rohadtul idegesítő 😞

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

Igen szokott,új DLC területeken néha igen.Oregont nem is igazán szeretem.

Szerk: Az ATS Csökkentett módjában jól megy (most tesztelem), de a normálban ez az FPS-ingadozás van. Nem lehet valahogy fixre beállítani?

Sziasztok! Az mitől van, hogy nem olyan folyamatos a játék mozgása, mint pl. ETS 2-ben (úgy tudom, ugyanaz a motor)? Eddig nem volt ilyen szembetűnő, de most pár másodpercenként váltogatja, hogy jól megy, majd pár FPS-sel lassabb, aztán megint jó, és így tovább. Elég zavaró, úgy érzem, hogy "húzza" a képet, nem jó érzés így vezetni. Másnál is jelentkezik ez a jelenség? Mit lehet kezdeni vele?

Az idén újra van happy hellóvín. 😄

Annk örülök! Bocs a zavarásért!
Ez már rég mególdódott,de kösz.

Képekkel illusztrálva valahogy így (bocs, a képek feltöltésében nem vagyok jó, mint látható):
Bejelentkezés:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2885697123
Fuvartípus kiválasztása:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2885697136
Fuvarszűrés keresővel:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2885697151
Listázott eseményfuvarok böngészése:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2885697164
Utoljára szerkesztette: Bohusek, 2022.11.07. 16:26:22
Üdvöz, nem tudom, mi lehet a probléma, nekem rendben halad a dolog.
Én rendesen a single player játékmódban játszom, de úgy, hogy a profilom be van jelentkezve automatikusan a WOT-ba.
A játékon belül így elérhetőek a külső (external) megbízások, amelyeket egyébként azért is szeretek, mert nem a játékbeli, hanem a valós időn belül kell teljesíteni őket. így annyiszor alhatok, vagy szöszölhetek a szállítással (kerülő útvonal, csökkentett sebesség, stb), ahogy akarok. Ráadásul nem kell az indulási pontot külön beállítani, a külső megbízások ugyanis alapból a vontatóm aktuális helye körüli fuvarokat ajánlja fel.
Nos, a külső megbízásokat kiválasztva, ha a felső kereső mezőbe elkezdem beírni a "halloween" szót, a "hal"-nál már csak az eseményhez kapcsolódó fuvarokat látom előre sorolva. A minimum távolságra ezeknél azért nem kell figyelni, mert alapból csak olyanokat ad ki, amelyek megfelelnek az elvárásoknak, azaz a távolság megugorja a minimum kívánalmat. A single player játék főoldalán, középen felül az eseménynek van egy lenyitható fejléce, ott számolja a teljesített fuvarokat (pl.: 5/13), ahhoz le se kell nyitni a fejlécet.
Remélem, segítettem...
Utoljára szerkesztette: Bohusek, 2022.11.07. 16:04:45
Nálam kilómétere van állítva,de mindegyik volt annyi.
Időközben meg lett.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.30. 13:14:37

Üdv.Figyelj a távolságra is,ha jól emlékszem minimum 100 kilométeresnek kell lennie a fuvarnak.Kb 65 mérföld
Nem.
Majd megnézem.

A WOT oldalán is nézted a profilodban? Az a lényeg, hogy ott látszik-e a fuvarok száma.
Utoljára szerkesztette: Stormbird, 2022.10.28. 14:16:46

Láttam a játékban hogy van eventes kihívás és hogy 13 fuvart kell teljesíteni,csináltam is két fuvart bejeletkezve a world of trucks-be és olyan fuvart ami az eventhez kellene,de még mndig 0/13 a hauloween fuvarom száma felül,pedig ki is írta a játék hogy két world of truck fuvart teljesítettem.
Mi a szösz kellene még hozzá?

Hmm,az is lehet,azt hiszem elég régi mod-om van fent.
Jó rég szedtem le a kamionhoz.
Hát ha jólnéztem,2018-as mod van a kamionhoz,akkor le szedem és megpróbálom nélküle.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.08. 15:30:47

SimaSuna
Elsőnek igen, próbáld meg azzal.
Illetve okozhatja olyan mod is amiben régi flare-k (világítás) van és FPS zabáló lesz tőle a játék.
Sziasztok.
Kellene egy kis segítség.
Mostanában néha a játék akad egy kicsit.Nem vészes de észrevehető hogy be esik az FPS ritkán.
Eredeti a játékom és steam-es.
Általában dlc-s részen van gondja,mint például Oregon.
Néztem a teljesítmény figyelőt is és az az érdekes ilyenkor sem nől meg,van hogy a Cpu 10% alatt van,a GPU meg 30% körül.De a gép sem melegedik,sőt a ventillátor alig dolgozik.
Az lehet talán a baj hogy a profil amit használok kb hat éves?Új karaktert kellene kezdenem mert túl régi?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.08. 12:04:29

Működni fog a caribean Map-pel, ha mindkét modellfájlt és a C2C-csatlakozót betölti e mod fölé, és az alatta lévő def_map fájlt. Nyilvánvaló okokból nem működik a ProMods Canada-val, vagy nem fedezi fel Ontariót.Ezt fordítottam.Kicsomagoltam a mapot egy mappába van is benne modell mappa meg def mappa ,amit kiszedtem és betettem a modosítások mappába.Annyi történt hogy most csak akkor crashel ki amikor megnyitnám a térképet.Valami c2c csatlakozót említ lővésem nincs hol van olyat nem látok a kibontott map mappái közt.
SimaSuna
Ezért kell mindig mindent elolvasni ami a modhoz tartozik.
Jól mondtad a lényeget, a sorrendről van szó.
Mit mi után aktiválsz be 😊
Azt nem tudom, hogy ennél a multis map-nél hogy van, mert nem ismerem, de a térkép modok általában több fájlból állnak. Lehet, hogy a Zoci ezek sorrendjére gondolt, csak ő ilyen kis szófukar, de azért segítőkész és ezért szeretjük😊
az a helyzet hogy egyszál magában van benn
SimaSuna
Sorrend a lényeg.
Sziasztok!

Kis segítség kellene,steames a játékom,természetesen legfrisebb verzióval.Akármilyen mappal próbálkozom,egy sem működik .pl ez:multimap

Ezt szerettem volna legjobban,de a betöltés előtt kilép hibaüzenet semmi.A map kompatibilis elvileg az új frissítéssel.Valaki tud segíteni?
Jogos, bár én elvagyok vele így is😄

Köszönöm.
SimaSuna
Szabad kamerát leírta Susu.
A séta mód meg CSAK szervizben lehetséges a beállított gombokkal...
Ha ezt ilyen pontosan tudod, akkor lennél olyan kedves ide leírni, hogy azt hogyan lehet bekapcsolni?
SimaSuna
a szabad kamera és a séta mód NEM ugyan az....