Javít a képstabilizáción a Samsung új kamerája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az optika és a szenzorméret is egész jó a Nokiánál, de a pixelszámmal rontják el.
Végre a kóreai másolóiparnak sikerült szétszedniük egy Sony mobil kamerát? :D Szaroled kijelzõt mikor cserélik már egy normálisra? Azon nem volna mit fejleszteni?
ja persze hogy kép már ne is legyen a képen hanem csak zaj...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Tévedtem, nem Anandtech írt róla, máshol olvashattam.

Tehát N3 még nem OIS képes.

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

Nem értelek, a Nokia talán egyedül a kamerákkal, de azokkal mindenképpen jól szerepel, az optika is komoly mobil szintet tekintve.

Ha valahol, hát itt kell és helyes erõsítenie Samsung-nak.

Ráadásul, saját terveikhez képest is késésben vannak, mert ezt a modult már Note 3-ba szerették volna beletenni, de el kellett halasztaniuk.

Persze, fura módon Anandtech N3 tesztje OIS képességû kameráról írt, de szerintem téved, bár ne lenne igazam.

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

Áhh ezt a birka vásárló nem fogja értékelni, nem tanul a Samu a Nokia példájából? Inkább 165 megapixeles kamerákat kellene fejleszteni...