Visszasírjuk még a marihuánát

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kontrakcio

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Vaszilij Artyom
Nem ez azt jelenti, hogy a te szerinted definiált boldogságnál is van angyobb boldogság. Lehetsz te akármilyen sikeres és elismert és hihetetlenül boldog, de ezen a szinten akkor is fog dobni mondjuk a kokain. Azaz még boldogabb leszel egy ideig.

nextman : Vicces lenne ha minden cukrot tartalmazó készítmény felkerülését kérvényezni kellene erre a csodás agymenésedre

Ez ma is igy van. Ha kitalalsz egy uj kajat, engedelyeztetned kell, hogy arulhasd. Csak mas szempontok szerint. Semmi pluszmunkat nem jelentene.
Annyiban le is lehetne szukiteni, hogy csak tudatmodositu hatasu szerekre kellene ez a plusz engedely.
de végtam, csal végig gondoltam. Az engedélyezõ lista kurva hosszú lenne ám. Hiszen ha csak a fû lenne tilos, akkor a listában a fû kivételével minden elöfordúló árut beleírhatsz. Még a tejet is. (erõs sarkosítás). Ui. ha nincs a listán a tej, akkor az tiltott szerek minõsûl.
ÉS elég ha valaki kitalál egy új kaját. Ha nem kerûl fel a listára akkor az is tilos.

Mess with the best, die like the rest Linux4ever

akkor azt jelenti, hogy az emberek nagyon nagyrésze, egyáltalán nem boldog itt a földi létben. A Föld lakosságának a nagyrésze ui. valmilyen szenvedély betegségnek hódol, legyen az kábszer vagy más függõséget kiváltó dolog.

Vaszilij Artyom
Az emberi természet nem betegség. Mindenki a boldogságra vágyik.

Nem vagod, mit irtam.
Nem tiltos lista kell, hanem engedelyezo.
Ami azon nincs rajta, minden tiltva van alapbol. Amit meg ki sem talaltak, az is.
" De inkább arra kéne megoldást találni, ami MIATT úgy érzik emberek, hogy gyakran be kell tépniük "
ott a pont. A kábeszer használat egy tünet. Amit valami "betegség" vált ki. A gyógyítás jelen esetben a tünetek kezelése. De a kiváltó okott, sztem még igazán komolyan soha senki nem vizsgálat meg. Ebben biztos vagyok.

végül is. Ja. De most képzeld el, hogy tíltva van a szer. Egy kémikus meg mesterségesen elõállít egy új vegyületet ami hatásában pontosan egyezik a tíltott szerrel, de más a molekula szerkezete. Már nem tílthatod. Az egy másik anyag, tehát a tíltó listát bõvíteni kell. Erre ismét módosítják a képletet és ismét van egy új anyag, ami hatásmehanizmusában pontosan egyezik az elõsszõr betíltottal, de más a képlet. Ez már nem az az anyag.

Én azt mondanám: fû mehet. Minden más tilos. De a tilosok köz tis tennék különbséget: jobb ha a díler heroinnal vagy kokóval bukik mert úgy "csak" 15 évet kap, amennyiben designer drog van nála akár életfogyt is lehet a vége (pl. krokodil, DMHP esetel hydrocortisone butyrate van nála.)

érdekes, hogy a szintetikus thc vagy szuper marhiuana csak most jutott el oda, hogy itt is felfigyeljenek a káros hatásaira. :o
1950-1970 között az jenkik keményen kutatták a különbözõ szerek hatásait. Itt jött képbe a DMHP (dimethylheptylpyran. Ez egy igen brutális szintetikus thc.
Ahhoz, hogy az ember ugyan azt érezze mint egy normál füves cigi után, elég volt ebbõl a szarból 0.0002g. Ennek valamivel konszolidált verziója ez a BHO.
De a listába én még beletenném a Hydrocortisone Butyrate nevû szart ami szit szintén az oroszok használak és van olyan durva mint a krokodil.
Ezekhez a nyamvadékokhoz képest a fû egy semmi. De még a speed sem ér fel hozzájuk....

Igy. Alkohol, kave.
Nyilvanvaloan a fu nem kv. De a korokodil sem.
Akar termekenkent is lehetne engedelyeztetni, amugy is minden termeket kell engedelyeztetni, ez csak egy ujabb szempont lenne.
Vaszilij Artyom
És mégis hogyan definiálnád le a legális alkoholt? Vagy a legális koffeint? Sok sikert a definícióhoz.

Mindent meg lehet tiltani, es aztan egy listaban meg lehet adni, mi elvez ez alol kivetelt. So simple.
Jó is az a marihuána.. De inkább arra kéne megoldást találni, ami MIATT úgy érzik emberek, hogy gyakran be kell tépniük és hülyének lenniük egy kicsit, vagy ami miatt minden héten (nap?) be kell b@szni, VAGY ami miatt függeni kell a fészbúktól, stb.. A rendszabályozás még a tünetet SE gyógyítja.

