Hollywood elkezdte rebootolni saját tévésorozatait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Colombo és Magnum pont az a sorozat, mely teljesen idõtálló. És a karakterek egybeforrtak a színészekkel. Semmi szükség nem lenne a modernizálásra. Colombo-t hagyni kéne békében nyugodni, Selleck viszont még nagyon is aktív. Inkább folytatás, mint reboot új színészekkel.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Hehe, jöhet az új Ûrgammák <#banplz>#banplz>
En amugy Twilight Zone vagy Lost in Space rebootot is ereznek. Vagy Raumpatrouille Orion... esetleg egy Pirx pilota feldolgozas 😊
Én Alfaholdbázis rebútot néznék szívesen!
Abbol tenylegesen terveztek is rebootot, de nagyon nagy lett a csend korulotte, valoszinuleg elhalt a project. A jo hir, hogy egesz jol oregedett a sorozat, ma sem tunik szornyunek.
Abbol tenylegesen terveztek is rebootot, de nagyon nagy lett a csend korulotte, valoszinuleg elhalt a project. A jo hir, hogy egesz jol oregedett a sorozat, ma sem tunik szornyunek.
Rebootolásnak álltalában nincs értelme, inkább nem kéne abbahagyni a jó sorozatokat (pl:Firefly, SGA (mi is van a gonosz asgardokkal?), de fõleg SGU, 4400, stb...) És amit már egyszer rebootolnak, azt nem kéne elszúrni (lásd sorozatos Knight Rider sorozatok, amibõl csak a 2008 Pilot-lett nagyon jó).
Pfff... Na még csak az kéne új Columbo, meg Magnum....
Számomra elképzelhetetlen Columbo Peter Falk (és Szabó Gyula magyarhangja) nélkül.
Miért nem tudnak újat kitalálni?? Miért kell a régi klasszikusokhoz nyúlni?? A Szupercsapat film is elment egy sima akciófilmnek, de egyáltalán nem volt benne az az "érzés" amit a sorozat megteremtett. Már nem is emlékszem mi volt benne a történet, csak a végén egy farmon csatáztak...
Megértem ha pl régi 60-70 ével ezelõtti fekete-fehér filmeket újragondolnak, (lásd pl Meseautó,Egybolond százat csinál, stb) hiszen az a kor még egészen más volt, máshogyan beszéltek, aki ma megnézi õket lehet néhány dolgot nem is értene, mert nem tudja mit jelent az a szó, vagy mi a törtélnemi háttér.
De azért könyörgöm a 80-as évekre ez nem annyira jellemzõ.
Az elmúlt pár évben nagyon rákaptam a régebbi filmekre (70-es, 80-as évek), fõleg ezekre a francia vígjátékokra (Belmondó, Depardieu, Louis de Funes), számomre százszor, ezerszer nagyobb kikapcsolódást nyújt, mint a mostani amerikai klisékkel teli vígjátékok....
Úgyhogy bátran ajánlom mindenkinek hogy tnézzetek régebbi filmeket, sorozatokat is!
A hideg is kiráz ettõl a szótol hogy reboot...
Ha tényleg folytatás mint pl a Knight Rider vagy a Dallas esetében az rendben van, de ez az újrafeldolgozás...
Számomra elképzelhetetlen Columbo Peter Falk (és Szabó Gyula magyarhangja) nélkül.
Miért nem tudnak újat kitalálni?? Miért kell a régi klasszikusokhoz nyúlni?? A Szupercsapat film is elment egy sima akciófilmnek, de egyáltalán nem volt benne az az "érzés" amit a sorozat megteremtett. Már nem is emlékszem mi volt benne a történet, csak a végén egy farmon csatáztak...
Megértem ha pl régi 60-70 ével ezelõtti fekete-fehér filmeket újragondolnak, (lásd pl Meseautó,Egybolond százat csinál, stb) hiszen az a kor még egészen más volt, máshogyan beszéltek, aki ma megnézi õket lehet néhány dolgot nem is értene, mert nem tudja mit jelent az a szó, vagy mi a törtélnemi háttér.
De azért könyörgöm a 80-as évekre ez nem annyira jellemzõ.
Az elmúlt pár évben nagyon rákaptam a régebbi filmekre (70-es, 80-as évek), fõleg ezekre a francia vígjátékokra (Belmondó, Depardieu, Louis de Funes), számomre százszor, ezerszer nagyobb kikapcsolódást nyújt, mint a mostani amerikai klisékkel teli vígjátékok....
Úgyhogy bátran ajánlom mindenkinek hogy tnézzetek régebbi filmeket, sorozatokat is!
A hideg is kiráz ettõl a szótol hogy reboot...
Ha tényleg folytatás mint pl a Knight Rider vagy a Dallas esetében az rendben van, de ez az újrafeldolgozás...
SG-t akarok!!