Visszasírjuk még a marihuánát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
nextman : Vicces lenne ha minden cukrot tartalmazó készítmény felkerülését kérvényezni kellene erre a csodás agymenésedre
Annyiban le is lehetne szukiteni, hogy csak tudatmodositu hatasu szerekre kellene ez a plusz engedely.
ÉS elég ha valaki kitalál egy új kaját. Ha nem kerûl fel a listára akkor az is tilos.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Nem tiltos lista kell, hanem engedelyezo.
Ami azon nincs rajta, minden tiltva van alapbol. Amit meg ki sem talaltak, az is.
ott a pont. A kábeszer használat egy tünet. Amit valami "betegség" vált ki. A gyógyítás jelen esetben a tünetek kezelése. De a kiváltó okott, sztem még igazán komolyan soha senki nem vizsgálat meg. Ebben biztos vagyok.
Én azt mondanám: fû mehet. Minden más tilos. De a tilosok köz tis tennék különbséget: jobb ha a díler heroinnal vagy kokóval bukik mert úgy "csak" 15 évet kap, amennyiben designer drog van nála akár életfogyt is lehet a vége (pl. krokodil, DMHP esetel hydrocortisone butyrate van nála.)
1950-1970 között az jenkik keményen kutatták a különbözõ szerek hatásait. Itt jött képbe a DMHP (dimethylheptylpyran. Ez egy igen brutális szintetikus thc.
Ahhoz, hogy az ember ugyan azt érezze mint egy normál füves cigi után, elég volt ebbõl a szarból 0.0002g. Ennek valamivel konszolidált verziója ez a BHO.
De a listába én még beletenném a Hydrocortisone Butyrate nevû szart ami szit szintén az oroszok használak és van olyan durva mint a krokodil.
Ezekhez a nyamvadékokhoz képest a fû egy semmi. De még a speed sem ér fel hozzájuk....
Nyilvanvaloan a fu nem kv. De a korokodil sem.
Akar termekenkent is lehetne engedelyeztetni, amugy is minden termeket kell engedelyeztetni, ez csak egy ujabb szempont lenne.
LZ forever
Mert ugye a törvénynek úgy kell felépûlnie, hogy
a) ne legyen benne kiskapu (tehát a hatóanyag tíltása zsákutca, akár csak most is)
b) ne kerûljenek a tíltás alá a most (még?) legálisan kapható pörgetõk (koffein) esetleg bódítók (alkohol) vagy csak szimplán a cigi.
érdekelne, hogy hogyan képzelted el ezt a dolgot.
Ha betiltanak mindet es barmilyen szer fogyasztasa buntetendo lenne,akkor nem lenne szukseg ilyenekre, mint a krokodil. Aki fogyasztana, illegalitasban, de nem ezt fogyasztana.
második
harmadik
negyedik
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Õseink is elszívtak mindenféle "gyógyfüvet", mégsem halt ki az emberiség. Persze nyilván szükség van szabályzásra, nem mondom, hogy legalizáljunk minden drogot, de irreális dolog, hogy egy felnõtt embert azért büntetnek meg (akár börtönnel), mert saját felelõsségre elfogyaszt egy növényt ami csak úgy nõ a természetben, ha odamegy a kecske és megeszi, senki nem szól rá, de mi, a tápláléklánc csúcsa hozzá sem nyúlhatunk....
Inkább harcoljunk az ilyen szintetikus szarok ellen, sok új olyan szer van ami nem illegális, de veszélyesebb mint a klasszikus drogok.
az a jó ezekbe az új szerekbe, hogy hamarabb halasztja a hülyéket. ergó kevesebb közúti balesetet és egyéb dolgot okoznak.
http://www.youtube.com/watch?v=a96Cyf2kLi8
http://www.youtube.com/watch?v=_MjxF04WlQQ
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Úgy látszik az embereknek manapság is kell menekülõ út, csak ez ma már nem a vallás (én sem vagyok vallásos).
Viszont elképeszt, hogy ilyen mellékhatásokkal valaki pl. a krokodilhoz nyúljon. Én a cigire sem tudtam rászokni, annyira zavart a saját szagom utánna, hát még ha elkezd rohadni a lábam :S
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,