LZ forever

azért érdekelen, hogy miképpen is lehet megvalósítani a minden tíltást.
Mert ugye a törvénynek úgy kell felépûlnie, hogy
a) ne legyen benne kiskapu (tehát a hatóanyag tíltása zsákutca, akár csak most is)
b) ne kerûljenek a tíltás alá a most (még?) legálisan kapható pörgetõk (koffein) esetleg bódítók (alkohol) vagy csak szimplán a cigi.

érdekelne, hogy hogyan képzelted el ezt a dolgot.

Vaszilij Artyom
És ennek mégis mi a lófasz értelme volt, hogy ide írtad?

Mérgekkel is gyilkolunk már évezredek óta
wraithLord
Régóta szemezgetek már azzal a krokodillal, mindig is arra vágytam, hogy lerohadjon a lábam. 😄
Vaszilij Artyom
Az a jó, hogy a marihuána úgy tiltott szer, hogy legalább 8000 éve ismerjük és használjuk nap mint nap 😊

Igazabol mukodhetne a szigoru modszer is,de a baromsag az az, hogy az egyes szereket tiltjak be, es azok fogyasztasat buntetik.
Ha betiltanak mindet es barmilyen szer fogyasztasa buntetendo lenne,akkor nem lenne szukseg ilyenekre, mint a krokodil. Aki fogyasztana, illegalitasban, de nem ezt fogyasztana.
Na pont ezekért faszság kriminalizálni. Attól, mert börtön jár érte, a probléma nem került megoldásra. Inkább legalizáják ( a természetesen anygokat) és fogyasztásra alkalmas helyeket létesítsenek(pl. aka cofee shop-ok). De ehhez értelmes törvényhozókra vanszükség, nem a mai idiótákra.
Looooser
a kroki mellé általában hozzácsapódik valamilyen húsfaló baci ami üszkösödést, hús elválást eredményez, nem vagyok sem drogos sem ellenes, de akkor is az ilyenek megérdemlik maradtak volna a fûnél annál max a kanapé szippantja be két flamózás közt... képekben 18+ erõ teljes gore...elsõ
második
harmadik
negyedik

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

En mindig is azt hittem hogy a krokodil azert krokodil mert olyan mintha a usernek a lababol kiharapott volna egy kroki..nem pedig a hullo foltok miatt..aztan kitudja
Az emberek mindig is vágytak a bódultság állapotára, ha betiltunk egy szert, akkor talál a nép másikat, ami gyakran rosszabb mint az elõzõ.
Õseink is elszívtak mindenféle "gyógyfüvet", mégsem halt ki az emberiség. Persze nyilván szükség van szabályzásra, nem mondom, hogy legalizáljunk minden drogot, de irreális dolog, hogy egy felnõtt embert azért büntetnek meg (akár börtönnel), mert saját felelõsségre elfogyaszt egy növényt ami csak úgy nõ a természetben, ha odamegy a kecske és megeszi, senki nem szól rá, de mi, a tápláléklánc csúcsa hozzá sem nyúlhatunk....
Inkább harcoljunk az ilyen szintetikus szarok ellen, sok új olyan szer van ami nem illegális, de veszélyesebb mint a klasszikus drogok.
Ha valaki ilyet szed be, az az öngyilkossággal egyenlõ, nem tudom õket sajnálni, ha ennyi életösztön sincs bennük...

Suxboxone?
botyika
ez a kroki királyságosnak tûnik. hehe.
az a jó ezekbe az új szerekbe, hogy hamarabb halasztja a hülyéket. ergó kevesebb közúti balesetet és egyéb dolgot okoznak.
az elõzõbõl a két "legjobb fej".
http://www.youtube.com/watch?v=a96Cyf2kLi8
http://www.youtube.com/watch?v=_MjxF04WlQQ
Azért tegyük hozzá, hogy a krokodilt pl leginkább pszichiátriai esetek (skizó, más elmebetegségben szenvedõ) alkalmazzák.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

benőmenő
Nem tudom mennyire volt szándékos, de ez így az istenes cikk után... 😊
Úgy látszik az embereknek manapság is kell menekülõ út, csak ez ma már nem a vallás (én sem vagyok vallásos).
Viszont elképeszt, hogy ilyen mellékhatásokkal valaki pl. a krokodilhoz nyúljon. Én a cigire sem tudtam rászokni, annyira zavart a saját szagom utánna, hát még ha elkezd rohadni a lábam :S
látom tibikém te se mertél erõsebb képeket berakni a krokiról :-D de megértem nem szép látvány.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

← ElőzőOldal 2 / 2