Total War: Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A érdekelnek legfrissebb hírek a Total War szériáról magyarul akkor nézz fel ide: https://www.facebook.com/HunTW
Akkor most lebuktál, hiszen nem elég, hogy kipróbáltad, vagyis érdekelt, de még ide is jössz írni/olvasni.
Ez a játék igazi nagy fos; hamar megunható, semmi újítás nincs benne...
Kit érdekel ez a szar játék, ezerszer jobbak vannak tonnaszámra
Hát kb. Azzal egy is egyetértek, hogy sablon "cikk".
The Creative Assembly, aminek köszönhetõen immáron birodalmunk szinte minden apró-cseprõ ügyébe beleszólhatunk
Ezen röhögtem igen jól. Minden városban van kb. 3-4 felhúzható épület és provincia szinten ezeket kombinálod. Van globális adó és leválasztható a tartomány. Kb. ennyi a városmenedzselés...
Nem katasztrofális az RTW2 annyira már, de ez közel sem az a világverõ és kiemelkedõ cucc, mint anno volt a TW széria egyes tagjai vagy anno más újító stratégia. Majd a MOD-ok idõvel gondolom megoldanak ezt-azt, de az MI jelen állapotbában legendary-n is segghülye.
The Creative Assembly, aminek köszönhetõen immáron birodalmunk szinte minden apró-cseprõ ügyébe beleszólhatunk
Ezen röhögtem igen jól. Minden városban van kb. 3-4 felhúzható épület és provincia szinten ezeket kombinálod. Van globális adó és leválasztható a tartomány. Kb. ennyi a városmenedzselés...
Nem katasztrofális az RTW2 annyira már, de ez közel sem az a világverõ és kiemelkedõ cucc, mint anno volt a TW széria egyes tagjai vagy anno más újító stratégia. Majd a MOD-ok idõvel gondolom megoldanak ezt-azt, de az MI jelen állapotbában legendary-n is segghülye.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tény, hogy a patchekkel egyre inkább közelít a játék a benne lévõ potenciálhoz (LASSAN!!!), de ez a kritika olyan, mintha pusztán a játék megjelenése elõtti fejlesztõi ígéretekre támaszkodna, és nem venne tudomást arról, hogy gyakorlatilag még mindig a beta fázisban jár a game. (Bár a patch 4 beta már egész jó.)
Ez fizetett hirdetés. Kár ezen ennyit bosszankodni.
Ezt most kénytelen vagyok leOFFolni...:
Még SOHA nem olvastam ennyire sablonos és felszínes "kritikát", "leírást".
Annyira nem sorol fel semmiféle újdonságot a "cikk", hogy akár a MEdieval Total War 2 -re is minden gond nélkül rá lehetne húzni.
Kérdem én hogy a Szerzõ játszott-e más TW játékokkal ? (akár a Roma Total War 1 -el), mert egy ennyire beharangozott nagy durranásról írni úgy hogy effektíve az egyik elõdjével sincs összehasonlítva, elég mély tájékozatlanságra utal...
Még SOHA nem olvastam ennyire sablonos és felszínes "kritikát", "leírást".
Annyira nem sorol fel semmiféle újdonságot a "cikk", hogy akár a MEdieval Total War 2 -re is minden gond nélkül rá lehetne húzni.
Kérdem én hogy a Szerzõ játszott-e más TW játékokkal ? (akár a Roma Total War 1 -el), mert egy ennyire beharangozott nagy durranásról írni úgy hogy effektíve az egyik elõdjével sincs összehasonlítva, elég mély tájékozatlanságra utal...
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Más game site-okon csak nevettem a 9-10 pontos értékeléseken meg azon is mennyire nem vesznek tudomást az utánna érkezõ több száz javításon (lassan 500 hiba és még mindig óriási problémák vannak a játékkal) Ha én értékelnék 9esre egy játékot annak tuti nem lenne szüksége 3 hét alatt 500 javításra. Az sg-n viszont csodálkozom, nem hiszem hogy nekik is jutott a kenõ pénzbõl, meg mostanra már a metacritiken is látszik a 3.8 pont a felhasználóktól, valamint a készítõk hivatalosan is bocsánatot kértek már a forumokon. Ezekszerint nekem nem szabadna játékokat tesztelni...
A végén az összegzés , mintha a játék borítójáról lett volna leszedve 😄
Sajnos ez az értékelés egy nagy 0, az év egyik legnagyobb csalódása, ronda ui, 0 színvonalú AI, amit már elvileg háromszor patcheltek de még mindig használhatatlan, annyi bug van a játékban ,hogy 1 év alatt se tudják kijavítani mire föl az 5 csillag? Én voltam olyan hülye ,hogy shogun után vakon elõrendeltem és megvettem, soha többet nem teszek ilyet.