Implantátumok jelzik a szervezetünk mûködését
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és ugye a fények azok kötelezõ tartozékok. XD
Tiszta cyberpunk! Illegális implantátumok, meg minden. XD
Egyébként biztos talált volna olyan céget aki kifejleszti normálisan, és lehet a kísérleti patkányuk, de ez így tényleg sokkal menõbb. Az érzéstelenítés nélküli dolgot meg... volt ott szerintem lidokain spray. :D
Egyébként biztos talált volna olyan céget aki kifejleszti normálisan, és lehet a kísérleti patkányuk, de ez így tényleg sokkal menõbb. Az érzéstelenítés nélküli dolgot meg... volt ott szerintem lidokain spray. :D
Ez az idézet asszem így helyes:
"Szerintem is õrült a srác és én tuti nem csinálnám meg, viszont az ilyen emberek viszik elõbbre a tudományt." - nyilatkozta fraulein Brigitte Hoffer, Dr Mengele asszisztensnõje.
XD
"Szerintem is õrült a srác és én tuti nem csinálnám meg, viszont az ilyen emberek viszik elõbbre a tudományt." - nyilatkozta fraulein Brigitte Hoffer, Dr Mengele asszisztensnõje.
XD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
És onnan tudod, hogy az amcsik után az oroszok is lehallgatnak, hogy eggyel több szekrény van a szobában.
:D
:D
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Na ez se végez fizikai munkát, az biztos.
.Vajon mi volt előbb? Az ember vagy a hülyeség?
http://sg.hu/cikkek/99878/hosszu_tavon_meri_a_testhomersekletet_az_e_tetovalas
ez kicsit emberbarátibbnak tûnik nekem
ez kicsit emberbarátibbnak tûnik nekem
Ez majd akkor lesz jó tech ha a beépítendõ cucc kb 2-3 mm nagyságú lenne, nem így hogy mintha egy mobilt dugtak volna a bõrõd alá...
Én azt nem értem miért nem csak érizékelõk, meg csatlakozó van benne. Miért kellett a doboz a bõr alá? Nem elég ellenõrzéskor rácsatlakozni? Nem hiszem hogy minden funkciónak folyamatosan kell mûködnie.
Biztos hogy nem csak kamu az egész? Elég fura, bár a video egész jó lett ha csak átverés.
Biztos hogy nem csak kamu az egész? Elég fura, bár a video egész jó lett ha csak átverés.
Olyan gyonyoru. Remelem tolto csati a seggenel van kivezetve. Igy ha majd a remelhetoleg nem cserelheto aksi megadja magat egy hoszabbitoval a valagaban fog rohangalni a marharepa...
Szerintem is õrült a srác és én tuti nem csinálnám meg, viszont az ilyen emberek viszik elõbbre a tudományt.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Hogy is van a mértékegységek sora? NanoChip, MicroChip, MilliChip, CentiChip, DeciChip, Chip, DekaChip, HektoChip, KiloChip, MegaChip, GigaChip, TerraChip... Na valahol ezen a léptéken sikerült megvalósítani a Circadia 1.0 chipet...
Intel inside, Idiot outside...
Intel inside, Idiot outside...
---------------------------- :-/
Öcsém, de undorítóan néz ki. Egyszerûen mintha nem egy emberi testrész lenne.
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
bevállalnám... majd ha max körömnyi méretû lesz :D
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
-Honnan ismerhetõ fel az orosz microchip?
-Hát, elég messzirõl...
-Hát, elég messzirõl...
Egy NORMÁLIS kormányzati hatalom által irányított világban még el tudnám valahoigyan képzelni, node EBBEN?!?!?!? Inkább a halál!
Aztán meg a heti ellenõrzésen ki fogja írni: Önnek két új vírusa van! Törli õket, vagy karanténba helyezi magát?
Ez kb. annyira elegáns megoldás, mint gõzkotróval diót törni. Ehhez képest a borg implantátumok egy plasztikai klinika sztárjai.
Ronda és keveset tud. Minek?
Ronda és keveset tud. Minek?
Kíváncsi vagyok, mikor fogja közölni a kis gépecske a gazdájával, hogy az alkarjában lévõ idegen testet azonnal el kell távolítani, különben csúnya következményei lesznek... :D
Amúgy elegáns, egyáltalán nem fura látvány, és biztos nagyon kényelmes. Tuti megéri ezekért a "szolgáltatásokért".
Amúgy elegáns, egyáltalán nem fura látvány, és biztos nagyon kényelmes. Tuti megéri ezekért a "szolgáltatásokért".
Az elsõ üzenet: Egy baszomnagy idegen tárgy kóros elváltozást okozott a karodban, Riadó!
Ui: Idióta.
Ui: Idióta.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"