Miért nem vagyunk kíváncsiak a Stallone-Schwarzenegger duóra?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
moziban=moziba!
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
A másik dolog, hogy nem lehet a dollármilliókat egy az egyben „átkonvertálni” nézõi tetszésindexre. Ahogyan az is csak egy önámító, fals érvelés, hogy a „válság” miatt nem járnak az emberek moziba, amikor az állítólagos „válság” 2008-2009-ben volt, most meg ugye lassan 2014-et írunk már… Hol van már a válság!
NEM!
Azért nem járnak az emberek moziban, mert megváltoztak a szokások. A technika egyre inkább megfizethetõvé válik, és ha kényelmesen a nappalijában is meg tudja nézni az ember a filmet, zacskócsörgés és bekiabálások nélkül, és _nem kell elmenni hozzá sehova_, akkor azt a megoldást fogja választani, ami kényelmesebb.
Fõleg, ha közel s távol nincs a láthatáron egy valamirevaló mozi se (nálunk sincs), így nem is marad opció, csak a házimozizás.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
LZ forever
Cikkben nevezett filmet Kaposvárott mától vetítik, a péntek esti programom meg is van.
ÉS?
akkor ez azt jelenti, hogy nem kíváncsiak rá?
vagy inkább azt, hogy nem kíváncsiak az adott filmre (költõi kérdés, term 2.)
ugyanez a helyzet Slyal és Swarcival
Jönne J. Cameron papa + 150-200 milkó + Swarci = Tuti siker
egyszerûen nem raknak alájuk megfelelõ scriptet, budgetet, marketinget, ennyi
Schwartzenegger filmje abszolút nézhetõ - én is moziba néztem meg, s nem bántam meg. Azt kaptam, amit tõle elvártam. Õk a klasszikusok közé tartoznak, s mint ahogy elõttem is írták, a fiatalokat fõként a parasztvakításos látványfilmek érdeklik és azok, ahol a fõszereplõk is a saját korcsoportjukba tartozik.
A váltságnak köszönhetõ, hogy a szülõk már kevésbé engedhetik meg maguknak, hogy moziba járjanak, ezért a nézõi fiatalosodás.
Az a tény azonban, hogy öregnek nevezik a legtöbb helyen a 40-es korosztályt, az több mint felháborító! Sean Conerry-re lehet rá mondani, de a 60-asokra max idõs! Látszik hogy a legtöbb ilyen jellegû megfogalmazást fiatal tacskók írják, akik még azt sem tudják, mi az az ÉLET!
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A mai fiatalság igazából csak a látványfilmeket nézi meg moziban - egy síma akciófilm ma már nem az - nincs benne ürhajó, ürobbanás, vagy óriás szörny, stb.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu